inzerce, prodej, prodám, bazar

zvonce na ovce

Kategorie: Ostatní

Prodám zvonce na ovce umělecké kovářství... cena za 1 ks + doprava zásilkovna.

mira.specnaz@
zvonce na ovce
Podobné inzeráty
STOLIČKA OVCE VELKÁ 60X80X35CM
Stolička - taburet ovce velká Ovečky jsou ručně vyřezávané z kombinace lípy a světlých stromů, uvnitř je naložená houba, která umožňuje pohodlné sezení na ovečce, jsou potažena přírodními ovčími kůžemi. Jedinečný dekorativní prvek do vašeho bytu. Ovce se perfektně hodí k dřevěné podlaze nebo panelům. Umělecká ruční práce spojená s prvotřídní přírodní kůží mu dodává jedinečný charakter. Rozměry: 60X80X35CM
Trava za poseceni ci rovnou moznost pastvy
Nabizim travu v obci Paskov, okres Frydek-Mistek za poseceni. Nevim presne jakou travu pozadujete, staci se domluvit, pokud kratkou a casto, tak muzete jezdit pro travu i dvakrat mesicne. Je to trava v miste, kde se nepouzivala chemie, akorat se tam porad kosilo plus tam byly obcas ovce. Ovce tam nejsou jiz cca 6 let. Je to na rovne plose, takze ne ve svahu. Mozno i nasadit vlastni ovce ci kravy ci kone, bude nutno na par mistech dodat ohradnik ci neco aby zviratka neutekla nebo neudelala nejakou neplechu.
Krampus maska
Prodám Krampus masku vyřezanou z lipového dřeva s pravou kožešinou+kalhoty,kabát,rukavice+2 zvonce a hůl.Použito 1x.Na postavu 170 až 180cm (80-100kg). Cena je za komplet,nebo pouze hlava za 6000Kč.
Prodej farmy
Nabízím k prodeji zavedenou farmu z roku 2013.Prodej bez Realitní kanceláře. Na farmě se provozuje ubytování ve třech indiánských teepee, do kterych jezdi lidé z celeho světa, prumerna cena za noc v 1 tepee 2 000 Kč. Odkaz na ubytování Pořádají se zde akce pro veřejnost. Nachází se zde i stánek s občerstvením a farma je přístupná pro veřejnost celoročně. Nachází se zde také pískoviště, houpačky, trampolína, domecek a spousta hraček pro děti. Zastavěná plocha 1 300 m² budova do tvaru U, kde se bachazi byt 5+KK byt částečně dokončen, plocha cca 120 m², samoobslužný obchůdek, porodna pro prasata s venkovním výběhem, sklep, zařízení pro chov křepelek, vykrmna brojlerovych kuřat, stáj na ovce a hala pro chov nosnic s venkovnim vyběhem. Součástí prodeje je i spolupráce s chko, výřez nežádoucích dřevin, sečení a spasení v celkové roční hodnotě 300 až 400 tisic. Farma hospodaří na cca 60 ha pastvin vetsina oplocena El. Ohradníkem. Součástí prodeje jsou i zvířata a stroje Skot 15 krav 1 plemený býk a 10 telat Aberdeen-angus. Prasata, drůbež, osli, nutrie, králíci, Ovce, kozy. Stroje Traktor solis 90 r.v 2017 2xpluh 4rak Harbabovac Rožmitál 420 cm záběr Kultivátor 5t vlek Postřikovač 800 l 4 m vlek plato a 2.2m vlek za auto Rozmetadro sypkých hnojiv Dobytcak Půdní vrták 45 a 15 cm Sazec brambory Hrazení na dobytek Ohradnikove sítě a zdroje Realitní kanceláře prosím nevolat. Cena k jednání 8 milionů. Duvod prodeje a více info po tel.
Heiniger Xtra- Stříhač na Ovce
Dobrý den, prodám střihač na ovce značky Heiniger. Jedna se o kvalitní stroj a byl použitý párkrát. Pak se uklidil a teď mi akorát zabírá místo. Funguje, dokumenty k dispozici. Bohužel již nejspíš nemá záruku, je to dlouho, co se kupoval. Nový stojí 16 500. Více info po telefonu, nebo SMS. Odpovídám téměř okamžitě
Ovce boj o pastviny
Sháním hru ovce boj o pastviny. Nabídněte prosím cenu, pokud ji vlastníte. Děkuji.