inzerce, prodej, prodám, bazar

Značkové i neznačkové bloky, sešity, zápisníky, tužky atd.

Kategorie: Ostatní

Prodám bloky, sešity, zápisníky, tužky, propisky a další sortiment pro papírnictví. Od každého mám 1-4 ks. Značky Bobo blok, Krpa, Herlitz, Moleskine, Rhodia, leuchtturm1917, Oxford, Field Notes, Calepino, Blackwing, Mnemosyne, Tombow, Staedtler, Papírna, Papelote, Voala a další.

Pokud něco z toho sháníte, napište mi co přesně hledáte a pošlu vám seznam dostupného zboží.

Vše je nové, nepoužívané. Ideální pro začínající papírnictví, firmy i osobní potřebu.

Cena: dohodou, při větším odběru sleva
Značkové i neznačkové bloky, sešity, zápisníky, tužky atd.
Podobné inzeráty
Nové zápisníky A4- 7 ks -NOVÉ
Prodám 7 ks nové zápisníky s pevnou vazbou A4 viz. foto
Tužkovník, stojánek na pastelky, tužky
Stojánek na tužky či pastelky, tužkovník. Krásný dřevěný stojánek na tužky, pastelky, tužkovník pro děti s motivem kačenka. Sloužím k uložení pastelek, tužek, na stole vytváří veselou dekoraci. Děti ukládáním pastelek či tužek potrénuji jemnou motoriku otvory na 8 tužek či pastelek. Osobní odběr ve Znojmě či v Brně nebo poštou. Prosím pouze SMS, Email.
Luxusní poznámkové bloky Outliersnotebook - nové
Luxusní poznámkové bloky Outliersnotebook - nové. Tyto bloky, deníky, diáře jsou jedinečné tím, že každá stránka má vlastní QR kód, který umožňuje stránky skenovat do mobilní aplikace pro iOS a Android. Po popsání je možné tento blok vymazat v mikrovlné troubě a začít používat znovu a znovu. Blok má 224 stran, je linkovaný, slonovinový papír, obsahuje i 12 měsíční plánovač, přehled návyků atd. Velikost 22 x 15 cm. Má magnetické zavírání. Luxusní, elegantní provedení. Jedná se o inovativní a ohleduplný blok k životnímu prostředí. Včetně pera. Zcela nové. Na výběr z 5 barev (červená, oranžová, fialová, zelená, šedá). 1. Zapisuj (Piš do bloku pouze přiložeým perem Outliers.) 2. Skenuj (Skenu stránky bloku pomocí aplikace Outliers.) 3. Sdílej (Sdílej své zápisky v PDF, pošli emailem, ulož na cloud.) 4. Vymaž (Po popsání vymaž blok v mikrovlnce nebo pomocí fénu.) 5. Začni znova (Tvůj blok je jako nový, čistý a připravený k dalšímu použití). A pořád dokola :-) Cena nyní jen 250 Kč/ks. Prosím kontaktujte mě pouze skrze kontaktní formulář, děkuji.
Svatební věci
Prodám zbytek svatebních věcí/věcí na rozlučku se svobodou za malý úplatek…. Věci lze koupit v balíčku za 700 kč nebo po domluvě i samostatně… Cedulky Mr. a Mrs. Různá dřevěná srdíčka (malá s nápisem I love you, velká s nápisem Love a Mr. a Mrs.) Obyčejné tužky, barevné tužky a fixy s dvěma ořezávátkama Zápich do dortu Kasička na peníze/tombolu Papírové popisky viz fotka Košík Stojánky z korku Šatnové bloky na tombolu/jiné s razítky Girlanda Just married Juta v metráži 211g/m2- 30 metrů Věci na rozlučku: Závoj Šerpa Bride to be Neonové náramky svítící ve tmě
Taška/pouzdro na notebook 15"
Nabízím jednoduchou tašku/pouzdro na notebook 15". Šedá taška z pevné látky s "koženým" uchem, které je na gumě - při nepoužívání "zajede" a nevyčnívá. Taška ma navíc kapsu na nabíječku nebo tužky/zápisníky. Zipy a vše fungují. Téměř nepoužívaná. Zasílám přes Poštu/Zásilkovnu (90,-) při platbě předem.
Pístový blok
Nabízíme pístové bloky modelů známé jako LB 30, LB 40, LB 50, LB 75. Jedná se o kompletní bloky včetně řemenice, vhodné pro snadnou výměnu. Bloky ke kompresorům značek Lacme, Remeza Aircast, Atmos Perfekt a PRESS-HAMMER Classic. Také je možnost dodat náhradní díly k uvedeným blokům (filtry, filtrační vložky, těsnění, pístní kroužky, ventilové desky aj.) LB 30 - 4299 Kč LB 40 - 6361 Kč LB 50 - 7177 Kč LB 75 - 9283 Kč Ceny jsou uvedené bez DPH.