inzerce, prodej, prodám, bazar

znak ducati

Kategorie: Ostatní

Ducati znak na smaltované plechové ceduli, kvalitní bombírovaný plech, pravý pálený smalt, otvory pro přichycení, tato na fotkách, použití jako dekorace, pro reklamu jako poutač, pro sběratelé do sbírky, jako dárek, suvenýr, cena od 200,- Kč dle velikosti, možnost poslání.
znak ducati
Podobné inzeráty
Ducati Scrambler Icon 2018
Nabízím svoji naprosto dokonalou jednostopou lásku – nebudu na ni mít tolik času a ona si zaslouží pozornost, lásku, péči a žít naplno. Ne čekat pod plachtou. Geniální symbióza lety ověřené nadčasové klasiky a moderních technologií. 803 cc, 73 koní pevně na uzdě, skvělý stav (zimováno, servis pouze přímo u Ducati), po velkém Desmo servisu a po roční prohlídce (okamžitě připravená na sezónu). Tahle konkrétní řada scramblerů je od Ducati úmyslně navrhovaná tak, aby si je každý mohl snadno upravit dle vlastního vkusu a chuti. Oproti originálu (s legendárním návykovým klikáním při řazení) má navíc originální Ducati Comfort sedačku (přidám i původní, abyste docenili ten rozdíl), homologovaný výfuk Termignoni (fenomenální čistý hluboký zvuk, nižší spotřeba, vyšší výkon), subtilní spolehlivý padací rám (motorka nikdy neležela, ale kdyby náhodou, ochrání to nejpodstatnější), držák na mobil s bezdrátovým dobíjením za jízdy. Původní výfuk by ještě měl být uskladněný k vyzvednutí v Budějicích, ale věřte mi – ten nechcete. Při rychlém rozumném jednání přihodím ještě set voděodolných brašen na zadní sedlo i na přední nádrž.
Výfukový systém Termignoni
Svody Termignoni 96313010B průměr 70mm (848, 1098, 1098S) včetně řídící jednotky(1098S) Cena 20tis. Pro motocykly: Ducati Streetfighter 848 Ducati Streetfighter 1098 Ducati Streetfighter 1098 S
Doplňky na Ducati Streetfighter 848/1098/S
Karbonová maska nikdy nepoužitá 4500 Kč Zadní krovka 6000Kč Držák SPZ včetně blinkrů Ducati Performance 3500 Kč Karbonový držák výfuku 4000 Kč Karbonový kryt spínací skříňky Ducati Performance - USA verze 3000 Kč MÁM I JINÉ DÍLY NA STREETFIGHTER 848/1098/S : Plasty, výfuky, stupačky, zrcátka, nádrž, blatníky, páčky, řidítka, atd...
suzuki znak
Suzuki - znak na smaltované plechové kvalitní bombírované ceduli, pravý pálený smalt, znak je různých velikostí a tvarů s otvory pro přichycení. Použití jako dekorace, pro reklamu jako poutač, pro sběratelé do sbírky, jako dárek, suvenýr, cena od 200,- Kč dle velikosti, možnost zaslání.
Ducati Monster - originál poster
Prodám propagační materiály Ducati A4
Stojan Ducati
Prodám jednoramenný stojan na Ducati Panigale. Úplně nový, nikdy nebyl používaný. Pořizovací cena 2.700 Kč. Pouze osobní odběr a platba v hotovosti.