inzerce, prodej, prodám, bazar

Zklidňující přípravek Woykoff Relaxis sýrová příchuť

Kategorie: Psi

Prodám otevřený (58 ks tablet, v původním balení 60 ks tablet) Woykoff Relaxis přípravek s obsahem esenciální aminokyseliny L-theanin určený pro rychlé zklidnění psů s hmotností od 10 kg, včetně příbalového letáku.

Popis:
Woykoff Relaxis je veterinární přípravek ve formě tablet se sýrovou příchutí s obsahem esenciální aminokyseliny L-theanin, která je obsažena v zeleném čaji.

L-theanin působí přímo v mozku a navozuje stav hluboké relaxace bez pocitu ospalosti. Svým účinkem na metabolizmus serotoninu a dopaminu přispívá k pocitu pohody.

Relaxis je určen psům pro rychlé zklidnění.

Při bouřkách a ohňostrojích.
Před návštěvou veterinárního lékaře.
Při cestě autem a před výstavou.
Užívání přípravku nevyvolává smyslovou otupělost, nemá sedativní či hypnotické účinky. Účinek je výraznější při opakovaném užití, než při nárazovém a izolovaném užití.

Dávkování:
Střední plemeno (10-25 kg) 1-2 tablety max. 3x denně.
Velké plemeno (25-50 kg) 2-4 tablety max. 3x denně.
Obří plemeno (nad 50 kg) 3-6 tablet max. 3x denně.
Účinek se dostaví asi 40 minut po podání a přetrvává 3–6 hodin. Po 6 hodinách lze dávku opakovat.

Složení:
L-theanin 60 mg v 1 CANIS tabletě.
L-theanin, Lactomin 80 %, celulosa mikrokrystalická, kroskarmelosa sodná sůl, stearan hořečnatý, sorbitol, sýrová příchuť, hypromelosa.
Zklidňující přípravek Woykoff Relaxis sýrová příchuť
Podobné inzeráty
nepoužitá hypoalergenní kosmetika Douxo pro psy a kočky
Prodám sadu nepoužité hypoalergenní kosmetiky Douxo Care pro psy a kočky za třetinu původní ceny, doba použití ještě 3-4 měsíce: Shampoo 200 ml - šampon s extra uklidňujícím ochranným účinkem do 5/23, slouží k léčbě alergických stavů kůže a svědivosti, pomáhá zmírnit zánětlivé procesy, obnovit ochrannou kožní bariéru a kontrolovat kožní mikroflóru. Calm Mousse 150 ml - zklidňující pěna proti svědění a na podrážděnou kůži do 4/23, snižuje podráždění pokožky, obnovuje rovnováhu ochranné mikrobiální mikroflóry pokožky, hydratuje, restrukturalizuje, zanechává srst jemnou, lesklou a usnadňuje její rozčesávání. Lotion Auriculaire 125 ml - micelární roztok na čištění uší a okolí očí do 6/24, na čištění uší v rámci běžné hygieny i pro ošetření uší před léčbou zánětu zvukovodu, je vhodný také na čištění okolí očí, špinavou nebo slepenou srst. Zásilkovna nebo osobní převzetí u metra Bořislavka.
Pamlsky, sušené klobásky. NEROZBALENÉ
Dobrý den, prodám nerozbalené balení klobásek pro psy od značky TRIXIE. Balení 200ks. Příchuť Jehněčí. Původní cena 1198Kc. Nyní 700Kc + poštovné. Volejte Po-Ne od 05:00-22:00hod. Tel.:
superpremium granule petgurmet jehneci s ryzi 3kg
Prodam 2baleni superpremium granuli Petgurmet 3kg/ks příchuť jehneci s rýží máme vybiravou fenku, která po jednom balení kdy basti s chuti řekne “ble” a chce jiné a tímto stylem by proexpirovali (do 30.11.2023) zvýhodněná cena 500,- za obě balení, jinak 270,- za 1bal
Prodam granule Essential Foods 12kg
Prodám originálně zabalený pytel granulí Essential Foods, příchuť ryba. Spotřeba do 26.1.2024.
Animonda Grancarno - konzerva 800 g.
Spotřeba a příchuť viz. foto. Kus 55 Kč. Váha konzervy 800 g. Odběr Slavkov u Brna. Možno zaslat balíkovnou za 65 Kč. S kachnou 4 ks. Hovězí+ kachní srdce 3 ks. S bachorem 3 ks. Hovězí + zvěřina 3 ks. Vícemasový koktejl 3 ks. Hovězí + krůta 4 ks.
Granule
Prodám granule Kořist,14kg,neotevřené Jsou za studena lisované,příchuť krůta a kachna,nám nevyhovují Nechám za 1000,- osobní odběr nebo lze poslat (cena včetně dopravy)