tramal cena bez receptu - strana 11
Počet nalezených inzerátů TRAMAL CENA BEZ RECEPTU: 1000 - strana 11
Jak nezemřít - Kuchařka 100 receptů na prevenci a odvrácení nemoci
-MD Michael Greger
Praha 8 - Palmovka
Kniha: Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně
Nová dávka zdravých receptů pro všechny milovníky dobrého jídla Říká se, že ne každou nemoc je možné vyléčit jídlem, ale žádná nemoc se beze změny stravy vyléčit nedá. Pokud připustíme, že veškerý hmotný i nehmotný svět je pouze různá forma energie, musíme zákonitě dojít k tomu, že energií je i to, co sníme a vypijeme. Je moc dobře, že začínáme přemýšlet o našem jídle i v tomto kontextu. Naše vlastní zdraví by ale mělo být jen jedním z hledisek, skrze které posuzujeme naši potravu. Měli bychom si uvědomit, co naše nenasytnost způsobuje nejen nám samým, ale i okolnímu světu jako celku. Všichni jsme na jedné lodi a ta loď se jmenuje Země.
Kuchařka Karolína - někdo, kdo vařil v pořadu na Primě, nová kniha a vhodná i jako dárek
Velká kniha formát cca A4 + silná. Různé recepty na saláty - 700 receptů. Nová a vhodná i jako dárek. PC vysoká.
Antistresové omalovánky pro dospělé - kniha, pevná měkčí, různé příběhy nebo jednotlivé obrázky, PC vysoká.
Při koupi 3 a víc věcí + dárek zdarma navíc jako bonus
Osobní převzetí v Praze + každá věc za něco - nová káva, drogerie, stravenky, uni šeky, atd. Rovnou pište, co nabízíte. Nebo prodej 400Kč za kus.
V kuchařce Zdeňka Pohlreicha najdete správnou techniku a výbavu pro vaše vaření na ohni. Dozvíte se, jak udělat fantastické steaky nebo hamburgry, jak nejlépe naložit kuře a s jakou bylinkou to rybě na ohni nejvíce vychází. Šéf vás naučí i připravovat skvělé saláty z grilu a namíchat osvěžující drinky na vaši zahradní slavnost. 100 nových receptů na gril čeká, až je otestujete. Kniha Zdeňka Pohlreicha o grilování nesmí chybět ve vaší knihovně, ve vaší kuchyni a hlavně na vaší zahradě!
Nabízím kuchařku, stavem jako nová.
Také každý den přemýšlíte, co bude k jídlu? Fay Ripleyová je úspěšná herečka, matka dvou dětí a vášnivá kuchařka. Během dne nemá čas na přípravu náročného menu, proto jsou základem její kuchyně jednoduchá jídla. 100 jednoduchých a lahodných receptů pro každodenní vaření od pondělí do pátku ocení zejména zaměstnané ženy, které svým blízkým chtějí nabídnout co nejlepší a nejzdravější domácí stravu. Recepty fungují spolehlivě a nezapomínají chytře zužitkovat zásoby ze spíže.
Prodám výše uvedenou kuchařku, výborný stav, přesné postupy, údaje o nutriční hodnotě. Možno zaslat.
Džusy a smoothies nabité vitamíny
kniha je nová 100% stav,vhodná jako dárek k Vánocům.
Zasílám doporučeně za 55 kč.
O knize
Hledáte jednoduchý způsob, jak vaše tělo nabít energií a být zdravější a cítit se skvěleDžusy a smoothies nabité energií je výborná sbírka lahodných receptů na nápoje s využitím zdravých a lehce stravitelných přísad, které vyživí a revitalizují vaše tělo.Pozvedněte odšťavňování na zcela novou úroveň. Bailey využívá řadu složek, včetně mořské zeleniny, bylin, čajů a tinktur a vy tak objevíte nové přísady pro vaše džusy. Konzumace těchto šťáv a smoothies je jednoduchý a účinný způsob, jak rychle zformovat své tělo, dodat mu potřebnou energii a živiny a celkově osvěžit tělo i mysl?
Pouze 3 dny s těmito smoothies nabitými energií a budete se cítit skvěle!Christine Bailey (autorka knihy Džusy: detoxikovat – zlepšit kondici – zůstat zdraví).Tento třídenní plán vám pomůže na vaší cestě ke zdraví a skvělému pocitu.
Nová kniha. Formát A5, 168 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2014 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Kniha, poprvé a naposledy vydaná v roce 1890, je nejstarším známým souborem uzenářských receptur, který v Čechách vyšel tiskem. Autor (*17. 12. 1845 – †4. 11. 1911), pocházející z řeznicko-uzenářského rodu z Moravských Budějovic, v díle uvádí více než 150 receptů nejrůznějších a nejoblíbenějších uzenin, knaků, chrupáků, klobás, salámů, pečení, jaterniček, jelit, závinů, šunek, rosolů atd., vyráběných v uzenářských dílnách koncem 19. století nejen v Čechách, ale také v Německu, Rakousku, Francii a Itálii. Neopomíjí ani rady, jak připravit suroviny k výrobě, jakým způsobem zboží tepelně opracovat, jak nejlépe zbudovat udírnu a chladírnu i kterak dbát o zdravotní nezávadnost výrobků.
Kuchařka z řady Lidl, Paulus vs. Ihnačák, obsahuje 104 receptů. Možné osobní předání nebo zaslat přes zásilkovnu při platbě předem za 79,-kč či na dobírku za 102,-kč.
Soubor 192 receptů masných výrobků poprvé vydaný v roce 1910. Každý návod uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postup. Formát A5, 128 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, vydalo nakladatelství OSSIS Tábor v roce 2017.
Nová kniha.
Rudolf Řehák ve své knize vybral nejzajímavější druhy z evropského uzenářského sortimentu a nabídl je českým výrobcům. V knize je vše různými druhy párků počínaje, přes měkké salámy, vařené zboží, výrobky z kusových mas až po trvanlivé salámy a fermentovaná masa. Vše od tehdy v Čechách oblíbené lidové střevní uzenky „andulky“ až po medvědí salám.
Morphy, J.: Co chutná na zeměkouli - 1500 snadných receptů kuchyně evropské, americké a exotické.
Překlad Anda Lustigová, obálku navrhl Fr. Muzika, úprava Jindřich Štyrský, vydal Sfinx, Bohumil Janda, Praha 1935.
Původní pevná vazba se zlacením, vynikající stav.
Nová kniha. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2015 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Obsahuje cca 240 receptů a návodů na párky, klobásy, salámy, šunky, tlačenky, uzená masa a slaniny.
Rozsáhlá 300stránková kniha, poprvé vydaná v roce 1892 v Koberově edici „Kronika práce, osvěty a průmyslu“, je druhou nejstarší českou tištěnou příručkou technologie masa. Ano, celé technologie masa – od druhů, plemen a nákupu jatečných zvířat, přes jejich ustájení před porážkou k jatečnictví a zpracování vedlejších živočišných produktů, bourání masa, k masné výrobě a konzervování masa i masných výrobků. Vše symbolicky zakončeno statí o úpravě krámu a výlohy. Komplexní dílo, včetně pojednání o chemickém složení tkání, anatomii jatečných zvířat a veterinárně-hygienických aspektech zpracování masa.
Soubor dvou knih Josefa Tašla (1897–1967), řezníka a uzenáře z Veselí nad Moravou a odborného učitele živnostenských škol pokračovacích ve Zlíně a v Uherském Hradišti.
Nová kniha. Formát A5, 180 stran, pevná šitá vazba.
3. vydání obou knih, v roce 2019 vyšlo v nakladatelství OSSIS Tábor.
Odborná nauka pro řezníky a uzenáře, mající podtitul „učebnice odborných škol pokračovacích pro učně řeznické a uzenářské“, provádí čtenáře všemi fázemi zpracování masa od nákupu přes porážení a bourání až k masné výrobě. Nauka vyšla poprvé zřejmě v roce 1936, podruhé v roce 1937 či 1938.
Nejen učňům a tovaryšům, ale i mistrům uzenářům byl určen Tašlův Receptář. Autor v něm uvedl 50 receptur charakteristických dobových masných výrobků, přičemž použil zcela unikátní grafické zpracování receptů. První vydání vyšlo v roce 1935 či 1936, druhé v roce 1939.
Prodám varný multifunkční robot ETA,spousta receptů, které vedou vaření krok za krokem, dotykový displej,české menu. Kupovaný na Vánoce. POUZE VYZKOUŠENÝ
Důvod prodeje:sešli se nám dva podobné spotřebiče.
Prodám použitou knihu receptů Pečení po celý rok. Zachovalá, velmi dobrý stav. Preferuji osobní předání, po dohodě možno i zaslat.
Kuchařka Jíme zdravě v pohybu je stvořena pro profesionální, amatérské i rekreační sportovce a fanoušky zdravého životního stylu z řad široké veřejnosti. Zkrátka pro všechny, kteří chtějí mít pestrý a vyvážený jídelníček, jenž jim pomůže vařit jednoduše a cítit se skvěle.
Obsahuje 80 zdravých receptů.