inzerce, prodej, prodám, bazar

Zorki 3 M 1956

Kategorie: Analogové fotoaparáty

Prodám ruský fotoaparát Zorki 3 M (kopie Leica) s objektivem Jupiter-8 1:2 f=5cm, s pouzdrem a šroubem. Závěrka fotoaparátu cvaká na všechny časy (tyto neměřeny), dálkoměr funkční, ostření objektivu i clona funkční. S filmem nezkoušeno. Vzhledem ke stáří fotoaparátu bez záruky.
Zorki 3 M 1956
Podobné inzeráty
Kompaktní fotoaparát Zorki 4 s koženým pouzdrem
Kompaktní, dálkoměrný 35 mm přístroj s výměnnou optikou a závitem M39. Často bývá uváděn jako kopie německéko přístroje Leica. Krasnogorsky Mekhanichesky Zavod (KMZ) ho vyráběl mezi lety 1956-73. Zorki 4 byl prvním přístrojem značky Zorki, který byl skutečně masově vyvážen na západ. Jméno Zorki (Zorkij) znamená v překladu ostrý pohled. Nalezeno na půdě.
ZORKI - 4 - Historický fotoaparát pro sběratele
Prodám plně funkční RUSKÝ - historický fotoaparát ZORKI 4. Babička s ním téměř nefotila. Při rychlém jednání dohoda možná.
Revolverový hledáček Zorki, Kiev, Fed r.v.1970 TOP STAV
Prodám revolverový hledáček vyrobený v roce 1970 pro sovětské dálkoměrné fotoaparáty Zorki, Kiev, Fed. Špičkový stav s miniaturními známkami použití. Hledáček je včetně originálního pouzdra a originálního průvodního listu. Osobně v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. První kontakt prosím emailem, okamžitě se ozvu zpět. Na telefonu bývám minimálně. Sdělím jiné číslo.
ZORKI 10 s brašnou
ZORKI 10 + 45 / 2,8, velmi pěkný, brašna
Fotoaparáty, příslušenství
Prodám fotoaparáty na kinofilm (Zorki 4; Vilia; Canon); bateriový blesk; expozimetr; brašna. I jednotlivě.
Fotoaparát Zorki 4, rok výroby cca 1965
- Plně funkční - Krásně vykresluje - Výborná ruská optika - Součástí prodeje je i expozimetr. - Osobní odběr v obci Ostravice, další možnosti dle telefonické domluvy.