cukrářská technologie - strana 5
Počet nalezených inzerátů CUKRÁŘSKÁ TECHNOLOGIE: 1000 - strana 5
● Nová chladící vitrína ventilovaná se zárukou
● Vhodná na zákusky i prezentaci balených potravin (bagety, obložené talíře aj.)
● Vestavěný agregát
● 3 osvětlené police
● Rovné čelní sklo, posuvné zadní dveře
● Digitální termostat
● Rozměry š/h/v v cm: 150 x 78,5 x 140, váha 170kg
● Napájení 220 V, příkon 717 W, váha 170 Kg
● Záruka
● Vyrobeno v Itálii
● Možné i v jiných rozměrech 60 / 90 / 120
● Ceny jsou uvedeny bez DPH
● Nová chladící vitrína ventilovaná se zárukou
● Vhodná na zákusky i prezentaci balených potravin (bagety, obložené talíře aj.)
● Vestavěný agregát
● 3 osvětlené police
● Rovné čelní sklo, posuvné zadní dveře
● Digitální termostat
● Rozměry š/h/v v cm: 120 x 78,5 x 140, váha 165kg
● Napájení 220 V, příkon 687 W, váha 155 Kg
● Záruka
● Vyrobeno v Itálii
● Možné i v jiných rozměrech 60 / 90 / 150
● Ceny jsou uvedeny bez DPH
● Nová chladící vitrína ventilovaná se zárukou
● Vhodná na zákusky i prezentaci balených potravin (bagety, obložené talíře aj.)
● Vestavěný agregát
● 3 osvětlené police
● Rovné čelní sklo, posuvné zadní dveře
● Digitální termostat
● Rozměry š/h/v v cm: 90 x 78,5 x 140, váha 145kg
● Napájení 220 V, příkon 400 W, váha 135Kg
● Záruka
● Vyrobeno v Itálii
● Možné i v jiných rozměrech 150 / 120 / 60
● Ceny jsou uvedeny bez DPH
Chcete investovat do činžovního domu? V Ústí nad Labem v ulici Podmokelská na Vás jeden čeká. Nachází se v centru dění a zároveň vedle zámeckého parku. V přízemí je cukrářská výroba a restaurace. Pod nimi se nachází sklep, v kterém lze vybudovat například vinotéku. První patro nabízí tři byty o velikostech 100m2 a nad nimi stejně velká půda k realizaci. Za domem je prostorný dvorek. Pokud se vám prosluněný dům líbí, kontaktujte nás pro více informací.
Lokalita: Podmokelská, Krásné Březno
Cena je včetně provize RK
Evidenční číslo: 797193
Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Nabízíme cukrářskou vitrínu naprosto funkční.
Použitá
Cena naprosto zadarmo 3 000
Při rychlém jednání sleva.
Vlastní odvoz
45. Cukrářská, potravinářská a pekařská výstava v Itálii busem z Brna, Břeclavi a Bratislavy
SIGEP RIMINI + San Marino
The Dolce World Expo
Zaměření mezinárodní výstavy: zmrzlina, zákusky, čokoláda, pekařské výrobky, ingredience, pečivo, dorty, zákusky,
těstoviny, pizza, káva, cukrovinky, technologické stroje, obaly,
vybavení provozoven a prodejen, 1.300 vystavovatelů
2024: 18.1.-22.1.(Čt-Po)
Cena: 5000 Kč (200 €)
Program:
1. den (Čt): Odjezd v 19:00 z Brna, Nádražní 16 (bývalé městské lázně na ulici Kopečné), z Břeclavi v 19:30 od Tesca, z Bratislavy v 20:45 od hlavního vlakového nádraží, přes Rakousko do Itálie.
2. den (Pá): V dopoledních hodinách příjezd do San Marina¬–prohlídka a nákupy, odpoledne příjezd na hotel u Rimini, ubytování, osobní volno.
3. den (So): Snídaně, návštěva výstavy SIGEP (otevřeno 9:30-17:00), nocleh u Rimini.
4. den (Ne): Snídaně, návštěva výstavy SIGEP (otevřeno 9:30-17:00), možnost individuální prohlídky města Rimini, v 18:30 odjezd do ČR.
5. den (Po): Příjezd do Bratislavy a Brna v brzkých ranních hodinách.
Základní cena zahrnuje: Dopravu, 2denní vstupenku na výstavu, 2x nocleh v hotelu ve 2 a 3lůžkových pokojích se snídaní a technického průvodce.
Příplatky: 1/1 pokoj (1.500 Kč (60 €) / os./2 noci).
Lze dokoupit cestovní pojištění (úraz, storno, léčebné výlohy) 205 Kč (8 €) a místenku na konkrétní sedadlo v autobusu za 200 Kč (8 €). Příplatek za samostatné dvousedadlo pro 1 osobu 1.500 Kč (60 €).
Prodávám dvě knihy ke vzdělání na střední škole ,, cukrářská výroba,suroviny,, koupila jsem si je před týdnem ale nijak je nevyužívám. Knihy ve velmi dobrém stavu. Lze si zakoupit i jednu knihu není nutné obě dvě, cena jedné knihy je 400Kč a za obě 800Kč
LINE-UP (základní konfigurace):
1) LAMINOVACÍ FORMOVACÍ STROJ s gilotinovým řezáním.
2) PLNIČKA
3) MEMBRÁNOVÝ NŮŽ - dělení
Kapacita až 9000 (ks/hod.)
Rozměry - 6300x680x1600 (mm). Hmotnost - 700 (kg)
1 - LAMINOVACÍ A TVAROVACÍ STROJ
V první fázi prochází těsto třemi stupni laminování, aby se následně zlepšila struktura těsta, kterým plnicí šnek plní pás těsta, poté se těsto s náplní stočí do trubky, která v závislosti na typu výrobku prochází řezací membránou nebo gilotinovým řezem. Stroj může být vybaven zařízením na sypání mouky nebo potírání těsta olejem. Mezi válcovacími mechanismy jsou umístěny senzory pro automatickou kontrolu přívodu těsta a řízení rychlosti válců, aby se zabránilo hromadění těsta. Všechny procesy jsou plně automatické. Stroj se ovládá pomocí dotykového displeje. Součástí tohoto stroje je gilotinový nůž. Ovládání pomocí elektromagnetické spojky, rychlost lze nastavit na dotykovém displeji;
Šířka pásu na těsto 280 mm, šířka výstupního dopravního pásu 380 mm.
Instalovaný výkon:
Tvářecí stroj - 3,6 kW
Gilotinový nůž - 0,4 kW, šířka nože - 200 mm
Rozměry - 5300x680x1600 mm, hmotnost - 380 kg
2 - Podavač šneků (horizontální nebo vertikální)
Určeno pro měkké výplně. Je vybaven šnekem umístěným uvnitř plnicí násypky a umožňuje efektivní dávkování náplní s vysokou vlhkostí. Lze z něj vyrábět náplně, jako je dušené zelí, marmeláda, tvarohové náplně, mleté maso atd.
Instalovaný výkon: horizontální -0,4 kW, vertikální - 0,75 kW
Rozměry: 400x620x1450 (mm)
Hmotnost: 130 (kg)
3 - MEMBRÁNOVÝ NŮŽ - dělení
Stroj je navržen tak, aby rozdělil vytvarovanou trubičku těsta s náplní uvnitř na jednotlivé homogenní výrobky se současným uzavřením konců. V tomto případě se těsto nepoškodí a náplň se rovnoměrně rozloží do středu. Rychlost odřezávání membrány a rychlost dopravníku lze nastavit samostatně. Dopravník je vybaven zařízením pro zvedání pásu během řezání.
Kapacita od 10 do 150 výrobků/min.
Rozsah dělení od 10 do 600 g
Průměr vstupu těsta: 80 (mm)
Instalovaný výkon: 0,4 (kW)
Rozměry: 1100x600x1350 (mm)
Hmotnost: 180 (kg)
Více na
V perfektním stavu, kupovaná v 11/2019, používaná půl roku. Kvalitní, zlatý odstín. K vyzvednutí v Rýmařově.
Prodáme
Plně panoramatická elektrická pec
model. GYROFOUR 2000 včetně podestavby
6patrová pec pro plechy nebo rošty 400 x 600 mm.
otáčení zajišťuje plynulé propečení
přivlhčování
Kapacita pečení 120 kusů každých 15 minut nebo 480 kusů za hodinu.
plechy na fotce nejsou součástí nabídky
Stav a rozměry viz foto
20.1.2023 - pozor chybí přední čelní sklo, jedná se ale jen o krycí sklo další je v komoře.
Telefonem je možné se dovolat ve všední dny 8-16h. Osobní odběr nebo můžeme zaslat přepravcem.
Cena + DPH. Číslo G4496
Nabízíme k prodeji chladící cukrářskou vitrínu.
Speciálně na pralinky, cukrovinky a jiné produkty, které je potřeba temperovat a zároveň udržovat v předepsané vlhkosti proti vysychání.
Prodejní cena je 49000,- Kč včetně DPH. Aktuální cena nové ledničky se pohybuje kolem 87000,- Kč včetně DPH.
Možnost prohlédnutí a osobního odběru v Otrokovicích.
Prodáme plně funkční chladící cukrářskou vitrínu s běžnými známkami opotřebení.
Využívána 5 let, pravidelný roční odborný servis. Vyměněná řídící jednotka za novou.
Pořizovací cena 75 000 Kč bez DPH.
Prodáme za 16 000 Kč bez DPH.
Prodám cukrářskou chladící vitrínu, vhodná zejména na zákusky díky statickému chlazení, zákusky se tolik nevysusuji . Značka Halifax š 120 h 63 v 66
Nabízím kvalitní, vlašské ořechy z vlastní zahrady - letošní sklizeň.
Vzácná, žádaná, cukrářská odrůda - Hospozínský červený polopapírák.
Cena je za 1 kg neloupaných ořechů.