fyziologie a funkční anatomie domácích zvířat - strana 3
Počet nalezených inzerátů FYZIOLOGIE A FUNKČNÍ ANATOMIE DOMÁCÍCH ZVÍŘAT: 1000 - strana 3

Prodám knihu Chirurgická anatomie a technika operací štítné žlázy - Doc. MUDr. Josef Dvořák. Kniha je v dobrém stavu, bez poškození, lesklý papír. Pošlu zásilkovnou nebo poštou. Možný osobní odběr v Trenčíne.

Ponúkam na predaj kvalitné knihy z oboru medicíny
- Atlas anatómie človeka 1+2+3 = 40,-EUR
- Sústavná anatómia človeka 1+2 - BOROVANSKÝ = 40,-EUR
- Základy lekárskej nemčiny = 10,-EUR
_____________________________________________
Kliknite na moje meno nižšie a pozrite ďalšie inzeráty!

Prodám úplně novou, nepoužitou učebnici anatomie pro nelekarske obory. Učebnice je čistonova, proto ji prodavam za původní cenu, za kterou jsem ji kupovala
Zásilkovna + 80,-

prodám přehled anatomie- čtvrté vydání
Ondřej Naňka, Miloslava Elišková
Učebnice je jako nová pouze zvýrazněné věci v textu.

Prodám učebnici Atlas anatomie člověka - díly I, II a III. Cena za komplet 2000 Kč nebo 1000 Kč za jeden díl.
Pouze osobní odběr na Praze 4 Spořilov.
Rok vydání: 1970

Prodám knihu-Přehled anatomie člověka. Rv-1950. 640-stran. 58 obrazů. Cena 150.-Kč. Praha 10-Petrovice.Mohu poslat.

Dobrý den. Prodám podrobně zpracované maturitní otázky z anatomie/somatologie. Cena 50 Kč/otázka, celý soubor 20 otázek za zvýhodněnou cenu 800 Kč.

Základy anatomie,vše viz foto. Učená a s poznámkami či zaškrtnutím podstatného. Prosím pouze osobně Praha. Popř pište dorazy

Základy anatomie,vše viz foto, učená a se zaškrtnutím některých částí. Popř pište dorazy, prosím pouze osobně Praha.

Ponúkam na predaj knihu Anatómie pro výtvarníky autora Josefa Zrzavého.
Knihu v roku 1977 vydalo nakladateľstvo Avicenum. Formát A4, počet strán 400, jazyk český. Stav: zachovalá, nepoškodená.

Prodávám set všech učebnic, skript a Anki balíčků (pro více informací viďte mé ostatní nabídky) potřebných do prvního ročníka většiny lékařských fakult u nás v Čr. Všechno je v PDF, z toho drvivá většina má možnost vyhledávaní v textu (Ctrl F).
V tomto setu naleznete učebnice ako Čihák - 1,2,3 díl, Memorix 5 - Anatomie, Memorix 3 - Histologie, Anatomické atlasy - Yokochi, Netter, Gray, Sobotta a Siňelnikov, Latinčina - Nečas, Embryologie - Langman, Medicínska biofyzika - Navrátil, Genetika - Kočárek.
Zároveň vám po zakoupení tohto setu nabízím zdarma konzultace třeba o přípravě na přijímačky. Kdyby ste měli nejaké dotazy pište.
Lékařská fakulta, atlas, anatomie, upol, 1LF, 2LF, 3LF, medicína, první ročník, LFHK, LF Muni, podklady na medicinu

Nabízíme přepravu živých zvířat přepravníkem ifor williams 3,5t (nejvyšší a nejdelší verze).
Přepravíme krávy, plemenné býky, jalovice, telata, koně, ovce, prasata atd.
Počet kusů skotu, které je možné přepravit, se odvíjí od velikosti, váhy a plemene.
Koně převezeme najednou 2.
Disponujeme osvědčením pro přepravce živých zvířat a jsme registrovaní přepravci TYP 1. Naši registraci je možné najít na stránkách SVS.
Přepravník je před každou cestou čistý a dezinfikovaný.
Máme zkušenosti s převozem i chovem zvířat a není pro nás problém pomoct s nakládkou.
Výjezd z Nového Jičína.
Cena přepravy záleží na počtu kusů, celkové váze, délce a náročnosti trasy aj.

Nabízím přepravu koní a hospodářských zvířat po ČR a EU. Výjezdové místo Ořech, Praha-západ. Certifikát na přepravu zvířat samozřejmostí. Přepravník Cheval Liberte vybavený kamerovým systémem pro kontrolu zvířat během jízdy. Nonstop pohotovost pro přepravu na kliniku, přeprava na závody a jiné akce. Cena přepravy je 16 kč/km. Doba čekání 150 kč/hod. Minimální cena výjezdu je 1000 kč.
Možnost přepravy i jiných hospodářských zvířat.

Charlotte Uhlenbroeková
Život zvířat Obrazový průvodce světem zvířat a jejich chování. Kniha je nova. Posta nebo osobni odber

Štván Vladimír, Kohoutová Blanka: Technologie pro dvouletý učební obor Potravinářská výroba se zaměřením pro masnou výrobu.
Nová nečtená kniha.
Formát A5, 208 stran, 25 obrázků, 6 tabulek.
Vydal Masný průmysl – koncern Praha – generální ředitelství v roce 1985.
Učebnice systematicky, přehledně a srozumitelně vykládá problematiku zpracování masa ve všech třech výrobních fázích – jatečnictví, bourání masa a masné výrobě. Závěrečné kapitoly knihy jsou věnovány zpracování ryb a drůbeže.
Z obsahu:
JATEČNÍ VÝROBA
- Druhy jatečných zvířat
- Nákup jatečných zvířat
- Přeprava jatečných zvířat
- Porážení jatečných zvířat
- Zchlazování masa a drobů po porážce
- Vedlejší jatečné produkty (krev, kůže, střeva...)
DĚLENÍ MASA PRO VÝSEK A VÝROBU
- Vepřové maso
- Hovězí maso
- Telecí maso
- Skopové maso
- Koňské maso
- Porcování a balení masa
SOLENÍ MASA
MASNÁ VÝROBA
- Druhy masných výrobků
- Výrobní suroviny
- Přísady do masných výrobků
- Obaly
- Mělnění a míchání
- Vaznost masa
- Narážení masných výrobků
- Tepelné opracování masných výrobků
- Technologie výroby hlavních skupin masných výrobků
ZPRACOVÁNÍ ŽIVOČIŠNÝCH TUKŮ
ZPRACOVÁNÍ RYB
ZPRACOVÁNÍ DRŮBEŽE
VÝROBKY Z DRŮBEŽÍHO MASA

Dnes již nedostupná „bible“ řeznicko-uzenářského řemesla, zpracovaná kolektivem 22 autorů pod vedením Doc. MVDr. Ladislava Steinhausera, CSc.
Formát A5, pevná šitá vazba, 664 stran, množství obrázků a tabulek.
1. vydání, LAST Brno 1995, ISBN 80-900260-4-4.
Nová nečtená kniha.
Kniha je rozdělena do 3 částí:
A) OBECNÁ HYGIENA MASA
- složení a vlastnosti masa;
- zdravotní aspekty konzumace masa;
- veterinární a hygienický dozor;
- hygienické požadavky na potravinářské závody;
- mikrobiologie masa;
- hygiena a sanitace provozů.
B) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA
- produkce jatečných zvířat;
- nákup jatečných zvířat;
- předporážkové ošetření zvířat;
- jatečné opracování prasat, skotu, ovcí, telat a koní;
- prohlídka jatečných zvířat a masa;
- vedlejší jatečné produkty;
- bourání masa;
- zrací procesy v mase;
- skladování a konzervace syrového masa;
- balení a expedice masa;
- posuzování kvality masa.
C) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASNÝCH VÝROBKŮ
- suroviny a materiál pro masnou výrobu;
- přísady;
- obaly;
- solení masa;
- technologie výroby jednotlivých skupin masných výrobků:
-- uzeniny;
-- vařené masné výrobky;
-- pečené masné výrobky;
-- trvanlivé masné výrobky;
-- ostatní masné výrobky;
- výroba konzerv;
- těžení živočišných tuků;
- masné polotovary;
- balené masné výrobky;
- prodej masa a masných výrobků;
- posuzování jakosti masných výrobků.