inzerce, prodej, prodám, bazar

Zrzavé kotě Kamilka hledá domov

Kategorie: Kočky

Zrzavá kotěcí holčička Kamilka hledá domov. Má 7 měsíců (nar. v červnu 2022), je zdravá, hodná a mazlivá. Zájemci, prosíme, pište do zpráv nebo volejte na telefon .
Zrzavé kotě Kamilka hledá domov
Podobné inzeráty
Sháním kotě (zrzavé, zrzavé - bílé), kočičku
Ráda se ujmu koťátka, kočičky zrzavé barvy. Je mi jedno, odkud bude, zda z útulku či od někoho ze zahrady. Máme dům se zahradou, 2 kastrované kocoury s přístupem dovnitř do domu. Máme i 2 psy zvyklé na kočky a malé děti zvyklé na zvířata..Kočičku nechám vykastrovat, naočkovat apod., to je samozřejmé. Bude se mít u nás dobře:-). Lokalita Jílové u Prahy.
Sháním zrzavé kotě
Dobrý den, sháním zrzavé kotě. Bydlím v bytě a kočička by byla semnou doma. Prosím jen sms.
Výjimečná 9 letá kočička hledá láskyplnou rodinu. Celá ČR
Výjimečná kočička hledá láskyplnou rodinu. Sisinka je přibližně 9 letá kočička, která si toho bohužel zažila hodně, když se k nám dostala vážila 2 kg a původně jsme si mysleli že je to odrostlé kotě a kotě porodilo koťata, než se jí povedlo odchytnout zabřezla po dvou měsících znova. Kočička byla nakonec cca 4 letá dle sdělení původní majitelky a byla drsně týraná, co přímo víme tak nám bylo sděleno že "manžel to posledně přehnal že do ní kopal tak to zdrhla" "manžel jí dává běžné jen výchovné facky jako dceři" "to je snad normální že ji hodíme o zem přece nemá co chodit do postele a na linku" věty které nám bohužel utkvěli v paměti navždy. Reálně byla kočička podvyživená na těle měla různé podivné rány v tu dobu bez zlomenin mající cca dvou měsíční koťata a již zabřezlá s dalšími. Kočička byla ve stavu že se dva roky nedala chytit do ruky, když nám jednou utekla na půdu a chytit jsme ji museli strachem se pomočila a dokousala chytače tak že se zastavila až o kost a nepustila jak bojový pes. Také dobré dva roky trval strach z čehokoliv měkkého, ač peřiny, pelíšků ... bála se nato byť šlápnout, spát na nich to nepřicházelo v úvahu ... evidentně zato byla bita. Trvalo to dlooooooouho ale kočička, ač měla být u nás na chvíli dočasně byla déle jelikož šrámy na dušičce byly velké avšak dnes je z ní úžasný mazel a je plně socializovalá, její lidí miluje, nebojí se kontaktu, je to mazel mazlivý a nebojí se ani pelíšku a peřin ❤ Opačně je z ní milující kočička pro kterou je její rodina nejvíce. Bude úplně úžasná jak k starším lidem a nebo k dětem, je trpělivá a moc hodná, zvyklá momentálně i na batolátko které samozřejmě hlazení napodobuje po rodičíxh a je z toho korigované třískání kočičce po zádech, na které kočička nijak nereaguje, když je jí to nepříjemné jen odejde, tedy strach se povedl odbourat úplně a batolátku dovolí hodně ... ❤ Z historie si nese některé šrámy na srdíčku ... a to konkrétně: je obéznější než by mohla být, protože více papá jak ji to chybělo, nesnese druhou dospělou kočku vedle sebe prala se původně s jinou o jídlo ... (opačně pokud byste si k ní chtěli pořídit kotě tak ty brala jako své, u kocoura kastrovaného pokud není agresivní je předpoklad že ho snese také vyrůstala s bratrem toho a u nás na kocoury byla ok ... ale holky kočky neeee), bojí se velkých psů ... bývalí majitelé měli ... a bojí se veterináře a cest takže není na nějaké ježdění co týden na chatu a podobně. A jelikož je to kočička již na něco zvyklá je pro ni potřeba mít dům se zahradou je zvyklá chodit ven v bytě by trpěla. Avšak je to gaučák 90% je doma a když jdete z domu na procházku jde s Vámi jak pes a na zapískání přijde ❤ Lokalita pro nás není podstatná, dovezeme kamkoliv po seznámení se s novými majiteli ... je za námi dlouhá a náročná práce s touto kočičkou a chceme, aby našla vynikající domov aby již nikdy nezažila nic špatného ... zaslouží si to ❤ Kočička je kastrovaná, čipovaná, ultrazvuk zuby jednou ročně, neočkovaná v perfektní kondici.
Tříbarevné kotě Maurinka hledá domov
Ahoj,jsem cca 8-měsíční holčička Maurinka. Nejsem obyčejná mourovatá kočička. Mám totiž na hlavičce i zádech zrzavé pruhy. Takže jsem úplně ojedinělá tříbarevka. Jsem kočička s úžasnou povahou, taková plyšová hračka, které miluje dospělé lidi, děti i kočičky. Jsem klidná, jemná, hodná a mazlivá. Mám ráda hlazení a jemně u toho předu. Když mě chovají nebo vezmou na klín, tak se mi to moc líbí, neprotestuji ani se nebráním a nechci dolů. Jsem zdravá, čistotná, odčervená, očkovaná a brzy bude nutná má kastrace. Čekám v dočasce, až se do mě někdo zamiluje a dá mi domov. O její adopci nám pište do zpráv na Facebook Dobré ruce – kočičí útulek Zlín nebo volejte na telefon .
Hledáme milující domov pro černobílou kočičku Sabrinku
Hledáme milující domov pro černobílou kočičku Sabrinku - KDEKOLIV V ČR (NÁVŠTĚVA + DOVEZEME …) Sabrinka je původně kotě námi zachráněné týrané kočky, která se k nám musela vrátit i se setričkou po téměř šesti letech. Měla milující domov, majitelé byly bohužel seniorní pár, paní již bohužel není mezi námi a pán je na tom již špatně, její sestřička již našla domov. Sabrinku nejčastěji potkáte v leže čtyřma nahoře :) Je to klidná kočička o které člověk moc neví, nejraději spí a jí a hladí se :) Byla naučená chodit ven, ale drží se hodně u domu, nejde více než o dům dál, má hodně ráda chození ven ale asi by to zvládla i bez toho. Není naučena na auta, bydlela v domě u pole na konci vesnice, kde auta nebyly. O kočičku bylo dobře pečování, je kastrovaná, má čip, pravidelně čištěné zoubky, odčervována. Krmena granulema a z konzerv chce pouze masové a maso. Na toaletu naučena na catsbest oko plus. Prosíme o sdílení, kočička by si zasloužila milující domov :)
Bellinka a Maxik
Bellinka a Maxik hledají domov????????❤???? Bella pochází z družstva kde byla vyhozena jako třítýdenní kote se svými sourozenci. Má 3,5mesice ,je kastrovaná, testovana ,odčervená . Vychovala jsme ji a hledám ji ten nej domov. Je neskutečne umazlena,hodná, miluji.???? Maxik nalezen bez maminky se sourozenci ještě jako slepé koťátka. Vypiplany na flasce. Má 6mesicu a stále nemá domov,jeho sourozenci už dávno domov mají. Je kastrovany, testovaný, odčervený. Je to taky malý rozmazlanek prosím za ně???????????? Domov musí být jen v bytě nebo v domě. Kočičky ven nedávám , požadují zabezpečený balkón. Půjdou na adopcni smlouvu Olomoucký kraj