Potraviny - inzerce, prodej, prodám, bazar - strana 104
Prodám přepravky Granini, Pepsi a Schweppes. Původní cena 180,- Kč - 190,- Kč. Ukončené podnikání. Počet kusů 7. Všechny plné lahví. Cena za kus 80,- Kč. Cena za komplet 390,- Kč. Místo odběru Praha nebo Tábor.
Prodám letošní včelí med z oblasti blučinského Výhonu. Mám med pastováný,akátový,slunečnicový. Cena za sklenici 200Kč. Větší množství mohu dovést do Brna.
Prodám med ze Šumavy, přímo od včelaře. Nabízím med květový i pastovaný. Při odběru 5 kg a více v Praze dovezu.
Láhev air up stav úplně nové nepovedený dárek +příchuťe (pody) z každého pytlíku jedna příchuť odebrána takže podu je zde dohromady 8
Prodám certifikované konzumní brambory, odrůda Jelly, varný typ B, žlutomasé Cena 20 Kč/kg. Možnost dovozu zdarma Žďár n. S., Brno, Jihlava a okolí.
Prodej čerstvých vajec ze dvora od slepic z celoročního volného výběhu. Slepice krmíme vlastní pšenicí, bramborami a kukuřicí. K odběru po telefonní domluvě v Želči u nás na statku ( Možnost pravidelného odběru. Cena 6,- Kč / ks.
Nabízím:
Vejce domácí chov
ČERSTVÁ přímo ze statku.
Dovoz každý týden 30ks.
Kus 6Kč.
S dovozem do Plzně.
Každé úterý nebo čtvrtek.
Inzerát platí do smazání.
Do poptávky uveďte prosím svůj telefon pro urychlení komunikace.
Děkuji.
T:
Nabízím ledvinový čaj v tomto složení:
Celík zlatobýl, Přeslička rolní, Rdesno ptačí a Rdesno blešník.
Balení 50g, sypaný (mohu nabídnout i více balení).
Posílám přes Balíkovnu nebo Zásilkovnu (do poboček nebo Z-Boxů) - poštovné 79,-
Čaj mohu poslat také doporučeně na adresu - poštovné 60,-
prodam vceli med (stanoviste - krivoklatsko) , vytaceni 7/2022, kvetovy zkrystalizovany, berounsko - muzu privezt (2ks a vice) ... objednavka pouze na email: aduoj@ ... cena 150,-/kg
Nabízím kombuchu k založení vlastního fermentovaného černého/zeleného čaje. Pouze osobní předání ve Vratimově, konkrétně v Horních Datyních. Kombuchu předám zavřenou ve sklenici 0,75l s částí nálevu.
Ideální je pak kombuchu co nejdříve naložit do vychladlého čaje s cukrem a nezapomenout přidat i část původního nálevu. Např. do třílitrové sklenice dávám 2,5l černého/zeleného čaje, 250g cukru a 0,3l nálevu z předešlé várky.
Sklenici překryjeme plátýnkem, aby mohla houba dýchat a zároveň je tak chráněna před hmyzem. Kombucha má ráda přítmí a pokojovou teplotu, nejlépe chutná zhruba po 5-7 dnech (dříve je příliš sladká, později má octovější chuť). Čerstvý nálev se tedy dělá cca jednou týdně.