inzerce, prodej, prodám, bazar

Zrcadlový sloup el. otáčecí s figurínou (horní část)

Kategorie: Ostatní

Nabízím sloup se zrcadlovým povrchem a plastovým základem s otočnou elektrickou horní destičkou, na kterou je možné umístit figurínu (horní část těla - možnost více druhů), která se po zapojení do el. sítě může otáčet

Rozměry: výška 106 cm, tvar čtverce o straně 30 cm, na horním boku je odštípnutý malý kousek zrcadla viz. poslední foto

Horní figuríny jsou 3 různé typy viz. foto (je možno nakombinovat dle přání)

Cena za sloup i s figurínou
Zrcadlový sloup el. otáčecí s figurínou (horní část)
Podobné inzeráty
WEBER ORIGINAL Q 17560 ( 1000/ 100 )
Nový originál zabalený špíz.Proměňte svůj gril v otáčecí špíz pomocí WEBER Q 17560. Otáčecí špíz umožní připravit křupavé šťavnaté kuře, vepřovou pečeni, jehněčí kýtu i jemná žebírka. Pomalu přitom otáčí pokrmy pod poklopem grilu a připraví tak dokonale šťavnaté maso. Tvořený je rožněm, vidlicemi a motorem, který snese i vysokou zátěž. Otáčecí špíz WEBER Q je určený pro grily řady Weber Q 1000/100. Rozměry: cca 66 x 22 x 15 cm.
Prodám ocelový sloup
Prodám ocelový sloup s navařenými stupni. Výška nad zemí je 550 cm. + cca 60 cm pod zemí. Tloušťka sloupu je 6 cm. Pokud se najde zájemce, sloup vykopu. Jsem z Louček u Oder.
Reklamní sloup nerezový
Prodám nerezový prosvětlený a točící se reklamní sloup výška 230cm a šířka 86cm. Sloup má jištění proti násilnému zastavení.
Parkovací asistent s kamerovým systémem a monitorem
Pyle PLCM4550 systém zadního parkovacího asistenta s kamerovým a monitorovacím systémem. zadní parkovací asistent, sada monitorovacího systému displeje, Montáž kamery pro noční vidění, nastavitelný úhel, automatická reverzní aktivace, 4,3-palcová obrazovka se stupnicí vzdálenosti Pouze rozbaleno , abych zkontrolovala obsah. Vlastnosti systému: Sada obsahuje sestavu monitoru zpětného zrcátka + záložní kameru Zahrnuje všechny potřebné instalační kabely/zálohování vodičů/spouštěč zpátečky (automaticky se aktivuje při zařazení zpátečky) Displej měřítka vzdálenosti na obrazovce Zrcadlový monitor: Snadné nastavení: Nahrazuje vaše stávající zpětné zrcátko4,3 '' LCD displej Vestavěný zrcadlový panel Možnost připojení až (2) zdrojů videa Typy konektorů videa RCA Poměr stran: 16: 9 Systém videa: PAL / NTSCLCD Displej: ON / OFFSize: (D x Š x V): 10,6 '' x 3,5 '' x 1,8 '' Napájení: DC 12VKamera: Konstrukce fotoaparátu námořní třídy Vodotěsná a odolná proti mlze (Hodnocení IP67) Výkon světla s nízkým luxem (0,2 LUX) Nejlépe namontovaný nad zadní poznávací značkou Nastavitelný úhel objektivu fotoaparátu naklonění 420 TVL Horizontální rozlišení Reprodukce skutečných barev Email : odPetruny@
Zrcadlový astronomický teleskop RL 700x76 FOMEI Planet
Prodám zrcadlový astronomický teleskop RL 700x76 od firmy FOMEI Planet. Teleskop byl minimálně používaný.
zrcadlový podnos
Prodám zrcadlový podnos.