inzerce, prodej, prodám, bazar

Žížalí čaj / přírodní hnojivo

Kategorie: Ostatní

Žížalí čaj je koncentrované přírodní hnojivo z domácího odpadu. Vyrábí nám ho kalifornské žížaly ve vermikopostéru. Možné osobní předání, poštou neposílám. Cena 80kč/litr. Ředí se 1:10!
Přidávám info z webu o tomto domácím biohnojivu:
Žížalí čaj / přírodní hnojivo
Podobné inzeráty
Žížalí čaj, nejkvalitnější přírodní hnojivo
Kvalitní koncentrovaný žížalí čaj ze zaběhlých vermikompostérů. Žížaly krmeny rozmanitou „stravou“, převážně odpad z naší zahrady. - podpora růstu, květenství a regenerace rostlin - větší odolnost rostlin proti chorobám, škůdcům i plísním - vyvážený poměr živin a enzymů ( do našeho kompostu dáváme i skořápky od vajec kvůli vápníku) Ředit 1:10 Na náš žížalí čaj se vám budou sbíhat rostliny z celého okolí???? 1l za 30Kč Osobní odběr Brno, Slavkov, případně zaslání poštou, zásilkovna Osobní odběr ve skle, posílám v PET
Kalifornské žížaly
Kalifornská žížala, tvor, bez kterého se pokud chcete začít s takzvaným vermikompostováním nehnete. Jsou skvělými rozkladači biologického odpadu. Rozkladem biologického odpadu produkují takzvaný žížalí čaj ( vysoce účinné přírodní tekuté hnojivo a výživný substrát, za který Vám Vaše rostlinky rozhodně poděkují. Cena je za násadu 200 žížal (+ doprava).
zizali caj z vermikomposteru
Idealni cas zacit hnojit! Jaro je tu! Pouzivame na pokojovky, chilli sazenice a taky na zahradce. Nabizim prebytky z naseho vermikoposteru. Kalifornske zizaly ho produkuji omezene mnozstvi, ale neco navic nez spotrebujeme vzdy je k dispozici. Cena 50 kc/l. Koncentrovaný žížalí čaj je jedinečné extrémně účinné přírodní hnojivo pro Vaše pokojové i zahradní rostliny. Podporuje růst rostlin, chrání před chorobami a škůdci, podporuje kvetení a tvorbu plodu. Ideální pro přihnojování pokojových rostlin, sazenic, zahradních bylinek, zeleniny, ovocných stromků.
Žížalí čaj
Přírodní koncentrované bio hnojivo z domácího vermikompostéru - velmi účinné přírodní hnojivo pro pokojové i zahradní rostliny. Podporuje růst rostlin, chrání před chorobami a škůdci, stimuluje kvetení a tvorbu plodu. Jedná se o koncentrát - dávkovat v poměru s vodou 1:9 až 1:12. Vhodné pro přihnojování pokojových rostlin, sazenic, zahradních bylinek, zeleniny, ovocných stromků a dalších okrasných rostlin. Cena dohodou.cca 55litrů
Minerální hnojivo ATAZYME 1l
Prodám nové, ještě nerozbalené minerální hnojivo ATAZYME. Původní cena: 329,- Kč Detailní popis produktu: Atazyme je minerální hnojivo, které pomáhá rostlinám lépe přijímat výživu a snižuje riziko přehnojení. Má velmi dobrý vliv na vývoj kořenového systému, růst i květ. Atazyme rozkládá v substrátu mrtvé rostliny a zbytky kořenů, čímž se snižuje riziko půdních chorob. Je vhodný pro zeminu i zavlažovací systémy. Použití: - Atazyme můžete použít jako doplňkové hnojivo k pravidelné výživě a je vhodný pro pěstování v půdě, hydroponii i kokosu. - doporučujeme používat nejlépe jednou týdně během celého vegetačního období. - rozřeďte 2 ml roztoku v 1 l vody.
Karaca/čajovar/čaj
Karaca Çaysever Talking Tea Maker Chrome Funkce Ideální čaj uvaříte za 15 minut. Jakmile začne čaj louhovat, slyšitelně vás upozorní. Po 40 minutách varovnou kontrolkou upozorní, když je čaj zastaralý. výkon 1700W, Skleněná konvice na čaj o objemu 0,8 l, Nádrž na vodu o objemu 1,5 l, Příprava formule, Funkce automatického udržování teploty. Bez BPA.