inzerce, prodej, prodám, bazar

vepřové sádlo na škvaření cena - strana 4

Počet nalezených inzerátů VEPŘOVÉ SÁDLO NA šKVAŘENÍ CENA: 1000 - strana 4

Vepřové půlky
Prodej vepřových půlek. Maso z vlastního chovu. Hmotnost půlky 50 - 70 Kg. Cena 72 Kč/Kg. Odběr v budově ZD Častrov. Více informací na telefoním čísle 167171
JERKY různé příchutě
Nabízím na prodej sušené vepřové maso. Jedná se o příchutě: Hořčice & kmín Chilli a limett Česnek BBQ Original Česnek Cena 300,- za 200g.
Doxneo vepřové sušené ucho
Originál balení 10 ks/ balení Spotřeba do 12/2023 My už je bohužel nesmíme Máme 4 balíky po 10 ks. Koupeno na doxneo můžeme doložit fakturou Zasilkovna 79 kc Původní cena 239kc / balík 150 Kč/ balík v případě koupě všech 4 balíků 200kc / balík v případě koupě jednoho balení
Domácí klobásky z Vysokých Tater
Haló haló, ne vědomost se dává !! Domácí klobásky od pravého gazdy z Vysokých Tater přímo na Váš stůl, Velikonoce se blíží, tak ať máte co žvékat a čím provonět domov. Klobásky jsou vepřové z domácího chovu, uzené na ovocném dřevě, použitá paprika je Maďarská. Papají se hned bez vaření, nebo si je hoď do hrnca, to je Tvůj vál :) Jsou dvě varianty, jemně pikantní a klasická. V případě zajmu piš zprávu, minimální odběr 1 tuna :) zasíláme na dobírku ! cena : 300kč à 1 kg Objednávky přijímáme na mailu : objednávky.ugazdy@ nebo WhatsApp +421911924076.
masova konzerva,lanchmeat,pasticka
stále prodavam domací poctivé konzervy jsou jen s masa a koření vhodné i pro děti ,vse, bez kurecích a vepřových kuží,separátu,škrobu,glutamatu,soji,stabilizatoru,guma guar, hrachu,bilkoviny,eček atd proste tam není nic jen maso....dvakrat zavařeno vydrží i rok v chladu vepřové ve vlastní štávě sklenice 440 ml,, (420 gramu),,,,100 kc jen vepřová plec na kostičky,sul a koření domací vepřový lanchmeat ,sklenice 440ml,,, (420 gramu)100 kc jen mleté maso,sul,koření domací kuřecí paštička sklenice 330ml,, (250 gramu),,90 kc jen kurecí játra,sul,slaninka,víno,máslo a korení,vše pekně namixov v připadě zájmu se ozvat děkuji
Řezník do Rakouska (s autem a alespoň lepšími zákl. němčiny)
Pro našeho rakouského partnera hledáme zkušené řezníky s vlastním autem a alespoň lepšími základy německého jazyka. Náplň práce: - porcování masa / hovězí maso, vepřové maso - vykostění masa Práce na turnusy nebo možnost dlouhý - krátký týden Lokalita: Linz Plat 12,5 € hod. brutto + diety 26,40 € den netto / plný den / Plat za měsíc bez přesčasů: 1.900 € netto Termín nástupu: Ihned Pracovní doba: 7,5 - 11,5 hod. denně Požadavky na zaměstnance: - Věk 28 - 55 let (určil náš klient). -Německy jazyk: alespoň lepší základy (Domluvím se v pracovní oblasti) -auto podmínkou. -predošlé vzdělání (SOŠ řezník, řezník lahôdkár, řezník nebo kuchař) -mäsiarska praxe alespoň 2 roky podmínkou. benefity: - dlouhodobá a dobře placená práce na rakouskou pracovní smlouvu na dobu neurčitou - možnost čerpání záloh (250 €) již po prvním týdnu na účet - asistence během celé Vaší působnosti v Rakousku - možnost pracovat přesčasy. - ubytování ZDARMA - hradí zaměstnavatel V případě zájmu nás kontaktujte Vaším životopisem na info@ Tel. +421 903 199 901
vepřové půlky 70kč kg
Obristvi váha cca 50,60kg kus
Nerezová vestavná trouba Privileg FXJP6
Vestavná trouba elegantním designu s pravidelnými liniemi a nerezovým madlem. Vnitřní strana dvířek je jednolitá, a tak se nikde neusazují připálené zbytky jídel. Statické pečení – k pečení jakéhokoli jídla na jedné úrovni Tradiční pečení – tato funkce je ideální pro pečení na dvou úrovních Gril – ke grilování steaků, kebabu a klobásek, gratinování zeleniny a opékání topinek Turbogrill – k pečení velkých kusů masa, například vepřové kýty, roastbeefu, kuřat Rozmrazení – k urychlení rozmrazování potravin Dolní + horkovzdušný ohřev – k pečení na jedné úrovni, například ovoce, dortů, koláčů, zeleniny, pizzy a drůbeže Horký vzduch – spodní – k pečení různých jídel, která vyžadují stejnou teplotu pečení na maximálně dvou úrovních, Vyhřívání dolní části – funkce vhodná k použití po pečení pro zahnědnutí dolní části pokrmu Zápustné knoflíky. TROUBA JE PRODÁVANA SAMOSTATNĚ BEZ SKLOKERAMICKÉ DESKY. Zboží je po celkové renovaci, prověřené odborným servisem. Záruka 6 měsíců na funkčnost. BAZARSERVIS Petr Mžik
Weber Smokey Mountain
Udirna, pouzito 2x, uzeno hovezi a veprove (zadne ryby!).
Prodáváme maso
Kuřecí, hovězí, vepřové... Přímo od řezníků... Zavážky Kladensko, Praha... Restaurace, hotely, školy... Chcete opravdu kvalitu i dobrou cenu? Pište, volejte
VESTAVNÁ PARNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA JUNO,DOTYKOVÉ IKONY,LCD
Značková parní vestavná elektrická trouba JUNO/ELECTROLUX-JOB98000(Švýcarsko).Moderní vzhled v NEREZ provedení se zrcadlovým vzhledem!Kompletní příslušenství+návod-viz foto.ZDRAVÉ VAŘENÍ pomocí páry.Celkem 12 programů-plus 2x doplnkové(vlastní nastavení).Horkovzdušný s kruhovým ohřívačem,vlhký horký vzduch,horní/spodní teplo,úroveň pizzy,horkovzdušné grilování,gril,velkoplošný gril,dílčí ohřev,vaření při nízkých teplotách,intervalová pára,interval plus,bio pára.Dále disponuje pyrolýzou(samočištění) a parním čištěním!ASISTENT VAŘENÍ-vepřové/telecí maso,hovězí/zvěřina/jehněčí,drůbež,ryba,dort,pizza/chléb,kastrol/gratin,doplnky,kombinovaé vaření v páře,pohodlí atd.Zvuková signalizace,AUTOMATICKÁ VAHA,nastaveni kontrastu displeje a mnoho dalších funkcí.Nabídka Cooking Assistant vaření.Nádobí pomocného kuchaře (kromě Speciální funkce) se provádějí pomocí Au-Tomatika připravena-dlouhé teplotní čidlo,které se vpichuje do masa-viz foto.5x nastavitelný rošt.Celkově ZÁNOVNÍ STAV,minámálně používaná.Roz.d-59,4,v-59,4,h-57cm.NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM.Toptrans dle ceníku s váho do 50kg+balné 100kč.
Domácí uzené
Nabízím vepřové uzené maso z domácího chovu , ( plecko , kýta, bůček ) - 300 Kč za kg A také nabízíme poctivé domácí klobásy 250 Kč za kg , jablunkov až třinec možnost dovozu , možno zaslat i ZASILKOVNOU.
Multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ [23090]
Nabízíme k prodeji multifunkční hrnec Tefal Cook4me+, stav viz foto. Na zboží poskytujeme záruku 6 měsíců a objednávky zasíláme i na dobírku. Popis: Elektrický multifunkční hrnec 150 předprogramovaných receptů 6 nastavení vaření tlakové vaření, vaření v páře, opékání, mírný var a ohřívání 4 režimy vaření ingredience, recepty, vlastní nastavení a oblíbené Tradiční recepty české kuchyně gulášová polévka, krémová kuřecí polévka, bramborová polévka, dršťková polévka, zelná polévka s klobásou, kuře na paprice, segedínský guláš, vepřové zadělávané v mrkvi, hovězí maso v koprové omáčce, hovězí guláš LCD obrazovka pro nastavení programu a doby vaření Funkce Keep Warm Odložený start Odnímatelná nádoba Keramický nepřilnavý povrch Bezpečnostní pojistky proti přetlaku Časovač Nádoba a vnitřní poklice jsou vhodné do myčky nádobí Rychlé vaření díky funkci tlakového vaření Součástí balení je napařovací koš Rychlejší předehřev díky výkonu 1600 W Nastavení hrnce v češtině a slovenštině
Vajíčka z domova,domácí vejce,čerstvá vajíčka
Vajíčko od slepic z venkovního chovu má mnohem přirozenější tvorbu a následně skvělou chuť.Vejce obsahují přírodní produkty bez chemických přísad.Vajíčka nabízím vždy čerstvá.Velikostí vajec i chutí opravdu žlutých žloutků budete nadšeni.Min.odběr 30ks/210,-Kč.(á za 7,-Kč.).Odběr od 120ks je za 6,50,- Kč./ks.(plato vyjde 30ks za 195,-)Nejvýhodnější volbou pro vás je odběr vajíčka za 6,- Kč při odběrech nad 200ks.Volejte předem.Telefon pod tímto inzerátem.Na trase Most-Postoloprty rozvoz 2x týdně.Z domova také prase = domácí zabíjačka/vepřové maso v celku nebo porcované po kg za smluvní ceny podle výběru.Volejte předem.
Vajíčka domácí z venkovního chovu
Vajíčko od slepic z venkovního chovu má mnohem přirozenější tvorbu a následně skvělou chuť.Vejce obsahují přírodní produkty bez chemických přísad.Vajíčka nabízím vždy čerstvá.Velikostí vajec i chutí opravdu žlutých žloutků budete nadšeni.Min.odběr 30ks/210,-Kč.(á za 7,-Kč.).Odběr od 120ks je za 6,50,- Kč./ks.(plato vyjde 30ks za 195,-)Nejvýhodnější volbou pro vás je odběr vajíčka za 6,- Kč při odběrech nad 200ks.Volejte předem.Telefon pod tímto inzerátem.Na trase Most-Postoloprty rozvoz 2x týdně.Z domova také prase = domácí zabíjačka/vepřové maso v celku nebo porcované po kg za smluvní ceny podle výběru.Volejte předem.
NOVÁ Horkovzdušná fritéza 4l DOMO DO532FR- 2r. ZÁRUKA
PRODÁM NOVOU FRITÉZU DOMO DO532FR,4l-2ROKY ZÁRUKA,JSME VELKOOBCHOD video: Horkovzdušná fritéza s digitálním ovládáním pro přípravu pokrmu z až 1,2 kg surovin v objemné fritovací nádobě. Díky integrování fritovacího koše přímo do fritovací nádoby bylo možné u fritézy zachovat kompaktní vnější rozměry a využít tak prostor na maximum. Fritovací koš tak nahrazuje vyjímatelné dvojité dno ve formě snadno vyjímatelné mřížky. Jak fritovací nádoba tak mřížka jsou opatřené nepřilnavým povrchem. Vypečený tuk a šťáva zůstávají v nádobě pod mřížkou. Digitální ovládání fritézy je velmi pohodlné, přesné a přehledné a to zejména díky velkému dotykovému panelu s modře podsvícenými ovládacími prvky. LCD displej s modře podsvícenými velkými číslicemi pak zobrazuje nastavený čas a teplotu. Vždy tak máte perfektní přehled o nastaveném programu i zbývajícím času do konce. Popis přístroje: Typ přístroje: digitální horkovzdušná fritéza Objem nádoby: 4 l Hmotnost surovin: až cca 1,2 kg Příkon: 1500 W Nastavitelný termostat 80-200 °C Nastavitelná doba fritování 1-30 minut Jednoduché digitální ovládání Velký dotykový LED panel s modře podsvícenými tlačítky Velký modře podsvícený LCD displej zobrazující nastavenou teplotu a zbývající čas Modře podsvícený LCD displej se znázorněním otáčejícího se ventilátoru při spuštění ohřevu Modře podsvícené piktogramy pro výběr přednastaveného programu Zvukový signál ukončení programu Krátký zvukový signál potvrzující změnu nastavení Dochlazení vnitřního prostoru po ukončení programu 8 přednastavených programů: Hranolky: 15 min. na 200 °C Vepřové maso: 25 min. na 180 °C Ryby: 20 min. na 160 °C Krevety: 20 min. na 160 °C Kuřecí maso: 20 min. na 200 °C Moučník: 30 min. na 160 °C Steak: 20 min. na 180 °C Pizza: 20 min. na 170 °C U každého přednastaveného programu lze dodatečně upravit čas i teplotu fritování Teplotu a čas lze upravovat kdykoliv během fritování Paměťová funkce: pozastavení programu při vyjmutí nádoby a opětovné spuštění po zasunutí zpět Fritovací koš a nádoba v jednom pro větším objem při zachování kompaktních rozměrů Nepřilnavý povrch fritovací nádoby usnadňující čištění Vyjímatelné dvojité dno nádoby (mřížka) zajišťující lepší cirkulaci vzduchu Speciální průduchy po obvodu fritovací nádoby zvyšující cirkulaci vzduchu Prostor pro přebytečný vypečený tuk na dně nádoby Vnitřní rozměr fritovací nádoby (Ø x výška): 22,5 x 9,5 cm Tepelně izolované tělo přístroje Pojistka proti přehřátí Bezpečnostní pojistka zabraňující spuštění bez fritovací nádoby Délka přívodního kabelu: 117 cm
Pole, louky
Rodinná farma shání pozemky ( pole, louky) k obhospodařování. Nabízíme nadstandartní platební podmínky (2-3x vyšší oproti družstvům) - vše dle domluvy. Vítáme i osobní návštěvu, aby jste se přesvědčili o tom, jakým způsobem hospodaříme. Dáváme péči, kterou družstva nedají - ořezáváme větve, vyžíname, plejeme, nehutníme půdu tunovými kolosy. Možná domluva i na naturálních produktech - vepřové, hovězí, kuřecí, med atd. Podpořte venkov v jeho tradicní podobě a né lány řepky. Nejlépe okolí Orlického Podhůří. Pole, louka, pozemek
Židle
Prodám 2 židle dle obrázku, kus za 300 Kč, židle v dobrém stavu, sedák pouze na fotce pomackany, byla na něm taška s věcmi. Možnost osobního odběru v Chotěboři, případně po domluvě možnost dovést do Vepřové, Velké Losenice či Žďáru.
Záhada městečka Bleak Creek
Knížka je jako nová, jen jednou čtená. Pouze osobní převzetí v Praze. Nikdy nevíte, co najdete, až bude vše ztraceno. Strhující a temně komediální román od tvůrců Good Mythical Morning o dvou nejlepších kamarádech, kteří se v srdci svého jižanského městečka utkají s hrozivými silami. Píše se rok 1992 v Bleak Creeku v Severní Karolíně – ospalém maloměstě se všemi vymoženostmi obyčejného jižanského města: dvěma baptistickými kostely, přátelskými úsměvy zakrývajícími tiché odsuzování a s neukojitelnou chutí na vepřové. Pod veselou fasádou města však děti z Bleak Creeku žijí v neustálém strachu, že je pošlou na Whitewoodovu školu, místní polepšovnu, která umí vzpurnou mládež vrátit na správnou cestu – má tak neposkvrněnou pověst, že jsou téměř všichni ochotní ignorovat podezřelé události, k nimž na škole v uplynulém desetiletí došlo. Čerství středoškoláci Rex McClendon a Leif Nelson zpočátku věří dospělým: že tragické nehody v polepšovně byly jen nešťastnými důsledky podlehnutí hříchu v podobě Marlboro Lights nebo Nirvany. Když se však jejich natáčení mistrovského malorozpočtového hororu PolterDog strašlivě zvrtne – a jejich nejlepší kamarádka, Ališa Boykinsová, zraní zakladatele polepšovny, Waynea Whitewooda – začnou zpochybňovat vše, co o svém nenápadném rodném městě a jeho vychvalované polepšovně vědí. Rex a Leif shromažďují střípky znepokojivé pravdy o škole a jejím tajuplném zakladateli, Wayneu Whitewoodovi. Kvůli tomu, co zjistí, se budou muset utkat se zlem, jaké si nedovedli představit ani v těch nejdivočejších snech – se zlem, které otřese samotnými základy Bleak Creeku.
učebnice Technologie (Zpracování masa)
Štván Vladimír, Kohoutová Blanka: Technologie pro dvouletý učební obor Potravinářská výroba se zaměřením pro masnou výrobu. Nová nečtená kniha. Formát A5, 208 stran, 25 obrázků, 6 tabulek. Vydal Masný průmysl – koncern Praha – generální ředitelství v roce 1985. Učebnice systematicky, přehledně a srozumitelně vykládá problematiku zpracování masa ve všech třech výrobních fázích – jatečnictví, bourání masa a masné výrobě. Závěrečné kapitoly knihy jsou věnovány zpracování ryb a drůbeže. Z obsahu: JATEČNÍ VÝROBA - Druhy jatečných zvířat - Nákup jatečných zvířat - Přeprava jatečných zvířat - Porážení jatečných zvířat - Zchlazování masa a drobů po porážce - Vedlejší jatečné produkty (krev, kůže, střeva...) DĚLENÍ MASA PRO VÝSEK A VÝROBU - Vepřové maso - Hovězí maso - Telecí maso - Skopové maso - Koňské maso - Porcování a balení masa SOLENÍ MASA MASNÁ VÝROBA - Druhy masných výrobků - Výrobní suroviny - Přísady do masných výrobků - Obaly - Mělnění a míchání - Vaznost masa - Narážení masných výrobků - Tepelné opracování masných výrobků - Technologie výroby hlavních skupin masných výrobků ZPRACOVÁNÍ ŽIVOČIŠNÝCH TUKŮ ZPRACOVÁNÍ RYB ZPRACOVÁNÍ DRŮBEŽE VÝROBKY Z DRŮBEŽÍHO MASA