apetit kuchařka - strana 15
Počet nalezených inzerátů APETIT KUCHAŘKA: 692 - strana 15
1. Vlasta Burian hodující - Nejoblíbenější jídla krále komiků, Vlasta Burian jak ho neznáte. Burianova kuchařka je nejen výjimečným souborem neopakovatelných kulinářských předpisů – je rovněž cenným pokladem příspěvků nanejvýš populárních osobností. Ty jsou v knize připomenuty jednak pozoruhodnými, unikátními fotografiemi, jednak zajímavým vyprávěním. Kniha, která zaujme nejen skutečné gurmány – specialisty, nýbrž i znalce literatury faktu.
2. Nejlepší recepty Jiří Babica - Kniha z roku 2009, nová, 100 stran, recepty od polévek po moučníky, barevné fotografie.
3. Vaříme „levně a chutně“ 2 podle Ládi Hrušky - Kniha z roku 2015, 175 stran.
Cena za každou 45,- Kč, za všechny 120,- Kč, zaslání: zásilkovna + 80,- Kč, balíkovna + 65,- Kč (při platbě předem).
Inzerát je platný do smazání.
Vegetariánská kuchařka autorů David Frenkiel a Luise Vindahl z blogu Green Kitchen Stories, originál v angličtině. Více než 100 jejich oblíbených receptů. Kniha je ve výborném stavu.
Prodám úplně novou Velkou kuchařku, 2690 receptů, 474 stran, za 50% ceny. Původní cena 400Kč. Vhodná jako dárek.
Další nabídky v mých dalších inzerátech (kliknout pod inzerátem na Všechny inzeráty).
Prodám kuchařku Víme, co jíme - Vědomé vaření.Kniha v bezvadném stavu.Kuchařka Víme, co jíme – Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky.
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.
Datum vydání: 01. 05. 2012
Počet stran: 184
ISBN: 978–80–1–444–2
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
PERFEKTNÍ STAV JAKO NOVÁ
VHODNÁ I JAKO DÁREK
BALÍKOVNA 65
120 nových receptů, které zpestří vaši slavnostní tabuli. Získáte inspiraci, co přichystat na Velikonoce a Vánoce, na narozeniny dětí i rodičů, pro svatební hostinu nebo zahradní párty. Radka Vrzalová je kouzelnice – vyčaruje z bezlepkových surovin i to, o čem byste si netroufali při své dietě ani snít, protože jste dosud nevěřili, že je to vůbec možné. Ale je to tak, můžete uvařit a upéct v podstatě cokoli, nic není překážkou: • tradiční dorty a zákusky, jaké znáte z dětství • nádherně zdobené dorty pro děti k narozeninám • klasiku české kuchyně • jídla ze zahraničních kuchyní od italské po asijskou • sladké i slané drobnosti jen tak na chuť nebo jako pohoštění Mimořádný přínos autorky spočívá v tom, že recepty jsou naprosto originální – její vzdělání potravinářského technologa a neustálá chuť a vůle experimentovat ji přivedly k tomu, aby vyvinula zcela nové receptury, přesně ušité na míru jednotlivým pokrmům. Nejde tedy jen o pouhou náhradu lepkové mouky za bezlepkovou nebo o shromáždění receptů, kde mouka není zapotřebí, ale o unikátní postupy. S bezlepkovými, popřípadě bezlaktózovými, bezmléčnými, a dokonce i bezvaječnými surovinami tak docílíte stejného výsledku, jako kdybyste neměli žádná zdravotní omezení.
Prodám nečtenou kuchařku, nevhodný dárek. Osobní převzetí Brno Lesná, případně mohu někde po Brně dovézt.
Platí do smazání.
Prodám různé knihy, ceny dle množství a stavu knih od cca 20 do 150 Kč. Detailní fotografie zašlu na vyžádání.
Seznam:
Mrtvý na trůnu
Švýcarský Robinzon
Michaela
Koupili jsme zoo
Jezdectví
Morelův vynález
Naslouchejte svému tělu
Kuře k večeři
ABC člověka
Bronzový poklad
Legendy o Divokém západě
Ostrov přátelství
Lechtání perem
Muž přes palubu
Nebezpečí vchází Bránou slz
Hodina ošklivé smrti
Divoška Han
Školní atlas
Školní atlas světa
Pony klub 1 a 3
Radek, Brouk a Andulka Šafářová
Národ sobě
Vládce mořských hlubin
Spalovači planet
Motocykly snů
Riziko povolání
Zinková cesta
Hinani dcera pouště
Rozum pod lavicí, aneb, Co v učebnici nenajdeš
Tajemství Žlutého Merkura
Za sedmero horami
Klukovská hra
Pavilón J
Cesta kolem světa za osmdesát let
OK 096 se nehlásí
Plavba ve snech
Prázdninový autostop
Katapult
Kamarádi
Andrsenka
Svědek nepromluví
Cesty pana Kaňky
Zrádné konto
Kritická noc
Úkol z počtů
Cesta končí v dešti a další příběhy z archivu kriminální služby
Příroda v ČSSR
Lovci perel
Automobily snů
Lodní deník (o příhodách Budhy, Pípy a Šerifa)
Němý svědek
Víkendová kuchařka - 300 receptů
Zkouška ohněm
Já a moji drazí
Farma U modrého jeřába
Encyklopedie Koně
Turistika pro posluchače společ. věd - katedra tělesné výchovy
Proč má hranostaj černý konec ocásku...
Křeček - příručka pro chovatele
Píšu báseň zatímco za oknem padá muž
Bylinky naší prabáby
Posílám po platbě předem.
Mrkněte na další moje inzeráty, dohoda při odběru více kusů jistá.
Všechny knihy visí i na - bezpečná platba.
HOSPODA NA HALDĚ V SEMÍNĚ HLEDÁ KUCHAŘKU,I NEVYUČENOU S PRAXÍ.PONDĚLÍ - PÁTEK,OSMIHODINOVÁ PRACOVNÍ DOBA.
Restaurace v Praze 9, Dolních Počernicích přijme na sezonu 2023, od dubna do října, hlavního kuchaře.
Česká kuchyně, minutky, hotovky.
Nástup od: března 2023 do 31. října 2023
Pracovní doba dle dohody.
HPP, VPP, brigáda
Hledáme pozitivně naladěné uchazeče, pro které je jejich práce koníčkem.
Preferujeme dlouhodobou spolupráci.
Požadujeme: radost z vaření, spolehlivost.
Nabízíme: dobré platové ohodnocení.
Do penzionu s restauraci v Bedrichove prijmeme pomocnou kuchařku s praxi v oboru. Nastup duben 2023 vice info na tel.
CHOVATELÉ trochu jinak
Přijmeme do našeho týmu kuchaře/kuchařku na klasickou českou kuchyni. Nevyžadujeme letitou praxi, jsme otevřeni si člověka také zaučit, máme zkušeného kuchaře, který Vás případně vše naučí. Směny na krátký/dlouhý týden. Pro více informací zavolejte na telefon . Najdete nás na webu i fb.