inzerce, prodej, prodám, bazar

tantra masហbrno - strana 12

Počet nalezených inzerátů TANTRA MASÁž BRNO: 1000 - strana 12

Kontrabasista/baskytarista hledá angažmá
Kontrabasista/baskytarista absolvent Akademie umění s uměleckou praxí v různých žánrech, hledá možnost spolupráce s profesionální kapelou či souborem a rovněž nabízí možnost záskoků. Těším se na případnou spolupráci. S pozdravem Mgr. art. Máša Michael ArtD.
Burnhard LITINOVÁ HOLANDSKÁ TROUBA 3,8L
Prodám zánovní litinovou troubu. Původní cena je 45 euro. Cítíte vůni dobrodružství? Proč nepřesunout kuchyni ven, protože vrstvené maso, dušené maso, chilli a spol. chutnají dvakrát tak lahodně, když se vaří na praskajícím ohni. Naše holandská trouba Little JOHN s objemem 3,8 litru je k dispozici pro každý venkovní výlet. Skvěle to samozřejmě funguje i na grilu, sporáku nebo v troubě. Smažené vejce a klobása ve víku Dutch Oven Little John Něco je na víku Litinová poklice vaší holandské trouby není jen hrnce. Jeho vnitřní povrch využijete na smažení masa, ryb nebo třeba smažených vajec. Otočte se, položte na dřevěné uhlí a vyšlehejte. Díky malým nožičkám stojí stabilně na krbu. Miska v Dutch Oven Little John s mírně otevřeným víkem a briketami nahoře Vaše holandská trouba může dostat výprask! Dutch Oven ze silné litiny je extrémně robustní a vydrží opravdu hodně. Teplo je optimálně distribuováno a uchováváno po dlouhou dobu – přesně to, co potřebujete pro prodlouženou verzi vašeho guláše. Abyste mohli začít, váš dopf musí být pouze vypálen. Tím získává patinu , která zajišťuje nejen hladký průběh vaření, ale také chrání materiál. Nebojte se, jak přesně pečení a péče probíhá, zjistíte v přiloženém návodu na péči . Dutch Oven Little John nyní na roštu v ohni, víko zvednuté pomocí zvedáku víka To je to, co získáte s Dutch Oven Malý JOHN lze snadno připevnit na velké madlo nad táborovým ohněm. Nebo jej po vychladnutí přeneste do kufru. Víko je horké, máte hlad? Součástí vaší holandské trouby je zvedák víka . Široká dřevěná rukojeť se snadno uchopí, což je zvláště důležité při manipulaci s těžkým zařízením. Dutch Oven Little John na plynovém sporáku Vhodné na oheň, sporák, gril a troubu Mimochodem, váš Dutch Oven není jen venkovní hrdina. Můžete ho použít i v troubě nebo na sporáku , protože dno Dutch Oven nemá nožičky, takže zůstane rovné. Pečení chleba, vaření chilli, prskající steaky – vaše Dutch Oven se může zúčastnit jakéhokoli projektu, uvnitř i venku. Po vaření nezapomeňte vyčistit: Dutch Oven ručně vyčistěte, důkladně osušte a povrch potřete trochou neutrálního oleje na vaření. Musel to vědět! Pozor : Patina má důležitou ochrannou funkci! Proto ve své holandské troubě nepoužívejte vysoce kyselá jídla , protože napadnou patinu. Nenechávejte holandskou troubu prázdnou na varné desce nebo v ní . A nikdy nelijte na horký materiál studenou vodu , mohlo by dojít k prasknutí litiny.
Rošt na grilování steaků
Nový rošt pro snadné opékání masa, zeleniny ... Rozměr 22x23 cm
Prodej masa z mladého býka
Prodám maso z mladého býka v půlkách, plemeno aberdeen angus, cena 130 Kč/kg. Živá váha býka 850kg.
Nesbo, King, Crichton, Dick, Asimov...
The Caves od Steel Ocelové jeskyně Isaac Asimov N I, Robot Já, Robot I. Asimov N The Naked Sun Nahé Slunce I. Asimov N The Robots of Dawn Roboti úsvitu I. Asimov N Robots and Empire Roboti a impérium I. Asimov N A Scanner Darkly Temný obraz Philip K. Dick N Ubik Ubik P.K. Dick N Into the Wild Útěk do divočiny Jon Krakauer N The Snowman Sněhulák Jo Nesbo N Child 44 Dítě číslo 44 Tom Rob Smith N The Return of Sherlock Holmes Návrat Sherlocka Holmese Arthur Conan Doyle N The Day of the Jackal Den Šakala Frederick Forsyth N The Name of the Rose Ve jménu Růže Umberto Eco N Altered Carbon Půjčovna masa Richard Morgan N Disclosure Skandální odhalení Michael Crichton N Congo Kongo M. Crichton N Airframe Let číslo TPA 545 M. Crichton N The Great Train Robbery Velká vlaková loupež M. Crichton N The Andromeda Strain Kmen Andromeda M. Crichton N The Lost World Ztracený svět M. Crichton N The Green Mile Zelená Míle Stephen King N N - nové P - použité
Medvědí česnek (sazenice)
Medvědí česnek - 3ks cibulek za 65kč. Prodej sazenic. Drobná rostlinka je léčivou bylinnou s podzemní až 6 cm dlouhou cibulí a nadzemní částí vysokou 15-40 cm. Použití v kuchyni a průmyslu: Pro potravinářský průmysl masný průmysl. Jako bylina se dá použít kamkoliv, výtečný je na tepelné zpracování. Do polévek, omáček, masa nebo jako konzervant. Zdravotní účinky: Při nachlazení, léčbě onemocnění horních cest dýchacích, proti stafylokokům, prevence proti rakovině, při léčbě chřipky, k hojení ran po operacích. Mohu zaslat kurýrem, poštou nebo do zásilkovny.
Výroba udíren na míru - kompletní domácí udírny
Výroba nových dřevěných udíren s dvířky a odnímatelnou střechou pro lepší přístup- viz. foto,Nově na silném podstavci. Domácí Udírny vyrábím jak typizované viz fota- dřevěná udírna malá. udírna - uzák velká, nebo mohu vyrobit dle Vašich představ. Dřevěné udírny včetně podstavce,GRIL teploměru,zpěrných tyčí a háčků na zavěšení masa, kouřovodů, kolena, topeniště.Jedná se komplet domácí udírnu. Domácí Udírna umožňuje uzení teplou i studenou metodou, pomocí 2 ks kouřovodu. Udírna je vyrobena z borovicového dřeva, které je více vhodné na uzení oproti dřevu smrkovému, které se při vyšších teplotách kroutí-praská a má podstatně nižší životnost.Doprava možná po dohodě, nebo osobní odběr. Dřevěná udírna - Gril - to pravé na Váš dům a zahradu - bezkonkurenční ceny udírna 50x50x120 - 3490,- udící prostor 78 cm -------------------------------------- Cena velké udírny 50x50x190 cm - 5280,- Kč udící prostor 120 cm celková výška 190 cm tel:
Pronájem výrobního objektu, 377 m², Potvorov
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt o užitné ploše 377 m2, který se nachází v obci Potvorov, okr. Plzeň-sever. Budova a prostory sloužily ke kompletnímu zpracování zvěřinového masa. Objekt je vybaven k tomuto nebo podobnému účelu a má všechny hygienické a veterinární certifikáty (Cztko, HACAP, veterinární audity vždy v pořádku). Možnost využít jako univerzální skladové prostory nebo skladování termolabilního zboží. Součástí budovy je kancelářský prostor, expediční místnost, expediční chladící box, dva velké chladící boxy, mrazák, výrobní hala s bourárnou, kuchyňka, čistá/špinavá šatna, sprchy + WC, sklad technických prostředků, nerezové bezdotykové baterie, nerezové vybavení bourárny a další vybavení. Objekt je napojen na veřejný vodovod a odpad sveden do jímky. Kancelář a šatny jsou vytápěny el. přímotopy a ohřev vody bojlerem. Pro více informací kontaktujte makléře. Lokalita: Potvorov Včetně právního servisu Evidenční číslo: 816399 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
NOVÝ Multifunkční tlakový - DOMO DO42707PP - 2r.záruka
PRODÁM NOVÝ Multifunkční tlakový a pomalý hrnec - DOMO DO42707PP - 2ROKY ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD Multifunkční tlakový hrnec (papiňák) vám přináší nové možnosti vaření do vaší kuchyně a úsporu energií. Jednoduchým výběrem přednastaveného programu připravíte nejen perfektní maso, ale i rýži, nebo zeleninu v páře a to až o 70% rychleji než běžným způsobem. Pokud vám žádný z přednastavených programů nevyhovuje, lze si snadno nastavit svůj vlastní a to jak nastavením času, tak i nastavením požadovaného tlaku. Multifunkční hrnec umí také pracovat bez víka jako pánev na smažení a dovolí vám tak orestovat do základu pokrmu cibulku, nebo zatáhnout maso před delším dušením. Pro opravdové gurmány pak přijde vhod program pomalého vaření. Základní parametry hrnce: Typ elektrického hrnce: multifunkční tlakový (papiňák) Vhodný pro přípravu pokrmu pro 2-6 osob Možnosti použití: tlakový hrnec (papiňák), pomalý hrnec, rýžovar, parní hrnec, elektrická pánev, ohřívání hotových jídel Objem: 6 l Příkon: 1005 W Použití jako multifunkční tlakový hrnec: 11 programů tlakového vaření: žebra, pečeně, ryby, drůbež, dušení, polévka, luštěniny, dezert, rýže, obiloviny, zelenina 1 vlastní program s individuálním nastavením času a tlaku vaření 2 možnosti volby tlaku vybraných programů a u vlastního programu: nízký tlak - cca 138-145 kPa (teplota vaření cca 100-110 °C) vysoký tlak - cca 158-170 kPa (teplota vaření cca 110-120 °C) Nastavení času programů tlakového vaření od 1 do 120 minut Automatická regulace tlaku a teploty Bezpečnostní přetlakový ventil Automatické udržování teplého pokrmu po skončení vaření Použití jako pomalý hrnec: 2 programy pomalého vaření: při 85 °C na 8 hodin při 95 °C na 4 hodiny čas vaření lze nastavit mezi 0,5-9,5 h (po 0,5 h krocích) Automatická regulace teploty přesným teplotním čidlem Funkce vaření a restování: Funkce udržování teploty a ohřívání pokrmů se zobrazením uplynulého času (udržuje teplotu cca 65-70 °C) Funkce restování a smažení s otevřeným víkem (restování cibulky, masa, smažení řízků apod.) Funkce odpařování s otevřeným víkem (odpaření přebytečné vody a zahuštění pokrmu) Ovládání: Digitální ovládání s podsvíceným LED displejem Otočný ovladač pro snadný výběr programu po obvodu displeje Zobrazení vybraného programu Zobrazení průběhu vaření: nahřívání, vaření, udržování teploty Znázornění průběhu vaření na grafické stupnici Zobrazení zbývajícího času u programů pro vaření (odpočet času se spustí až po dosažení správného tlaku a teploty vaření) Tlačítko pro přerušení vaření Ostatní užitečné vlastnosti: Vysoká úspora energie díky až o 70% rychlejšímu vaření Vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem Nádobu lze mýt v myčce na nádobí Odnímatelný přívodní kabel o délce 127 cm Příslušenství v balení: parní koš napařovací mřížka pro vaření/pečení dezertů v páře - na mřížku lze třeba dát zapékací misku nerezo
mrazák na HODNĚ MASA
Velký mrazák Siemens, truhlicové provedení se zvedacím víkem. Kvalitní německá značka. Rozměr 87,5x78x71 cm Dobře mrazí, funkční.
KUCHAŘKY: indická,italská,čínská,studená,diabetická+Koktejly
JULIA CHILDOVÁ: Umění francouzské kuchyně 2 (druhý díl, Jota 2014, 896 stran) Cena: 290,- K. KAMBERSKÁ: Karolína - domácí kuchařka (TV Prima 2014) Cena: 120,- JINDŘICH HAUFT: Vinařská kuchařka (731 receptů, 288 stran) Cena: 100,- A. BREHMEN A KOLEKTIV: Česká kuchařka bezmasá aneb vaříme levně a zdravě (ČLK 1991, 320 stran) IVAN RAMEŠ A M. KREJIKOVÁ: Kuchařka pro diabetiky (Avicenum 1989, 256 stran) D. ČERVENÁ + K. ČERNÝ: Vegetariánská kuchařka pro dospělé (Salvo 1990, 224 stran) Ceny: kus za 80 kč ANUŠE KEJŘOVÁ: Úsporná kuchařka (vydání 1990, 330 stran) FRANK STEIN: Pochoutky z masa (Svojtka a Vašut 1995, 143 stran) Ceny: kus za 70,- LIBUŠE VLACHOVÁ: Italské pokrmy na českém stole (Svoboda 1994, 143 stran) VLADIMÍR MILTNER: Indická kuchyně (Merkur 1982, 229 stran) MIROSLAV TOMÁNEK A KOLEKTIV: Čínská kuchyně ( (Merkur 1990, 113 stran) JAROSLAV ŠIMEK: Brambory a bramborové pokrmy (Horizont 1991, 194 stran) Cena: 70 kč ZDENĚK ROUBÍNEK: Kuchařka - Moderní pomazánky pro každou příležitost (DONA 1995, 90 stran) JANA TETÍKOVÁ: Vánoční cukroví snadno a rychle (Agentura VPK 2007, 105 stran) Cena: kus za 50 kč M. KELBLOVÁ: Koktejly bez alkoholu- 668 receptů (Grada 1999, 176 stran) Cena: 100 kč Velmi dobré stavy. Pište prosím přes formulář NA SMS NEREAGUJI. Možno převzít v Praze nebo zašlu poštou. Další moje zboží viz "Všechny inzeráty a hodnocení uživatele".
masova konzerva,lanchmeat,pasticka
stále prodavam domací poctivé konzervy jsou jen s masa a koření vhodné i pro děti ,vse, bez kurecích a vepřových kuží,separátu,škrobu,glutamatu,soji,stabilizatoru,guma guar, hrachu,bilkoviny,eček atd proste tam není nic jen maso....dvakrat zavařeno vydrží i rok v chladu vepřové ve vlastní štávě sklenice 440 ml,, (420 gramu),,,,100 kc jen vepřová plec na kostičky,sul a koření domací vepřový lanchmeat ,sklenice 440ml,,, (420 gramu)100 kc jen mleté maso,sul,koření domací kuřecí paštička sklenice 330ml,, (250 gramu),,90 kc jen kurecí játra,sul,slaninka,víno,máslo a korení,vše pekně namixov v připadě zájmu se ozvat děkuji
Remoska Minorka 300W
Mini REMOSKA MINORKA 300W Remoska je plně funkční Vhodná na cesty,pro dva lidi pečení masa,kuře,ohřev jídla,tím jak je malá a lehká je dobře přenosná.Vlastním tu samou už léta vařím doma a beru ji na cesty ke vší spokojenosti. Průměr 19 cm,mísa, podstavec a síťová šňůra. Český výrobek KOVOPODNIK Brandýs nad Labem
Sklokeramický parní sporák Gorenje GECS5C70XA, AquaClean, 2r
Sklokeramický sporák Gorenje GECS5C70XA, horkovzduch, pára, AquaClean,... nepoužitý. Záruka 2 roky od prodeje. Nejnižší cena CZ distribuce na srovnávačích cen od 14.000,- u nás bezkonkurenčních 10.000,-! Nejedná se o přeprodej ze zahraničí ale o tuzemské zboží. Možnost odpočtu. Rozbaleno - může nést jemné známky manipulace. Možnost dopravy do 30km či osobní převzetí. Nakupujte chytře :-) Plná záruka a sleva oproti eshopům až o 50%! Popis: Nejrychlejší způsob pečení mražených dobrot Tento efektivní program pečení je ideální volbou pro všechna mražená jídla a hotová jídla. Pro zdravé hřešení Nyní si můžete vychutnat lahodné, křupavé smažené jídlo bez kalorií navíc. Tato metoda mimořádně intenzivního pečení horkým vzduchem nevyžaduje žádný tuk, aby se zajistila dokonale lahodná křupavá zlatá kůrka. Vhodné pro pečení malých kousků masa, ryb, zeleniny nebo mražených výrobků, jako jsou hranolky či kuřecí nugetky. Jednodušší způsob pečení s párou Tento program vytváří perfektně napařené prostředí, které zajišťuje, že váš chléb bude mít vysokou a křupavou kůrku. Jediné, co musíte udělat, je nalít vodu do mělkého podnosu, zvolit program ExtraSteam a nechat troubu provést práci. Snadné, každodenní čištění AquaClean nabízí skvělou pomoc při čištění vnitřku trouby sporáku. Stačí nalít půl litru vody do pekáče a po každém pečení zapnout AquaClean. Již za 30 minut jsou výsledky viditelné na celém povrchu a pečicích plechách. Skvrny a mastnota jsou změkčeny a lze je snadno setřít. Technické detaily Všeobecné Třída energetické účinnosti: A Barva spotřebiče: Nerez Typ varné desky: Sklokeramická Materiál/barva čelního panelu: Nerez Materiál dveří: Sklo Materiál vnitřního prostoru: SilverMatte mimořádně odolný smalt v troubě Materiál víka: Nemá víko Zavírání dvířek: GentleClose - tlumené zavírání dveří trouby HomeMade Plus tvar trouby: Ano Účinnost Objem trouby: 70 l Typ trouby: Multisystémová trouba Povrch největšího plechu na pečení: 1260 cm2 Ovládání Programovací hodiny: ICON LED senzorové ovládání Tvar knoflíků ovládání: Ergonomické knoflíky Počet skel ve dveřích: 3 skla s jedním tepelným deflektorem Teplota povrchu dveří: CoolDoor chladná dvířka Zámek dveří: Ne Chladicí ventilátor: Dynamický chladicí systém - DC Ukazatel zbytkového tepla: Ano Termoelektrická pojistka: Ne Čištění Katalytický systém čištění: Kryt ventilátoru Technické parametry Energy consumption conventional oven (new energy label): 0.98 kWh Spotřeba energie s nuceným oběhem vzduchu: 0.8 kWh Příkon: 9.4 kW Šířka spotřebiče: 500 mm Výška spotřebiče: 850 mm Hloubka spotřebiče: 594 mm Šířka obalu spotřebiče: 576 mm
Masomlýnkový nástavec Kenwood AT 281
Nový, nepoužitý, v originálním balení. Mlýnek na maso Kenwood V balení dva disky Nástavec na roboty model Prospero Odolná mlecí šneková hřídel pro perfektní výsledky. Mlýnek je vhodný pro mletí masa, vnitřností, zeleniny nebo ryb. Rozměry přístroje (cm): 20,5 x 17 x 26 Hmotnost (kg): 1,3
Sous-vide hrnec MEDION (nepoužitý)
Prodám hrnec na pomalé vaření MEDION Sous-Vide MD 17892 Hrnec je úplně nový, nepoužitý (nevhodný dárek). S hrnecem na pomalé vaření můžete připravovat chutná jídla snadněji a jemněji než kdykoli předtím. Potraviny, jako je maso, ryby a zelenina, se optimálně vaří ve vakuu a zachovají si plnou vůni. Hodnotné živiny a vitamíny potrvin zůstanou zachovány. Přidejte koření a omáčky přímo do masa a ušetřete si hodiny marinování. Vychutnejte si šťavnaté steaky, které po procesu vaření sous videa pro křupavou texturu jen krátce opečete na pánvi. Objevte nový způsob vaření a vyzkoušejte různé kreativní recepty.
RUDOLF ŘEHÁK - VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ
Soubor 192 receptů masných výrobků poprvé vydaný v roce 1910. Každý návod uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postup. Formát A5, 128 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, vydalo nakladatelství OSSIS Tábor v roce 2017. Nová kniha. Rudolf Řehák ve své knize vybral nejzajímavější druhy z evropského uzenářského sortimentu a nabídl je českým výrobcům. V knize je vše různými druhy párků počínaje, přes měkké salámy, vařené zboží, výrobky z kusových mas až po trvanlivé salámy a fermentovaná masa. Vše od tehdy v Čechách oblíbené lidové střevní uzenky „andulky“ až po medvědí salám.
Československé masné výrobky
Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům našeho uzenářského umění. Formát A5, 752 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-68-8, 2. vydání, 2023. Vydalo nakladatelství OSSIS v Táboře. Masné výrobky jsou v knize uspořádány do skupin podle Vyhlášky č. 69/2016 Sb., zachoval jsem ale i rozdělení do podskupin podle zažitých uzenářských zvyklostí, byť je stávající legislativa již nerozlišuje. V každé receptuře je napsáno dávkování základních surovin a přísad, potřebných pro vyrobení 100 kg hotového vychlazeného masného výrobku. Hmotnosti surovin a přísad jsou uváděny v kilogramech, ostatní použité jednotky (metry, kusy, litry) jsou konkrétně označeny. Pokud u základních surovin není předepsán žádný způsob jejich úpravy před mícháním díla, zpracovává se čerstvé vychlazené maso. Ostatní doporučené úpravy surovin – předsolení, spaření, ztužení, vaření, nasolení, zmrazení a pod. – jsou zmíněny v receptuře. Koření se do díla přidává obvykle mleté. Použití celého či drceného koření je v recepturách zdůrazněno. Technologické postupy se drží klasických metod výroby masných výrobků, jejich formulace předpokládají alespoň základní znalosti uzenářské terminologie, předúpravy surovin, míchání díla, jeho plnění do obalů a tepelného opracování masných výrobků. Pro amatérské uzenáře a experimentátory jsem doplnil stručný úvod do masné výroby. Pokud si nevíte rady s výpočty navážek pro zamýšlené množství výrobků, nalistujte kapitolu „Přepočty receptur“. Vyhledávání výrobků v knize Vám kromě obsahu usnadní i rejstříky.
TAŠL - ODBORNÁ NAUKA PRO ŘEZNÍKY / RECEPTÁŘ
Soubor dvou knih Josefa Tašla (1897–1967), řezníka a uzenáře z Veselí nad Moravou a odborného učitele živnostenských škol pokračovacích ve Zlíně a v Uherském Hradišti. Nová kniha. Formát A5, 180 stran, pevná šitá vazba. 3. vydání obou knih, v roce 2019 vyšlo v nakladatelství OSSIS Tábor. Odborná nauka pro řezníky a uzenáře, mající podtitul „učebnice odborných škol pokračovacích pro učně řeznické a uzenářské“, provádí čtenáře všemi fázemi zpracování masa od nákupu přes porážení a bourání až k masné výrobě. Nauka vyšla poprvé zřejmě v roce 1936, podruhé v roce 1937 či 1938. Nejen učňům a tovaryšům, ale i mistrům uzenářům byl určen Tašlův Receptář. Autor v něm uvedl 50 receptur charakteristických dobových masných výrobků, přičemž použil zcela unikátní grafické zpracování receptů. První vydání vyšlo v roce 1935 či 1936, druhé v roce 1939.
FR. DANIELKA - VZORNÉ ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ
Nová kniha. Formát A5, 160 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, vydalo nakladatelství OSSIS Tábor v roce 2015. Kniha, poprvé vydaná v roce 1931, obsahuje především množství originálních návodů na výrobu uzenářského zboží, vyráběného ve 20. letech 20. století v Praze i jinde po Čechách a Moravě. Z drobného zboží se autor kromě párků, poláků, klobás a opékáčků důkladně věnuje i taliánům. Seznámí vás s výrobou měkkých salámů, salámů játrových, vařeného zboží i čajovek a drážďanek. Neopomine salámy trvanlivé a jejich imitace, aspiky, saláty ani konzervy a paštiky. Představí vám pražskou šunku tak, jak ji vyráběli přední uzenářští mistři. Kromě receptur předkládá František Danielka taktéž rady pro nákup jatečných zvířat, zjišťování jejich zdravotního stavu, poučení o kalkulaci a dani z masa.