inzerce, prodej, prodám, bazar

Žít bez lítosti - Stárnutí ve světle tibetského buddhismu

Kategorie: Ostatní

Nová, nečtená.

v Řevničově či mohu zaslat Zásilkovnou.
Žít bez lítosti - Stárnutí ve světle tibetského buddhismu
Podobné inzeráty
Kúpim knihy- umenie, náboženstvo, filozofia, motivačné...
Kúpim knihy s témami: umenie, výtvarná výchova, náboženstvo, filozofia, motivačné, sociológia, budhizmus, recepty, životospráva, zdravie, mágia, vtáctvo, pravidlá cestnej premávky, Japonsko, retro, mystika... Kdo se bojí smrti?/ Dych (Nestor)/ Výtvarné námety a techniky v predškolním vzdelávání/ Digitálna demencia/ Čínska štúdia/ Léčivá síla aury/ Úvod do tibetského buddhismu/ Utopie pravidel/ Kniha obrazu (Jung)/ Dejiny magie/ Myšlenky moderních malířu/ Čo je to farba?/ Prvorepubliková kucharka Zity Kabátové/ Duchovné cvičenia, Osamelý pútnik (Svätý Ignác z Loyoly)/ Kniha filozofie/ Vzpomínky na nebe/ Kresba jako nástroj poznání dítete/ C.G.Jung (Sto dopisu, Červená kniha, Človek a jeho symboly, Tajemství zlateho kvetu, Mandaly)/ Výtvarná výchova/ O trech principech a svetech v človeku/ Kniha náboženství/ Hnedouhoľné baníctvo v okolí Veľkého Krtíša/ Díte a svět/ Baťa -hospodársky zázrak/ Naše zpevné ptáctvo (Jiří Janda)/ Výtvarná tvorba detí v materskej škole/ O nepredmetnom svete (Malevič)/ Konec času/ Biológia presvedčenia (Bruce Lipton)/ Umění a děti/ Na dne v Paríži a Londýne (Orwell)/ Slovenská ľudová kucharka/ Pomocnica slovenských gazdiniek/ Vek katedrál, Umení a společnost 980-1420/ Ikigai/ Recepty starých mistru/ Deti nového veku (Štrausová)/ Nové pravidlá cestnej premávky 2020/ Kniha mytologie/ Vychovávame deti a rosteme s nimi/ Epikuros (O šťastnom živote)/ Medicína Hildegardy von Bingen/ Goethe/ Smyslove-moralni učinek barev/ Fenomén Masaryk/ Kreslíme, malujeme, modelujeme/ Jídlo a pití v praveku a ve stredoveku/ Kniha umení/ Konec starnutí/ Duše indiána/ Zánik západu (Spengler)/ Chvala stínu/ Zita Kabátová/ Prekrásny nový svet (Huxley)/ Komu patrí budoucnost?/ Melanchole (Foldenyi)/ Aristoteles (O duši)/ Jiří Trnka/ Bod obratu (Braden)/ Vyvoj detske kresby a její diagnosticke využití/ Wabi-sabi/ Retrojídlo/ Výtvarná príprava/ Tajemný jazyk symbolu/ Mila Tomášová (Setkání)/ Moje první republika/ Život starca Paisija Svätohorského/ Toto je Japonsko/ Sláma i hedvábí/ Ptáci (Ulrich Creutz)/ Vincent Van Gogh (Dopisy pratelum, Dopisy/ Paríž a okolí (Hoffmeister)/ Domáci lékařka/ Japonsko/ Páter Pio/ Prírodní lečba a domáci lekař/ Tomáš Akvinský (Otázky o duši)/ Okultismus, čarodejnictví a magie/ Okultní dejiny, Mikrokosmos a makrokosmos (Steiner)/ Jak zachranit západní civilizaci?/ Retro CS 1,2,3/ Život na našej planéte (Attenborough)/ Naše chránené a užitečné ptactvo/ Moudrost Hildegardy z Bingenu/ Revoluce jednoho stébla slámy/ Najšťastnejší človek na zemi (Jaku)/ Jiří Orten/ Siddhártha (Hesse)/ Výtvarný projev a výchova (Uždil)/ Zánik západu (Spengler)/ Podstata gotiky (Ruskin)/ Bohumil Kubašta (Úvahy)/ Kandinskij (Stupne)/ Bonaventúra z Bagnoregia/ Myšlení a pohyb (Bergson)/ Místo človeka v prírode (Chardin)/ Moderna a negativita (Adorno)/ Patočka (Umení a čas+iné) Hľadám len vydania, ktoré sú na fotkách Prosím kontaktujte ma len do správy.
Setkávání buddhismu se západem
Nová kniha, nečtená. Vyzvednutí v Řevničově či mohu zaslat Zásilkovnou.
Filmové plakáty, velikost 21 x 29,6 cm a 23 x 32 cm
Nepoškozené, velikost 21 cm x 29,6 cm, možnost odběru v Pardubicích, případně plus poštovné Cena za 1 ks/50 Kč GUMP pes, který naučil lidi žít, verze 1 21 cm x 29,6 cm (50 Kč) 8x GUMP pes, který naučil lidi žít, verze 2 21 cm x 29,6 cm (50 Kč) GUMP pes, který naučil lidi žít, verze 3 21 cm x 29,6 cm (50 Kč) GUMP pes, který naučil lidi žít, verze 3 21 cm x 29,6 cm (50 Kč) Annette, verze 1 21 cm x 29,6 cm (50 Kč) 1x Annette, verze 2 21 cm x 29,6 cm (50 Kč) 1x Matky, verze 1 23 cm x 32 cm (50 Kč) Matky, verze 2 23 cm x 32 cm (50 Kč) Matky, verze 3 23 cm x 32 cm (50 Kč) Matky, verze 4 23 cm x 32 cm (50 Kč)
Esthederm lift & repair sérum
Nové, zabalené. PC: 2800 kč Restrukturalizační sérum, které opravuje již vzniklá poškození pleti a zpomaluje její biologické stárnutí. Intenzivní omlazující sérum, které jako architekt působí na stavbu pleti. Díky vysokému obsahu aktivních látek (technologie Repair - extrakt z Centella asiatica) a lehké konzistenci proniká do hloubky, kde opravuje poškozená podpůrná vlákna, obnovuje organizaci kolagenových vláken a stimuluje fibroplasty k produkci nových. Pleť sama obnovuje svoji stavbu tak, aby byla mladistvě plná, pevná a hladká bez vrásek. Centella asiatica urychluje hojení pleti (malé oděrky a poškození) Výsledek: Pleť je zpevněná a soudržná v hloubce, je viditelně plnější, zdravá a odolná. Pro koho: Pro všechny typy pokožky od prvních projevů stárnutí jako univerzální sérum. Lehká svěží gelová konzistence, která nezanechává lepivý pocit. Velmi dobře jej snáší i citlivá pleť. Použití: Aplikujte ráno a/nebo večer na vyčištěnou, suchou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Používejte samostatně nebo v kombinaci s dalšími produkty Institut Esthederm pro omlazení pleti. Perfektní základ pod make-up. Skvělé jako regenerační sérum pod opalovací krémy na obličej. Kontaktujte e-mailom
Podložky pro zvednutí, podložka trianglu Jeep WJ
Gumové podložky Jeep Grand Cherokee WJ 6 cm silné pružné podložky pro zvednutí vozu. Velmi solidně provedené a dokonale sladěné. Vyrobeno z velmi tvrdé, vysoce kvalitní gumy, odolné proti stárnutí, oděru a povětrnostním podmínkám. Cena: 2385,- Cena je uvedena za sadu 4 podložek. Polyuretanové podložky Jeep Grand Cherokee WJ o tloušťce 6 cm pro zvednutí vozu. Velmi solidně vyrobené a perfektně sladěné. Vyrobeno z vysoce kvalitního polyuretanu, odolného proti stárnutí, oděru a povětrnostním vlivům. Nabídka je za sadu 4ks podložek. Cena: 2541,- Podložka trianglu 40 mm zadní nápravy Jeep Grand Cherokee WJ/WG pro lift 2-3" Vyrobeno z konstrukční oceli, lakované černou práškovou barvou. Cena: 2178,- Podložka trianglu 60 mm zadní nápravy Jeep Grand Cherokee WJ/WG pro lift 3-4,5" Vyrobeno z konstrukční oceli, lakované černou práškovou barvou. ZASÍLÁME IHNED Z NAŠEHO SKLADU. Dále nabízíme zvýšený podvozek, elektrický naviják, listové pero, vinutá pružina, šnorchl, zvýšené sání, krytí podvozku značek IRONMAN 4X4, PROFENDER, LOVELLS, AVM, OME.
Knihy
- Pjér la Šéz: In Deos aneb skutečný horor (1. vydání) =350,- - Miguel Ruiz: Čtyři dohody Kniha moudrostí starých Toltéků =120,- - Dolores Cannon: Ježiš a eséni (slovensky) =250,- - Miroslav Zelenka: Elegantní bůh =80,- - Petr Pavelka: Encyklopedie kaktusů a jiných sukulentů =800,- - Jirka Král: komix Jirka =200,- - Bill Watterson: Calvin a Hobbes =100,- - Louise L. Hay: Miluj svůj život =160,- - Robert S. Mendelsohn: Nevěř doktorům =200,- - -//-: Mužský přístup =120,- - Anna Strunecká: Babské rady profesorky Strunecké =120,- - -//-: Doba jedová 2 =100,- - -//-: Jak přežít dobu jedovou =100,- - Simon Brown: Feng shui pro šťastný domov =60,- - Andrew Alois Urbiš: Žít feng-šuej v našich podmínkách =150,- - Christine M. Bradler: Feng šuej Lexikon od A do Z =120,- - Janet Balaskasová: Jóga v těhotenství a příprava na porod =160,- - Zuzana Štromerová: Možnost volby =120,- - David Chamberlain: Pohled do mateřského lůna =140,- - -//-: Fascinující mysl novorozeného dítěte =140,- - Jean Liedloffová: Koncept kontinua =100,- - Ingrid Bauerová: Bez plenky =150,- - Adele Faber, Elaine Mazlish: Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly =120,- - -//-: Sourozenci bez rivality =150,- - Helle Heckmannová: Pomalé rodičovství =60,- - Rebeca Wildová: Učit se žít s dětmi =120,- - Aletha Soltherová: Moudrost raného dětství =120,- - Jan van Helsing: Ruce pryč od této knihy =230,- - Steven M. Greer: Mimozemšťané: Odhalení největšího světového tajemství =250,- - Philip J. Corso: Den po Roswellu. Svědectví plukovníka US Army =180,- Jako nové. Osobní odběr v Brně - Žabovřeskách nebo při odběru 2 či více knih přes Zásilkovnu (pokud si ji zařídíte a pošlete mi kód k odeslání balíku).