inzerce, prodej, prodám, bazar

zrcátko na motorku supr stav originál

Kategorie: Veteráni

zrcátko na motorku supr stav originál
Podobné inzeráty
Vyměním ČZ 76 kaktus 1932 , 1 série , 30 vyrobený kus
Vyměním ČZ 76 kaktus 1932 , 1 série , 30 vyrobený kus, stav přesně jako na foto, nadrz a motor je ČZ 98 bezrychlostní v supr stavu, rám má jedinou vadu, motorka pochází od výrobce sudů a kvůli materiálu odřízl vrchní trubku, tu jsem nahradil rovnou jakou má čz bezrychlostní, mám i foto před dovařením ještě když byl kaktus v původní barvě,ale musím ji najít, protože nesehnal jsem originál motor, jedná se o jedinečný stroj kterého se vyrobilo jen něco kolem 470 kusů, přesně tohoto modelu v 1 sérii 100 kusů, číslo rámu je asi 1056 takže kaktus, 30 sériově vyrobený kus ČZ, možná nejstarší dochovaná ČZ, vyměním za jinou předválečnou motorku obsah 500 a výše kompletní nebo čz 250 tourist před renovací (bez replik), popřípadě ČZ 250 sport kompletní v původním stavu další z této série už možná nikdy nebude na prodej, sem ochoten asi i prodat ale jen za cenu 320 tis kč nebo 13500 eur, pro někoho kdo má motor, je to zajímavý projekt motocyklu, který se už dnes nedá sehnat a když jo tak po renovaci šplhá cena skoro na milon, pro Vice info mne kontaktujte meilem nebo telefonicky na uvedeném čísle
Honda CB 900 F2 Bol d'Or (investováno 70 000 Kč)
Prodávám ceněný youngtimer od Hondy. Klasický supersport ze začátku éry 80. let: Honda CB 900 Bold'or. Jedná se o, řekl bych hodnotnější verzi F2 s kapotáží v klasické červeno-bílé barvě. Pohodlný, velký motocykl s podvozkem, který se seřizuje vzduchem. S výkonem 95 koní jede opravdu velmi slušně a nabízí velmi autentické old-school sportovní svezení. Můj kus je vyrobený roku 1981 a na budících má najeto necelých 49 000 km. KM nemohu blíže oveřit, ale osobně si myslím, že to bude +- pravdivý údaj. Jsem druhým majitelem v ČR. Motorku jsem vlastnil 2 roky a za tu dobu jsem do ní investoval přes 60 000 Kč. Pokud dnes koupíte 40 let starý stroj, nedejbože nějaký dovoz bez známé historie, připravte se na investici peněz a času do servisu (tedy pokud vůbec seženete v téhle době mechanika :)). Tento kus má všechno hotové a je připravený dělat radost. V květnu 2021 (před 1000 km) bylo uděláno: - náplně, filtry, oleje - svíčky - seřízení podtlaků - kompletní servis předních vidlic - servis brzd, výměna destiček a kapaliny - nové pneu Bridgestone BT46 O tomto servisu jsem dokonce vydal video. Můžete ho vidět zde: Přesně tuto motorku z videa prodávám. Druhý servis v březnu 2022: - kompletní servis karburátorů, čištění a seřízení - nové příruby - nastavené ventilové vůle - nové origo těsnění pod víkem - výměna brzdových destiček vpředu za měkčí - nová baterie - čištění palivového kohoutu Poslední servis teď před prodejem říjen 2022 (od té doby najeto 100 km): - výměna oleje a filtru - seřízení karburace - výměna rozvodových řetězů - instalace nových výfuků 4-2 Marving v hodnotě 18 000 Kč Motocykl je seřízený, plně funkční a bez dalších investic v dohledné době. Rád vás případně seznámím s mechaniky v Motoservisu Rozeta v Náchodě, u kterých si můžete informace ověřit. Současně lze domluvit, abyste motocykl servisovali i nadále. Celkový stav je velmi dobrý. Byť kus do muzea to není. Má své kilometry, věk a kosmetiku danou používáním. Má také pravděpodobně neoriginální lak na motoru. Nicméně vypadá velmi hezky. STK do 05/2023. Hondička je k vidění v Náchodě. Reaguji na telefon, mail i sms. Cena pevná 120 000 Kč. V případě zájmu jsem ochoten odprodat i set dobových kufrů + držáky přímo na motorku.
ZRCÁTKO TATRA 613 NOVÉ V KRABICI DRUHÉ 95%
Nabizim nove zrcatko na tatru 613, skodu. Je nove, ulozenka v puvodni krabici s uctenkou, sbirkovy kus. Zrcatko nema logo e.p.h. vyrobceelektro praga hlinsko zavod jablunkov. Druhe zrcatko ve stavu 95% noveho, par mikroskopickych krakelu na ramenku, sokl zcela bez chyby. Obe maji podlozky. "Horsi" za 2999 a topovka 4999.
VW Transportér T3 - všetko sú org. Nemecko
Predám náhradné diely na VW Transportér T3, všetko sú org. Nemecko. Konkrétne sa jedná o: Pás tříbodový samonavíjecí, zrcátko vnitřní světlé, zrcátko vnitřní černé, zrcátko vnější L, zrcátko vnější P, průchodka ventilace palubovka, Alternátor 14V 45A, vetilátor, hadice, PVC díl mříž ventilátoru, Koš sání, Ventilátor pod zadní lavici, Olejová trubka, madlo střední lavice Kontakt telefonicky alebo mailom na: vwbrouk@ Inzerát platí do zmazania.
jawa 20 Pionyr rok 1977 ORIGINAL TAK JAK MA BYT
PRODAM JAWA 20 ORIGINALNI STAV ROK VYROBY 1977 ,,,KUPNI SMLOUVA , ZARUCNI LIST , SERVISNI KNIHA , PUVODNI PLATNA SPZ VCETNE MALEHO TP USCHOVAN A NEDAN Z RUKY ....MLUVIME A BAVIME SE O PROFESNIM VETERANU S VELKOU BUDOUCNOSTI,,,VSE ORIGINAL TIM MYSLIM VSE ORIGINALNI NA MOTOR SE NIKDY NESAHLO , V KASTLIKU PUVODNI NARADI , LEKARNICKA ,PUMPICKA POD SEDATKEM !!!!! BEZ NAKE VELKE PATYNY SKORO NOVY STAV,,,,PUVODNI ODERKY A SKRABANCE Z PROVOZU,,,,MOTORICKY SUPR,,,,,STAV ODPOVIDA SKLADOVANI BYL CELY ZIVOT V RODINEM DOME DOMA V CHODBE A JE I NA DALE !!! CENA PEVNA 80 000 KC PREPIS POZADUJI !!!!!NEPOTREBUJI PRODAT NEPOTREBUJI PENIZE ,INZERAT JE PRAVDIVY V PRIPADE ZAJMU MOBIL VE VSI SLUSNOSTI CENA JE 80 000 KC JINAK NEVOLEJTE DEKUJI
Velorex - Zpětné zrcátko - Pěkný Stav
Velorex - Zpětné zrcátko např. na veterán motorku Jawa / moped / kolo Délka: 15,5cm Průměr: 9,7cm Pěkný zachovalý stav Osobní převzetí : Ostrava Zásilkovna : Dle ceníku Jedná se o staré použité retro zboží z dob ČSSR ve funkčním a zachovalém stavu. Inzerát platí do smazání.