inzerce, prodej, prodám, bazar

Zkoumání karmy a reinkernace pomocí kyvadla

Kategorie: Esoterika

Kompendium kyvadlových schémat
autor: A.Hoefler a M. Atti
zásilkovna 79Kč
Zkoumání karmy a reinkernace pomocí kyvadla
Podobné inzeráty
DVD, Lazarev, Diagnostika karmy
Prodám DVD Diagnostika karmy ve stavu nových: -S.N.Lazarev Seminář v Praze 19.srpna 2012 -S.N.Lazarev Seminář v Praze 18.srpna 2012 -S.N.Lazarev Seminář v Warszawě 21.ledna 2012 -rozhovor se S.N.Lazarevem v pořadu Bumerang -S.N.Lazarev Setkání se čtenáři - Rusko léto 1994 Nakupováno za 2135,-Kč/vše. Nyní na prodej za 300,-Kč/vše
Výklad Budoucnosti, Magické Rituály
Nabízím Výklady budoucnosti, pomocí Tarotu, Kyvadla, Vosku, Magické Rituály- láska/vztahy spojení/rozdělení páru, rušení černé magie, uřknutí, čištění energetického pole osob, prostorů, ochrané rituály osobní, pomoc ve složitých situacích. U výkladů a některých rituálů možnost i online/telefon dle osobní domluvy. S láskou Isis
nové knihy
Nabízím k prodeji úplně nové knihy, které jsem dostala jako dárek a nikdy nečetla. Jedná se o Diagnostika karmy 5: Sergey Lazarev, Zdraví člověka: Sergey Lazarev, Co nám tělo říká: Miroslav Hrabica a Známe se celé věky: André Homolová. Uvedená cena je za všechny knihy, ale lze koupit i jednotlivě.
Knihy za rozumnou cenu
Nabízím k prodeji ve velice dobrém stavu, jako skoro nové knihy viz..foto.Cena balíčku přes ČP je závislá na počtu knih. Není už -Život nás Miluje, Andělé..,Diagnostika karmy,Duševní ochrana a Duchovní partner.Ceny pošlu obratem dle zájmu.
Prekroceni karmy
Adrian Kezele. Jak se osvobodit z pout osudu. Maitrea Posilam postou i zasilkovnou. inzeruji i jinde. Mohu poslat odkaz. :)
Praktické využití věšteckého kyvadla
..nová, pouze prolistovaná Petra Sonnergerg Osobní předání možné v PCE, HK, Opočno.