inzerce, prodej, prodám, bazar

Zlá je naděje Z alkoholů - Guillaume Apollinaire

Kategorie: Ostatní

Přenechám za 100 Kč. Výborný stav.
Zlá je naděje Z alkoholů - Guillaume Apollinaire
Podobné inzeráty
Izaiáš, Apollinaire, Emanuel Ranný, Mezi kulturou a uměním
Nečtené, pevná vazba, nové. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna ///// • Izaiáš - Nakladatelství Vyšehrad – 280,-Kč (2. svazek ediční řady Septuaginta, přinášející české překlady knih řeckého Starého zákona) • Apollinaire - Julia Hartwigová – 210 Kč • Mezi kulturou a uměním - Věnováno Zdeňku Hojdovi k životnímu jubileu - Ebelová Ivana - Pešek Jiří – Sekyrka (vázaná, 263 str.) – 170 Kč • Emanuel Ranný - Jiří Machalický – 400Kč (trochu sražené hrany viz foto) • Fenomén Zdeněk Svěrák – 190 Kč
Poezie
Alkoholy života -Guillaume Apollinaire 150kc Ovidius, písně lásky a žalu R. Mertlík 100kc
Poslední naděje civilizace - Benjamin Kuras
Jako nová bez poškození. Původní cena 259,- Kniha Poslední naděje civilizace navazuje na bestseller Jak zabit civilizaci. Dokumentuje dobu od přelomových událostí historické imigrační vlny léta 2015 a nabízí hlubší vhled do příčin a kořenů sebevražedné mánie západní civilizace. Vydává tak zoufalý výkřik k probuzeni z iluzí a sebeklamů růžovými brýlemi vnímané reality a vykresluje skutečný obraz vystupující z mlhy ideologické zaslepenosti. V podrobně dokumentovaných událostech popisuje šíři kolonizace a hloubku islamizace západní Evropy, prudké tempo islamizace Ameriky za Obamova prezidentství, kolaps Blízkého východu a jeho pád do brutálního chaosu a ničím nezastavovaný růst síly a agresivity spojený se sofistikovanou strategií radikálního islámu. Ukazuje, jak a proč prohlubující se psychické poruchy západních elit vhánějí celou civilizaci do propasti, a přibližuje poslední naděje na záchranu Evropy před kulturním a civilizačním zánikem. Vkládá je především do střední Evropy jako poslední dosud nekolonizované a multikulturní politickou korektností neomámené evropské části, jejímž osudovým posláním je vyrůst ze své domnělé malosti a uchovat zdravý rozum, tak jako kdysi Západ zachránil zdravý rozum a civilizovaný život jí.
Naděje a beznaděje , Trudie Bryks
prodám - Naděje a beznaděje , Trudie Bryks, - možné poslat po dohodě na dobírku
kniha naděje umírá poslední svědectví holocaustu
Prodám novou knihu ,naděje umírá poslední svědectví holocaustu kniha je v češtině
Dávkovač na láhve alkoholu 4cl, NOVÉ
Prodám dávkovač na láhve alkoholu, na panáky 4cl. NOVÉ, ještě zabalené. Celkem dva kusy. Uchycení na bar, na polici. Jeden za 110,- Kč, celkem za oba 195,- Kč. Mohu předat na trase Liberec - Turnov - Jičín nebo pošlu přes Zásilkovnu za 79,- Kč.