inzerce, prodej, prodám, bazar

Život zvířat Díl 1. - Savci

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Život zvířat Díl 1. - Savci
Alfred Brehm
Život zvířat Díl 1. - Savci
Podobné inzeráty
Knihy o zvířatech, houby, příroda
Prodám ucelenou řadu knih o životě zvířat, vydání Praha 1990, nepoužité. Chybí pouze díl Savci, místo něj Savci z edice Planeta Země. Celkem 280 Kč. Dále prodám knihu Afrika-ráj a peklo zvířat, J. Vágner, Polygrafia Praha 1978.157 fotografií J. Vágnera,25 barevných tabulí Z. Buriana, 136 kreseb E. Haškové. Doplněno dobovými ilustracemi a mapami. 200 stran, velký formát. 80 Kč. 3. Houby, Artia 1988, 300 str., 120 Kč 4. Malá tajemství přírody, 1989, pro mládež, 70 Kč
Život zvířat, Dr. Brehm
* Život zvířat * Dr. A. E. Brehm * Nakladatelství J. Otto v Praze * 9 Dílů ~ 3x savci ~ 2x ptáci ~ 1x hmyz ~ 2x plazi ,obojživelníci a ryby ~ 1x korýši, červi, měkkýši, ostnokožci, láčkovci, prvoci * Na mém profilu nabízím více knih ** Pište email nebo sms
Světem zvířat
Světem zvířat I.díl - savci, Dr.Jan Hanzák,CSc. Dr.Zdeněk Veselovský,CSc. r v. 1975, str. 557.
Brehmův život zvířat r.1927
Nabízím krásnou poučnou knihu Brehmův život zvířat od světoznámého autora Alfreda Brehm, díl III. Ptáci z roku 1927, se 17 barevnými přílohami, 140 vyobrazeními v textu. Detaily o obsahu a stavu knihy v příloze.
STEINHAUSER - HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA
Dnes již nedostupná „bible“ řeznicko-uzenářského řemesla, zpracovaná kolektivem 22 autorů pod vedením Doc. MVDr. Ladislava Steinhausera, CSc. Formát A5, pevná šitá vazba, 664 stran, množství obrázků a tabulek. 1. vydání, LAST Brno 1995, ISBN 80-900260-4-4. Nová nečtená kniha. Kniha je rozdělena do 3 částí: A) OBECNÁ HYGIENA MASA - složení a vlastnosti masa; - zdravotní aspekty konzumace masa; - veterinární a hygienický dozor; - hygienické požadavky na potravinářské závody; - mikrobiologie masa; - hygiena a sanitace provozů. B) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA - produkce jatečných zvířat; - nákup jatečných zvířat; - předporážkové ošetření zvířat; - jatečné opracování prasat, skotu, ovcí, telat a koní; - prohlídka jatečných zvířat a masa; - vedlejší jatečné produkty; - bourání masa; - zrací procesy v mase; - skladování a konzervace syrového masa; - balení a expedice masa; - posuzování kvality masa. C) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASNÝCH VÝROBKŮ - suroviny a materiál pro masnou výrobu; - přísady; - obaly; - solení masa; - technologie výroby jednotlivých skupin masných výrobků: -- uzeniny; -- vařené masné výrobky; -- pečené masné výrobky; -- trvanlivé masné výrobky; -- ostatní masné výrobky; - výroba konzerv; - těžení živočišných tuků; - masné polotovary; - balené masné výrobky; - prodej masa a masných výrobků; - posuzování jakosti masných výrobků.