inzerce, prodej, prodám, bazar

Život

Kategorie: Ostatní

Autoři - J. Buchar, J. Drobník, E. Hadač a další.
Vydána r. 1987.
Život
Podobné inzeráty
Anselm Grün, Nepromarni svůj život Audio (CD)
Jak najít odvahu žít svůj život, vymanit se z pasivity, přestat svůj život marnit a vzít ho do vlastních rukou? U mnoha mladých lidí se autor setkává s tím, že o svém životě hodně přemýšlejí, ale neodváží se k činům. Výsledek takového konání přirovnává k zalévání květin - neustálé doplňování tekutin květině ublíží a v jejím důsledku nevzkvétá, ale zahyne. Společně s posluchačem proto pátrá po důvodech, proč mnoho lidí svůj život takto marní. Celková délka: 4 hodiny
Dějiny Malajsie,Maďarska,Havloidi,Život ve staletích atd
Americká lidová poezie...400kč Císařská vyhlídka...320kč Výstřely na šumavské hranici....prodáno Havloidi...400kč Fantastická cesta....250kč Jak vyložit svět....220kč Tajné dějiny hudby....prodáno Keramika I+ III...250kč Život ve staletích 13. století - lexikon historie....700kč Život ve staletích 12. století - lexikon historie...800kč Louis de Funès "moc o mně, děti, nemluvte!"...prodáno Dějiny Malajsie...750kč Dějiny Maďarska...900kč Cristiano Ronaldo cesta na vrchol...420kč Nejtemnější hodina...200kč Moje dlouhé mlčení....400kč Pochoduj, nebo zemři!...prodáno Encyklopedie mytologie germánských národů...prodáno Podivné město...200kč mrkněte i na moje další nabídky :)
Prodám knihy. Viz. foto. - část 1
Prodám knihy. Z pracovních důvodů preferuji komunikaci přes emailem (v.vavrina@), nebo SMS. Lze zaslat Zásilkovnou/ČP při platbě předem na účet. Angela Garterová - Moudré děti Odmaturuj ze společenských věd (didaktis) Anselm Grun - Vánoční rozjímání David Gruber Proč ženy muže už více chápou Dopisy Josefa Škvoreckého a Lubomíra Dorůžky - Paaní, jaz a bláto v pásech Mosty k porozumění - Dalajláma Raymond Rife - Léčby rakoviny, která fungovala Pavel Vosoba - Dokonalý život Milan Hrdlička - Bohemistické miniatury Vladfimír Kafka - Život naživo Ivan Klíma - Kruh přátel českého jazyka Nizozemština - praktický jazykový průvodce Jerzy Broszkiewicz - Podoba lásky Alexandr Solženicyn - Ve vyšším zájmu Zavádění formativního hodnocení Život bez pšenice Česká výslovnostní norma Jan Hnízdil - Zaříkávač nemocí Labuť je divný pták Miroslav Légl - Vaříme bez soli Sedm tajných technik Reiki Studijní texty k úvodu do literatury Písně žáků darebáků Čeština pro středně a více pokročilé Jaroslav Hašek - Osudy dobrého vojáka Švejka Jiří Weil - Na střeše je Mendelssohn James Naughton - Colloquial Czech
Sexuální život ve starém Peru + Jak zabít civilizaci
Prodám nikdy nečtené knihy "Sexuální život ve starém Peru"(vydáno 2014); "Jak zabít civilizaci" (vydáno 2015). Vhodné i jako dárek. Sexuální život ve starém Peru - 80 Kč Jak zabít civilizaci - 65 Kč Na dobírku po špatné zkušenosti nezasílám. Kontakt prosím SMS nebo emailem (referuji).
Filmové plakáty, velikost 35 x 25 cm (1. část)
Nepoškozené, velikost 35 cm x 25 cm, možnost odběru v Pardubicích, případně plus poštovné Cena za 1 ks/60 Kč Fakjů pane učiteli 3 35 cm x 25 cm (60 Kč) Temné síly 35 cm x 25 cm (60 Kč) Doba ledová: Mamutí drcnutí 35 cm x 25 cm (60 Kč) Kořist 35 cm x 25 cm (60 Kč) Teroristka 35 cm x 25 cm (60 Kč) Mrtví neumírají 35 cm x 25 cm (60 Kč) Přes prsty 35 cm x 25 cm (60 Kč) Tajný život mazlíčků 2: verze 1 35 cm x 25 cm (60 Kč) Tajný život mazlíčků 2: verze 2 35 cm x 25 cm (60 Kč) Tajný život mazlíčků 2: verze 3 35 cm x 25 cm (60 Kč) Croodsovi: Nový věk 35 cm x 25 cm (60 Kč) Rychle a zběsile 9, verze 1 35 cm x 25 cm (60 Kč) Rychle a zběsile 9, verze 2 35 cm x 25 cm (60 Kč) X-man: Budoucí minulost 35 cm x 25 cm (60 Kč) Čas, verze 1 35 cm x 25 cm (60 Kč) Čas, verze 2 35 cm x 25 cm (60 Kč) bábovky, verze 1 35 cm x 25 cm (60 Kč) bábovky, verze 2 35 cm x 25 cm (60 Kč) bábovky, verze 3 35 cm x 25 cm (60 Kč)
Bůh chodí po světě vždycky inkognito  Laurent Gounelle
Kniha autora mezinárodního bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavým a inspirativním příběhem, který otevírá cestu k nejhlubším úvahám o nás samotných: Jak překonat své zábrany, strach a naučené chování a vybočit z nalinkované cesty svého života, když nám nepřináší uspokojení? Jak se vymanit ze stereotypů, které omezují náš život? Jak poznat sebe sama? Představte si, že jste úplně na dně, chcete skoncovat se životem, a v posledním okamžiku se objeví neznámý muž, který vám zachrání život. Vy se mu na oplátku zavážete, že uděláte všechno, co vám řekne, a splníte veškeré příkazy a úkoly, které vám uloží. Nemáte na výběr, na dohodu přistoupíte a ocitnete se v neuvěřitelné situaci, nad kterou nemáte žádnou kontrolu. Ze dne na den přestanete být pánem svého života. Váš život je ale najednou mnohem zajímavější než dřív. Začínáte si klást otázky, které jste si dosud nekladli. Prostřednictvím zkoušek, které podstupujete, začínáte objevovat sebe sama. Postupně se vás však zmocní pochyby. Co má ten muž, který se vám připletl do života, vlastně v úmyslu? Kým doopravdy je? A kdo jsou ty záhadné postavy z jeho okolí? Na povrch vyplouvá čím dál víc podezřelých okolností a váš neklid se stupňuje. Laurent Gounelle je psycholog, spisovatel a uznávaný odborník na rozvoj osobnosti. Již šestnáct let cestuje po světě a setkává se s výjimečnými lékaři a léčiteli, ať už jde o americké experty v oblasti neurologie a neurolingvistiky, peruánské šamany nebo balijské mudrce. V jeho dílech se odráží jeho zanícení pro filozofii, psychologii a duchovní rozvoj. Jeho první román Muž, který chtěl být šťastný (2008) se stal mezinárodním bestsellerem.