inzerce, prodej, prodám, bazar

Zrcadlo, zrcadla s poličkou

Kategorie: Doplňky

Prodám 2 kusy zrcadel š poličkou, š. 200cm v. 108cm hloubka poličky 21cm. Cena za kus 1000kč. Podívejte se na naše ostatní inzeráty.
Zrcadlo, zrcadla s poličkou
Podobné inzeráty
Zrcadla z trámů
Nabízíme k prodeji zrcadla ze starých trámů. Zrcadla se dají pověsit nebo jen opřít jak na výšku tak šířku. Jsou zavoskovány a tím si zachovaly původní nádech. Masivní závěsné zrcadla jsou moderní doplněk v klasickém obdélníkovém rámu v provedení z historického dřeva. Rustikální design zrcadla vnese do vašeho domova nádech přírody. Zrcadlo bude krásným doplňkem moderních i klasických prostředí. Ceny dle velikosti.
Zrcadlo s poličkou
Zrcadlo s poličkou, zrcadlo má atypický tvar, ve spodní části je šířka 27cm, v horní části je šířka 45cm, výška je 72cm včetně zdobení. Polička má rozměry 41 x 10,5cm. Polička nemá vnitřní výplň (sklo). Cena dohodou, odběr Bukovice (okres Brno-venkov).
LED světelné zrcadlo Chrystal Juno 45x75 cm
Prodám úplně nové, nevybalené z krabice, zrcadlo Chrystal Juno 45x75 cm. Zrcadlo bylo zakoupeno v hornbachu. Původní cena byla 2.500,- viz foto. Mám nevyužité 3 kusy. Rozměry: 45 x 75 cm Informace o produktu: Integrované osvětlení, S hliníkovým rámem. Typ položky Zrcadlo Výkon světelná zrcátka Použitelnost Uvnitř Oblast použití zavěšení na zeď prostory Koupelna, WC, obývací prostory Formulář Náměstí Rozměry 45 x 75 cm Šířka 45 cm Výška 75 cm Tloušťka 25 mm Seznam barev Hliník Materiálový rám Hliník nformace o produktu Integrované osvětlení, S hliníkovým rámem Popis kování LED - Light Ermitting Diode max. příkon 11,8W Bezpečnostní třída Výrobek třídy ochrany II s dvojitou izolací kabelu hodnota IP IP 20 (chráněno proti středním předmětům) Typ Zrcadlo Výkon světelné zrcadlo Svítivost na lampu 600 lm Světlá barva Teplá bílá Jmenovitá velikost v cm 45 x 75 cm
ZRCADLO S POLIČKOU
Krásné zrcadlo s poličkou,my měli v koupelně,polička je mírně flekatá-viz foto,určitě půjde přebrousit,nebo přetřít,jinak v dobrém stavu Rozměry: výška 68,5cm,šířka 70cm Poštovné a balné: 150 Kč
Zrcadlo s poličkou
Prodám zrcadlo se sklápěcí poličkou, výška 120, šířka 60, bez závad. Jen osobní odběr.
Proutěný věšák, proutěný věšák s poličiou
Věšák na zeď s poličiou.200Kč. Věšák na zeď s poličkou a otvírací skříňkou. 250Kč. Míry věšáku s poličkou: Šíře 70cm,hloubka 19cm, délka 28cm Věšák s otvíracími dvířky a poličkou : Šíře 46,5cm, hloubka 20cm, délka 50cm Perfektní stav.