inzerce, prodej, prodám, bazar

Zvedak na motorky

Kategorie: Ostatní

Prodam zvedak na motorky, pridelany predni doraz pr.kola. Zrovna repasovana panenka.
Osobni odber ci doprava po dohode.
Zvedak na motorky
Podobné inzeráty
Hydraulický zvedák motorek - 680 kg / Motostojany
Hydraulický zvedák na motorky a čtyřkolky. Vhodný do motoservisů, ale i pro jednotlivce do dílen. Velmi praktický pomocník při opravách a servisů motorek. Vysoce robustní ocelová konstrukce, plynule nastavitelná výška zdvihu, hydraulické zvedání a vypouštění, možné zajištění motorky pomocí popruhů, bezpečnostní pojistka, maximální nosnost 680 kg, hmotnost zvedáku – 30 kg. Rampa je zcela nová, nepoužitá a ještě originálně zabalená. minimální výška: 115 mm maximální výška: 380 mm rozměr nosných konzolí: 310×55 mm rozměr zvedáku: 800mm x 365mm x 300mm Cena 3400 Kč. Zcela nová nepoužitá sada univerzálních stojanů na všechny běžné druhy motorek. Jedná se o přední a zadní motostojan - dva kusy. Originálně zabaleno, nikdy nepoužito a nepoškozeno. Ocelová stabilní konstrukce, hmotnost 4,7 kg, zadní stojan s adaptéry buď klasická eLka kde jsou pogumované dosedací plochy nebo druhá varianta s vidličkama na rolničky, šířka úchytů lze plynule nastavit dle rozměrů motorky, 4 silná kolečka pro bezpečné zvedání a spouštění, maximální celková hmotnost motocyklu až 400 kg, špičková kvalita. Žádná domácí výroba v garáži na koleni. Ideální pomocník při stání motocyklu, mazání řetězu, opravách a servisu. Možný prodej i jednotlivě stejně tak i jakýkoliv jiný stojan např. do krku řízení, na letmo uchycené kolo, zvedáky na motokrosové motorky, atd. Cena 2200 Kč.
Překlápěcí zvedák / nůžkový zvedák
Zvedák je z předváděcí akce - pouze rozbalený, perfektní stav, záruka tři roky. Cena nového, zabaleného 22 900 bez DPH. Na tento slušná sleva. Inzerát platí do smazání. Jedná se o Český hever, který je odzkoušený certifikovaný a velice nenáročný na údržbu. PARAMETRY: - Nosnost 3000 kg - Rozměry 1635 x 1300 x 120 mm - Hmotnost 43 kg - Zdvih. 60 cm - Zdvih při naklopení auta - 1 m a více - Rychlost zdvihu cca 25 sec. - Záruka 3 roky Dokážu pomoct s přepravu po celé ČR a SR. Bohužel nestíhám moc odepisovat, vážné zájemce poprosím spíše o zavolání. Předem děkuji. (autozvedák, hever na auto, hever na vrtačku, zvedák na vrtačku, překlápěcí zvedák)
Hydraulický zvedák samočinného větrání skleníků (nový)
Hydraulický zvedák samočinného větrání skleníků, foliovníků, pařníků (nový) Nabízím k prodeji zcela nový hydraulický zvedák samočinného větrání skleníků, foliovníků, pařníků. Zvedák je v perfektním stavu bez jakéhokoliv poškození (zcela nový). K dispozici mám 2 kusy. Možnost osobního převzetí v Praze. V případě zaslání poštou +150Kč (Česká pošta) nebo +100Kč (Zásilkovna) nebo +80Kč (Balíkovna).
Elektrický zvedák do vany
Rok používaný elektrický zvedák do vany. Výborná pomůcka pro částečně imobilní seniory. Po usazení zvedák do vany je sedací deska souběžně s hranou vany. Ručním ovládáním lze seák spustit do libovolné polohy směrem ke dnu vany. Max. nosnost zvedák je 135 kg. Součástí je akumulátor a nabíječka. Sedák je bez potahů.
Dvousloupový zvedák BestLift
Nový dvousloupový zvedák BestLift Nosnost 4T Elektrohydraulický automatický dvousloupový zvedák určený pro vozidla s hmotností nepřesahující 4,0 tuny. Faktura vystavena na kupujícího, včetně záruky. Možnost dopravy Uvedena cena je včetně DPH
Prodám model motorky, samolepky Škoda a fotokalendáře vlaků
Prodám model motorky, samolepky Škoda a fotokalendáře vlaků model motorky HONDA NR - cena 280 Kč, samolepky Škoda - za odnos, fotokalendáře vlaků (celkem 34 fotek) - cena 170 Kč. Preferuji osobní odběr.