inzerce, prodej, prodám, bazar

Značkové kancelářské křeslo Haworth (6)

Kategorie: Židle

Ergonomické kancelářské křeslo Haworth


Nabízíme vám kvalitní kancelářské křeslo HAWORTH Lively s prodyšným síťovaným opěradlem a sedákem v černé barvě. Židle má synchronní nastavení sedáku a opěráku s trvalým uvolněním, nastavení hloubky sedáku a 3D područky.

Křeslo je vybaveno jedním z nejpokročilejších systémů automatické synchronizace hmotnosti. Uživatel by se neměl o svou židli starat, ale okamžitě cítit, že ho židle podpírá.

Třísměrně nastavitelná PUR loketní opěrka poskytuje dodatečnou oporu a odlehčuje krku, ramenům, horní a dolní části paží, zejména při práci s počítačem. Opěradlo je potřeba zaaretovat, aby se přizpůsobilo jednotlivým úkolům a zvyklostem při sezení. Uživatel si může vybrat mezi čtyřmi polohami.

Toto nastavení je zvláště důležité pro uživatele různých výšek. Křeslo lze upravit tak, aby vyhovovalo velikosti postavy od 160 do 190 cm

Varianta s tvrdším sedákem, mírné známky opotřebení u jednotlivých kusů (viz foto). Nabízíme i vice kusů z důvodu likvidace skladu.

Křesla vám můžeme dopravit na místo za 20Kč/km, nebo si je lze zdarma vyzvednou ve skladu v Teplicích.

Při větším odběru množstevní sleva.
Značkové kancelářské křeslo Haworth (6)
Podobné inzeráty
Kancelářská židle - Haworth Zody PC 32 ,-
Nabízím profesionální, vysoce kvalitní německou kancelářskou židli Haworth Zody, vhodná pro dlouhodobé sezení v plné výbavě. Značka Haworth je druhým největším výrobcem kancelářského nábytku na světě. Židle je v perfektním stavu. Nákupní cena v tomto provedení za 32 ,- nyní ji prodám za velmi příznivou cenu 8500,- z důvodu rušení advokátní kanceláře na Praze 1 a potřebuji uvolnit místo. Židle je pohodlná díky širokému opěradlu i sedáku. Vyrobena je z velmi kvalitního materiálu, v prostoru tak působí elegantně. Židle má nadstandardní nastavení: sedák s paměťovou pěnou, kvalitní plynový píst, kterým si samozřejmě nastavíte výšku sedu, kovový kříž, houpací systém s nastavitelným odporem vaší váhy, bederní opěrka zad s nastavitelnou výškou a tuhostí, pohodlné vysoké a prodyšné opěradlo ve kterém se nepotíte, fixace opěrky, nastavení hloubky sedáku (dle délky vašeho stehna), nastavení sklonu sedáku, 4D loketní područky s nastavitelnou výškou, úhlu sklonu a posuv područky dopředu/dozadu. V případě zájmu je možné osobní vyzkoušení na Praze 1, případně zajistit odvoz. Telefonní kontakt uveden níže. Odkaz na prodejce:
Kancelářská židle Haworth
Kancelárské židle známé americké značky Haworth - 3D stavitelné loketní opěrky - Nastavitelná hloubka sezení - Ergonomická, velmi pohodlná židle - STAV 9/10 - Více info po telefonické domluvě
Holičské barber křeslo MOTO STYLE černé
Používané křeslo 2 roky. Drobné kosmetické nedostatky způsobené používáním. Jinak křeslo funkční. Původní cena: 26.000,- Kč Cena k prodeji: 16.000,- Kč při zohlednění nedostatků Vlastní odvoz z provozovny na Praze 1. Holičské křeslo MOTO STYLE černé - křeslo do barbershopu Barber´s - holičské křeslo MOTO STYLE - moderní, kvalitně vyrobený kus nábytku do holičství s "motocyklovými" detaily! Vašim klientům poskytne maximální pohodlí během veškerých procedur. Krom toho, že je křeslo nastavitelné výškově, má také sklopné opěradlo a regulovatelnou opěru nohou. I přes menší rozměry je možné vždy posadit zákazníka do výhodné - pololežící polohy. Pohodlná sedačka je pokryta eko-kůží vysoké jakosti. Široká chromovaná podstava zaručuje stabilitu během provozu. Opěrka hlavy je snadno nastavitelná. Křeslo je v černé barvě + chrom.
Kancelářské křeslo ESTEBAN
Dobrý den, stále prodávám kancelářské křeslo ESTEBAN. Nynější cena 1000,- CZK. Pořizovací cena se v této době pohybuje kolem 3990 až 4500,- CZK. Kancelářské křeslo je ve výborném stavu. Pokud bude zájemce z Ostravy, mohu dovést.
Šedé kancelářské křeslo
Téměř nepoužívané, jako nové. Jedná se o toto
kancelářské židle Haworth
cena 2000 za kus ( množstevní slevy ) tvrdší sedák, doporučuji do dílny nebo skladu, ale v kanceláři také ostudu neudělá Mňau!