inzerce, prodej, prodám, bazar

Zrcadlo, zrcadla, Kulaté zrcadlo

Kategorie: Ostatní

Prodám zrcadlo, kulaté zrcadlo.
Stav viz foto
Osobní odběr ve Světlé nad Sázavou
Možno zakoupit pouze rám, zrcadlo
Cena 100 Kč
Zrcadlo, zrcadla, Kulaté zrcadlo
Podobné inzeráty
Zrcadla, 4 kusy
Cena 100 - 150 Kč/ks. Zrcadla mají drobné vady (okraj nebo růžek). Dá se skrýt za rámem nebo ozdobou, oříznout. Nezávazná prohlídka, vlastní odvoz. Velký obdélník, 85 x 50, skoro čtverec, 36 x 37. Kulaté bez dírek, průměr 49,5 cm, kulaté s dírkami, průměr 45 cm. Nabízím i závěsy a záclony, větší, cena do 200 Kč/ks nebo domluva. Stěhování.
2 vrtaná zrcadla, 50,3 cm x 180,1 cm x 0,5 cm
Prodám 2 zrcadla stejných rozměrů 50,3 cm x 180,1 cm, síla 0,5 cm. Upevnění 4mi šrouby na podklad (zeď, skříň, dveře, atp.). Šrouby nejsou součástí, ale dají se snadno koupit, otvory mají průměr 0,5 cm. Zrcadla jsou na hranách mírně štípnutá, hlavně na spodní hraně. Jedno má tence škrábnutý podklad (nešlo mi to nafotit) v pravé horní části o celkové délce asi 20 cm, ale odraz to neruší. Jedno zrcadlo za 950,- Kč obě za 1.700,- Prohlédnutí a osobní převzetí nejlépe v Praze nebo po dohodě dovezu přímo k odběru na trase Praha - Nová Paka (D10 a D11, Mladá Boleslav, Jičín, Poděbrady atd.) Ideálně SMS nebo e-mail, nejsem stále na telefonu. Karel
Fotokoutek (FOTOZRCADLO)
Interaktivní fotozrcadlo, které rozproudí každý event Představte si velké zrcadlo, ve kterém se vidíte ještě před vyfocením samotného snímku, proto nejen dámy uvítají možnost se před focení upravit. Zrcadlo je velký dotykový displej, který je zasazený ve velkém zlatém rámu a vytváří tak dojem skutečného zrcadla. Fotozrcadlo je interaktivní, což znamená, že s vámi po celou dobu focení komunikuje. Po vyfocení snímku vám zrcadlo ukáže náhled a vy se na svou fotografii můžete tahem prstu po displeji podepsat nebo se jinak umělecky vyjádřit – fantazii se meze nekladou. Prodám zrcadlo včetně tiskárny a všech věcí potřebných k tomu
Daruji zrcadla
Daruji dvě zrcadla za lahev rumu nebo čokoládu. Užší se dřevěným rámem a širší v kovovém rámu. Obě zrcadla mají otvory pro zavěšení, ale kovové je extrémně těžké. Zaprášené, ale po umytí jako nové. Nálezový stav viz foto. Možno odebrat i zvlášť. Osobní odběr: Ražice (9km od Písku) Inzerát platí do smazání. V případě zájmu koukněte i na mé další inzeráty, které jsou v nabídce - najdete je, kdy kliknete na mé jméno "Lucky".
2 OVÁLNÁ ZRCADLA s fazetou
Dobrý den, prodám 2 oválná zrcadla s fazetama o rozměrech: VĚTŠÍ - 110 x 65 cm = 650 Kč MENŠÍ - 80 X 60 cm = 450 Kč Pro porovnání, podobná zrcadla dnes stojí kolem 2 000 Kč Pouze osobní převzetí v Drahotuších 753 61 (upřesním adresu po emailu nebo telefonu). Volejte, pište SMS nebo na email: radek.novo@ Podívejte se i na moje další inzeráty:)
Zrcadlo
Prodám kulaté zrcadlo s poličkou. Průměr zrcadla 45cm, má kouřové olemování- celkem průměr 60 cm. Důvod- nevhodná koupě