inzerce, prodej, prodám, bazar

Zralocia plutva antena na strechu

Kategorie: Příslušenství

Predam uplne nove zralocie plutvy / anteny / na auto. Cena je 17€ za kus.
Antena plutva v sebe obsahuje zosilnovac!

V ponuke mame rozne farby :
1. cierna
2. biela
3. modra
4. cervena
5. zlata
6. slabozlata
7. strieborna
8. seda/siva
9. karbonova

Posielame aj na dobierku do Ceskej republiky, postovne je 6,5 eur prvou triedou postou alebo cez zasielkovnu.
Zralocia plutva antena na strechu
Podobné inzeráty
Originální PŘÍČNÍKY na střechu ŠKODA SUPERB VW PASSAT B5
Prodám uzamykatelné příčníky, nosič na střechu. Jde o originální příslušenství na Škoda Suberb I. Zcela sedí i na VW PASSAT B5 a B5,5 Včetně klíčku. Materiál: hliníkový profil s drážkou pro vsunutí gumového pásu (zabraňuje smekání) nebo čtvercového úchytu na různé typy nástavců a držáků Uchycuje se na střechu a pod dveře Snadné upevnění pomocí imbusu o velikosti 6 Aero profil se zaoblenými rohy. Rozměry: délka příčného profilu: 109 cm výška profilu: 3 cm šířka profilu: 5 cm Zboží bylo použité cca 3x. Příčníky jsem na střechu osadil jen po dobu kdy se mělo někam jet se střešní rakví, jinak ležely na půdě. Včetně dvouleté záruky. --- Osobní převzetí Turnov. Možnost zaslání Poštou. Poštovné a balné 250 Kč. Na dobírku nezasílám. Platbu za zboží zašlete na účet 2500243948/2010, jako variabil uvádějte své mobilní číslo.
Prodám na Jeep Gladiátor originální, novou Mopar střechu
Prodám na Jeep Gladiátor JT originální Mopar cabrio střechu. Střecha je zcela nová, nepoužitá, nikdy nevybalená z krabice viz obrázky. Jedná se o dražší variantu s tónovaným zadním oknem. (Pozor! Střechu nelze použít na Jeep Wrangler JL nebo JK )
Thule příčníky na střechu a 3x nosič na kolo ProRide
Prodám komplet nosič na kola na střechu auta, který se skládá z příčníků Thule WingBar Evo a třech nosičů kol ProRide. Ke všemu jsou příslušné zámky. Uchycení na střechu je pro Opel Astra Kombi 2016+, ale lze nahradit jinými patkami pro jakékoli jiné auto, viz katalog Thule. Vše ve výborném stavu, nejlepší nosič na kola, co jsem kdy měl. Thule WingBar Evo je aerodynamický systém střešních nosičů, který zaručuje výjimečně tichou jízdu. Díky velké ložné ploše je kompatibilní se širokou škálou příslušenství a nosičů. Systém Thule WingBar Evo díky aerodynamickému designu navíc přispívá k minimální hlučnosti a nižší spotřebě paliva. Bezpečně uveze náklad o hmotnosti až 75 kg a má integrované T-drážky umožňující snadnou instalaci zavazadel nebo sportovních nosičů.
Anténa elektronická nalepovací 12V  CAR FACE
Prodám nalepovací anténu k autorádiu 12V značky CAR FACE. Zakoupeno v autokelly. Bohužel po koupi padl na vozidle Škoda Fabia I motor. Auto odvezeno na vrakoviště a anténa nějak zůstala neinstalovaná. Nikdy nebyla na vozidle! Přidám k tomu i anténní adaptér DIN-ISO k rádiu (viz foto). Parametry: - Typ antény: elektronická - Typ kabelu: anténní kabel - Druh signálu: Rádiový signál AM/FM - Montovací strana: čelní sklo - Napájecí napětí: 12 V Elektronická anténa určená k montáži nalepením na sklo automobilu. Šířka: 34 cm Výrobek je shodný s typem schváleným MD ČR, č,osv. 2686. Nová stála 279 Kč, anténní adaptér stál 70 Kč. Přenechám vše za 250 Kč plus poštovné dle zvolené dopravy (Zásilkovna nebo Balíkovna).
Uzamykatelný nosič jízdního kola na střechu Thule 1500Kč..
Uzamykatelný nosič jízdního kola na střechu Thule. Prodám 2 kusy střešního nosiče jízdních kol Thule s rychloupínacím systémem pro uchycení většiny rámů kol...
Prodám THULE  2ks nejlepších držáků kol na střechu
Prodám THULE 2ks nejlepších držáků kol na střechu, kala pevně drží ani nevíte že nějaká kola na střeše máte. Upevnění za vidlici. Jako nové, použité jen 5x. Cena 6500Kč