inzerce, prodej, prodám, bazar

Zmijovka černá-NOVÁ,TONAK

Kategorie: Čepice a Šátky

Prodám čepici TONAK, černá zmijovku.Cena 350 Kč.Na balíkovnu pošlu za 69Kč.
Zmijovka černá-NOVÁ,TONAK
Podobné inzeráty
TONAK baret
Prodám nový růžový baret od TONAK v limitované edici. Baret Flora TONAK ze 100% vlny je nestárnoucí klasika. Jedná se o módní doplněk s francouzským šarmem, který nápaditě podtrhne především dámský šatník. Baret můžete tvarovat a vytvořit z něj model podle nálady nebo outfitu. Nikdy nenošený, s visačkou. TONAK je držitelem ochranné známky Woolmark. Znamená to, že pracuje s vlnou té nejlepší kvality, která pochází od ověřených dodavatelů. Materiál: 100% vlna české výroby Možný i osobní odběr Praha 1,6 nebo + poštovné Zásilkovna / Pošta.
ČEPICE ZMIJOVKA- RŮZNÉ BARVY, NOVÁ
Čepice pánská - zmijovka vyrobená z 50% vlny a 50% viskozy Velikost je univerzální. Barva: černo-bílá Materiál: 50% vlna a 50% viskoza KONTAKT , j.pazlar@
Prodám novou buřinku zn. TONAK
Prodám novou klasickou buřinku zn. TONAK červené barvy, s podšívkou a koženým potním páskem, velikost 56 (jak určit velikost klobouku najdete na materiál 100% králičí srst. Výška hlavy je 15 cm. Je symbolem sofistikovanosti, gentlemanství a dobrých mravů. Svérázný doplněk, který dokonale splyne s vaší osobností. Běžná cena buřinky je 5.900 Kč, prodám za 1.799 Kč
Klobouky, různé druhy
1) Klobouk značky a typu Tonak Durit, barva černá, s mašlí. Obvod cca 54 cm (měřeno ručně). Nepoužitý. 449 kč. 2) Klobouk značky a typu Tonak Superflex, barva černá, s mašlí. Obvod cca 54 cm (měřeno ručně). Nepoužitý. 449 Kč. 3) Klobouk značky Karpet, kostkovaný, chlupatý, barva černošedá. Uvedená velikost 57. Materiálové složení 80 % angora, 20 % polyester. 89 Kč. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Převzít lze v Praze po předchozí domluvě v ul. Veronské nám. (Horní Měcholupy, dle domluvy), případně Podleská (Uhříněves, dle domluvy v pracovní dny přes den), Za Valem (Kunratice, dle domluvy večery, víkendy), K Hrušovu (Šterboholy, dle domluvy, nepravidelně). Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 84 Kč, nebo Balíkovnu za 70 Kč (79 Kč Zásilkovna, 65 Kč Balíkovna + 5 Kč za práci a materiál) nebo jinak podle domluvy. Podívejte se na další věci k prodeji.
Buřinka Tonak
Krásná černá buřinka Tonak. Úplně nová s visačkou. Nikdy nepoužitá. Nádherná práce české firmy. Vysoká kvalita. Původní cena 6000,-. Cena odráží značku a kvalitu. Velikost 56.
Buřinka Tonak
Černá buřinka Tonak. Velikost 57.