domácí kuchařka - 1112 receptů - magdalena dobromila rettigová - strana 26
Počet nalezených inzerátů DOMÁCÍ KUCHAŘKA - 1112 RECEPTŮ - MAGDALENA DOBROMILA RETTIGOVÁ: 1000 - strana 26
Soubor 192 receptů masných výrobků poprvé vydaný v roce 1910. Každý návod uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postup. Formát A5, 128 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, vydalo nakladatelství OSSIS Tábor v roce 2017.
Nová kniha.
Rudolf Řehák ve své knize vybral nejzajímavější druhy z evropského uzenářského sortimentu a nabídl je českým výrobcům. V knize je vše různými druhy párků počínaje, přes měkké salámy, vařené zboží, výrobky z kusových mas až po trvanlivé salámy a fermentovaná masa. Vše od tehdy v Čechách oblíbené lidové střevní uzenky „andulky“ až po medvědí salám.
Morphy, J.: Co chutná na zeměkouli - 1500 snadných receptů kuchyně evropské, americké a exotické.
Překlad Anda Lustigová, obálku navrhl Fr. Muzika, úprava Jindřich Štyrský, vydal Sfinx, Bohumil Janda, Praha 1935.
Původní pevná vazba se zlacením, vynikající stav.
Nová kniha. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2015 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Obsahuje cca 240 receptů a návodů na párky, klobásy, salámy, šunky, tlačenky, uzená masa a slaniny.
Rozsáhlá 300stránková kniha, poprvé vydaná v roce 1892 v Koberově edici „Kronika práce, osvěty a průmyslu“, je druhou nejstarší českou tištěnou příručkou technologie masa. Ano, celé technologie masa – od druhů, plemen a nákupu jatečných zvířat, přes jejich ustájení před porážkou k jatečnictví a zpracování vedlejších živočišných produktů, bourání masa, k masné výrobě a konzervování masa i masných výrobků. Vše symbolicky zakončeno statí o úpravě krámu a výlohy. Komplexní dílo, včetně pojednání o chemickém složení tkání, anatomii jatečných zvířat a veterinárně-hygienických aspektech zpracování masa.
Soubor dvou knih Josefa Tašla (1897–1967), řezníka a uzenáře z Veselí nad Moravou a odborného učitele živnostenských škol pokračovacích ve Zlíně a v Uherském Hradišti.
Nová kniha. Formát A5, 180 stran, pevná šitá vazba.
3. vydání obou knih, v roce 2019 vyšlo v nakladatelství OSSIS Tábor.
Odborná nauka pro řezníky a uzenáře, mající podtitul „učebnice odborných škol pokračovacích pro učně řeznické a uzenářské“, provádí čtenáře všemi fázemi zpracování masa od nákupu přes porážení a bourání až k masné výrobě. Nauka vyšla poprvé zřejmě v roce 1936, podruhé v roce 1937 či 1938.
Nejen učňům a tovaryšům, ale i mistrům uzenářům byl určen Tašlův Receptář. Autor v něm uvedl 50 receptur charakteristických dobových masných výrobků, přičemž použil zcela unikátní grafické zpracování receptů. První vydání vyšlo v roce 1935 či 1936, druhé v roce 1939.
Prodám varný multifunkční robot ETA,spousta receptů, které vedou vaření krok za krokem, dotykový displej,české menu. Kupovaný na Vánoce. POUZE VYZKOUŠENÝ
Důvod prodeje:sešli se nám dva podobné spotřebiče.
Tam, kde mi chutná, se mi taky líbí," je zlaté cestovatelské pravidlo Jiřího Babici. Oblíbený protagonista cookingshow Babicovy dobroty přibližuje ve svojí cestovatelské kuchařce zážitky a zkušenosti, které nasbíral za posledních dvacet let. Během nich projel všechny kontinenty kromě Antarktidy, jedl a nechával se zaměstnávat v nejrůznějších restauracích a to nejlepší ze světa vám nabízí v této skvělé knize v podobě neméně skvělých receptů.
Kniha obsahuje 59 sladkých receptů - dorty, koláče a dezert.
Stav - nová a zabalená ve fólii.
Posílám pouze přes zásilkovnu 90,-.
Dobrý den. Prodám tyto NOVÉ kuchařské knihy plné zdravých receptů. Jedná se o 10 knih.
Prodej jako celek.
Nabízím brožovanou knížečku, podle které se v minulosti opravdu vařilo, což se místy odráží na jejím stavu. Na přídeští vepsáno věnování.
Možnost osobního předání na Kladně či v Praze, příp. zaslání prostřednictvím Zásilkovny.
Napsala a koláže vytvořila Klára Trnková
40 stran, 11,5 x 15 cm, brožovaná
V dalším díle tajných receptů naší babičky si uděláme výpravu do staročeské kuchyně. Tradiční, léty prověřené rodinné recepty, přijdou k chuti i dnes a obohatí váš jídelníček. Ilustrace pocházejí ze starých obrázků a pohlednic týkajících se kuchyně.
Autor Károli Gundel zde představuje 140 originálních receptů. překlad Maria Vaníčková, ilustroval Erzsi Rusznyák.
Vydala Corvina Budapešt v roce 1958
111 stran, kniha je ve výborném stavu, chybí přebal
Cena + poštovné
Prodám knihu receptů Všechno o pečení ve 100% stavu viz fotografie. Osobní předání v Praze 6 Dejvice.
Prodám knihu plnou receptů Prostřeno! Od Aše po Jablunkov 2 ve 100% stavu viz fotografie. Osobní předání v Praze 6 Dejvice.
Prodám knihu receptů Prostřeno! Od Aše po Jablunkov 3 ve 100% stavu viz fotografie. Osobní předání v Praze 6 Dejvice.