inzerce, prodej, prodám, bazar

zvedak pre pacienta

Kategorie: Ostatní

Predám elektricky nabíjateľný zvedak pre imobilných.
Ako novy..iba Rok stary!
Plne funkčný..bez poskodenia
zvedak pre pacienta
Podobné inzeráty
Překlápěcí zvedák / nůžkový zvedák
Zvedák je z předváděcí akce - pouze rozbalený, perfektní stav, záruka tři roky. Cena nového, zabaleného 22 900 bez DPH. Na tento slušná sleva. Inzerát platí do smazání. Jedná se o Český hever, který je odzkoušený certifikovaný a velice nenáročný na údržbu. PARAMETRY: - Nosnost 3000 kg - Rozměry 1635 x 1300 x 120 mm - Hmotnost 43 kg - Zdvih. 60 cm - Zdvih při naklopení auta - 1 m a více - Rychlost zdvihu cca 25 sec. - Záruka 3 roky Dokážu pomoct s přepravu po celé ČR a SR. Bohužel nestíhám moc odepisovat, vážné zájemce poprosím spíše o zavolání. Předem děkuji. (autozvedák, hever na auto, hever na vrtačku, zvedák na vrtačku, překlápěcí zvedák)
zvihak pre pacienta
Zdvihák osobný pojazdný elektrický AKS- FOLDO otočný . Netreba prerabat kúpeľňu. Pacienta pohodlne pripravíte k vane a otocny systemom spustite na stranu.
Prkno pro přesun pacienta EZ510
Dobrý den, prodán prkno pro přesun pacienta EZ510, prkno má ergonomický tvar, výřezy pro kola vozíku, úchyty pro pohodlnou manipulaci,má protiskluzovou úpravu spodní strany.Rozměry jsou 86,4x37x0,8cm, hmotnost je 1,5kg a nostnost je 130kg,vhodné i na přesun z vozíku do auta,z postele na vozík a z vozíku do :
Vanový zvedák bateriový
Vanový zvedák bateriový pro pohodlnou koupel pacienta který se nemůže sám dostat do vany
Hydraulický zvedák samočinného větrání skleníků (nový)
Hydraulický zvedák samočinného větrání skleníků, foliovníků, pařníků (nový) Nabízím k prodeji zcela nový hydraulický zvedák samočinného větrání skleníků, foliovníků, pařníků. Zvedák je v perfektním stavu bez jakéhokoliv poškození (zcela nový). K dispozici mám 2 kusy. Možnost osobního převzetí v Praze. V případě zaslání poštou +150Kč (Česká pošta) nebo +100Kč (Zásilkovna) nebo +80Kč (Balíkovna).
Elektrický zvedák do vany
Rok používaný elektrický zvedák do vany. Výborná pomůcka pro částečně imobilní seniory. Po usazení zvedák do vany je sedací deska souběžně s hranou vany. Ručním ovládáním lze seák spustit do libovolné polohy směrem ke dnu vany. Max. nosnost zvedák je 135 kg. Součástí je akumulátor a nabíječka. Sedák je bez potahů.