inzerce, prodej, prodám, bazar

Zmrzlinový stánek

Kategorie: Ostatní

Nabízím k prodeji zmrzlinový stánek o rozměru 2,50 m délka, 2,00 m
Stánek splňuje všechny hygienické normy pro prodej mezinárodní značkové zmrzliny nejvyšší kvality. (HACCP)
Točená, hedvábně krémová, bezlepková zmrzlina s jemně vanilkovou příchutí s možností máčení do čokolád nebo s různými topingy a posypy.
Stánek má vlastní elektroměr včetně el. rozvodů, odvětrávací mřížky, 2 výdajová okna na hydr. vzpěrách.
Jedno okno chráněno odnímatelným plexisklem.
Ve stánku je pracovní plocha s dvojdřezem, el. bojler a odpadovým barelem.
Nová příruční lednice.
Výrobník mléčných koktejlů a ledové tříště.
2x čokoládová lázeň.
Možnost variabilního sestavení polic.
Zajištění podpory a servisu mateřskou firmou.
Rychlá návratnost z důvodu jedinečnosti produktu.
Rychlé jednání- zboží 20.000,-zdarma.
Zmrzlinový stánek
Podobné inzeráty
Zmrzlinový stánek
Použitý zmrzlinový stánek z naší prodejní sítě. Zmrzlinový stánek je dodán kompletně po servisu připraven na dalších několik sezón. Jsme přímo výrobci těchto stánků a proto dokážeme garantovat jejich kvalitu. Do dnešního dne jsme na trh dodali více než 300ks takovýchto stánků. K prodeji více kusů. - rozměry: 2500 x 2200mm - skrytý rozvod 400V a 240V, vlastní rozvodná skříň s jističi pro jednotlivé okruhy - rozvode pitné vody - voděodolná podlaha - pracovní plochy jsou provedeny z nerezu - dvoudřez - topení a průtokový ohřívač - odvětrání za zmrzlinovým strojem Doprava k zákazníkovi není součástí ceny. Pro zákazníky jsme schopni zajistit dopravu autem s hydraulickou rukou za cenu 25,-Kč / km V našich dílnách pro Vás vyrobíme stánek, který bude přesně splňovat Vaše požadavky. Veškeré stánky, které naše společnost vyrábí splňují požadavky dotčených orgánů, jako je KHS a HZS. Ke stánku dodáváme potřebné certifikáty. Stánky jsou vyráběné jako zateplené z PUR panelů, které jsou vkládány do ocelové konstrukce.
Zmrzlinový stánek + zmrzlinový stroj
Stánek je vybaven do běžného provozu. Zásuvky na 220V a 380V. Má revizní elektro zprávu a je osazen jističi a hodinami dle norem. Dá se napojit na vodovodní řád. Má průtokový ohřívač jak pro teplou, tak i studenou vodu. Dřez, baterie, lednice. Vše je nové a plně funkční včetně nových polepů. Stánek je včetně zmrzlinového stroje. Je osazen přední stahovací elektrickou roletou a ještě je na stánek osazena markýza. Stánek je plně vybaven bez dalších investic a k okamžitému použití.
Prodejní stánek
Prodávám celo dřevěný stánek vhodný na cokoli. Dvě sezóny byl používán jako stánek na zmrzlinu. Stánek je kompletně zaizolovaný 10CM vatou. Stánek je včetně linky, která má kompletně udělané rozvody vody pod stánkem. Stánek je nachystaný na provoz. Stánek je dělán kvalitně, byl dělán pro mé vlastní použití, ale bohužel, provoz se nerozjel podle představ. Pod dřezem je místo pro 10 litrový bojler. Všechny otázky rád zodpovím přes telefon. Rozměry jsou 4x3m vnější míry (Přikládám i fotky za provozu) Výrobní cena stánku 198.000,- bez DPH Dodělávané práce cca 110.000,- bez DPH (Izolace, police, kuch. linka, podhled střechy, nátěr atd..)
Komplet zmrzlinový stánek s vybavením
Skelet je z kovových profilů oplechován. Vnější rozměry jsou 244 cm výška, 250 cm šíře a 220 cm hloubka. Elektroinstalace je vedena po stěně v lištách a plní veškeré podmínky k revizi. Lze napojit 230 V i 400 V stroj, samotný stánek disponuje 400 V přívodem. Voda a odpady jsou vedeny skrz stěnu k napojení na inženýrské sítě v místě prodeje. Součástí je nábytek, police, dvoudřez, baterie s ohřevem teplé vody, drobné příslušenství... Po domluvě lze nábytek za přijatelnou cenu upravit dle potřeb nového uživatele. Stánek plní veškeré hygienické normy a je provozuschopný. Tříšťovač je plně funkční. Zmrzlinový stroj je zánovní, používaný jednu sezónu a má za sebou čerstvě servisní prohlídku v hodnotě cca 6 000 Kč. Je bez dalších investic k okamžitému použití. Oproti základním modelům umí zmrzlinu šlehat. Dodána bude také šablona HACCP, kterou jsme nechali vytvořit pro tento provoz. Lednice je starší, ale funkční.
Stánek na prodej  točené zmrzliny, prodejní stánek
Prodám nový stánek na prodej točené zmrzliny. Rozměr stánku je 2x3m, stánek je kompletně vybavený elektroinstalací a rozvody vody. Více info sdělím po telefonu. Uvedena cena je bez DPH. Podobné: zmrzlina, točena zmrzlina, občerstvení, prodejní stánek, mobilní stánek.
Prodejní stánek
Prodávám stánek na prodej zmrzliny a čehokoliv jiného. Stánek je kompletně ze dřeva, střecha plechová + lepenka. Stánek disponuje dvěma dřezy, baterií na ohřev vody, lednička,skříňka s úložnými prostory, pojistková skříň na elektriku (220-380). Stánek je z venku zabezpečen kovovou konstrukcí a ve vnitřku vyztužen kovovou příčkou pro zpevnění. Stánek má větrací otvory na odvod tepla a podpořen větrákem. Na střeše kovové áčko s Led osvětlením na solár. Venkovni rozměry 216/201/218. Cena je pevná, ale nebráním se rozumnému jednání o ceně.