inzerce, prodej, prodám, bazar

Zpět na výpis Erich Correns - veliký obraz "Svatá rodina"

Kategorie: Umělecké předměty

Erich Correns (1821-1871) - obraz Svatá rodina
Correns byl uznávaný německý portrétista a litograf, narodil se v Kolíně nad Rýnem. Známý pro eleganci svých portrétů včetně krále Maxmiliána Bavorského a jeho choti královny Marie.
Velký obraz v pěkném zdobeném rámu (rozměry 100x75 cm).
Tisk.
Zpět na výpis Erich Correns - veliký obraz "Svatá rodina"
Podobné inzeráty
Keramika Svatá rodina znaceno
Svatá rodina, značková keramika,značeno miry 20x14cm nádherné v pořádku pošlu Zásilkovnou
Plank K.Erich. Paknik .,Steinacker Alfréd
1.Prodám Autor: Plank K.. Erich Název: Pobřeží Technika: olej na plátně-pytlovina Rozměr: 49x74,7 cm /57,5x85 cm s rámem Značení: vpravo dole Cena: 2.Prodám Obraz Autor: Paknik -Země s rybníky Technika: olej na plátně Rozměr: 70x90 cm/ 88x108,5 cm s rámem Značení: vpravo dole poločitatelné Paknik Stav: před restaurováním, původní.Cena: 3.Prodám Obraz Autor Steinacker Alfréd(1838-1914)-Slavnost na vesnici Technika: olej na plátně Rozměr: 23,6x47,5 cm/34,2x58,1 cm s rámem Značení: vlevo dole
Velkorozměrný obraz malba s asambláží
Svérázný obraz tvořen kombinovanou technikou. Velikost je cca 120 na 80 cm. Obraz je na plátně na dřevěném rámu, který je ruční domácí prací. Na plátně jsou přilepeny časopisové výstřižky a lidová malovaná dřevěná lžíce a malba uměleckým akrylem. Obraz je zalakovaný a má přidělaná dvě kovová oka, stačí jej už jen pověsit :). Obraz je velmi svérázný a skrývá podivný vtip, jsou na něm namalované krocany jak poskakují kolem ozářené "svaté" lžíce jak si každý povšimne když obraz zahlédne, ale za pestrobarevnou malbou se skrývá něco víc, když si jej přijde zblízka prohlédnout zjistí že krocani jsou tvořeni výstřižky z pornografických časopisů. Takže pozor obraz obsahuje explicitní erotické motivy :). Mladá autorka není známá ale má již za sebou několik výstav. Klidně pište nebo volejte pro další informace. Na plátně je malá prohlubeninka, která výrazu malby nijak nevadí, ale je tam tak dávám nižší cenu, jen 4 000 kč. Vzhledem k velikosti je možné pouze osobní předání a to v Brně nebo v Kyjově (okr. Hodonín).
Obraz Svatá rodina
Rozměr cca 70x50 cm. Rám dřevo.Tisk papír.
Obraz Krajiny,A. Muroň
Krásný veliký obraz,malba na plátně.Krajina s vodní plochou,v pozadí vesnické domky.Typoval bych lokalitu Beskyd.Autorem je A. Muroň.Krásný dřevěný vyřezávaný rám.Jenom ten je restaurátorem ohodnocen na 2.500 kč.Rozměry obrazu celkové včetně rámu jsou:122 x 92 cm.Obraz pak nabízím za 5.800 kč.Může být však i dohodou.
Obraz od Jana Seiferta
Dobrý den. Dovolím si nabídnout veliký a krásný obraz od hlineckého malíře Jana Seiferta. Seifert se nar. ve Hlinsku v Čechách. Zde žil a maloval nejen rodné okolí Hlinska, ale např. lokality Železných hor, okolí Kameniček, Žďárské vrchy ap. Námětem tohoto obrazu je vodní nádrž nacházející se mezi Hamry a obcí Studnice nedaleko Hlinska. Rozměry obrazu s rámem 100 x 52 cm. Opravdu jedno z nejvydařenějších jeho děl. Obraz nabírím za 3990 kč.