inzerce, prodej, prodám, bazar

ŽIDLIČKY IKEA a stoleček

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám 2ks židličky Ikea Mamut, jsou hodně používané, po dvou dětech, ale v pořádku. Zdarma k tomu bílá židlička Ikea Kritter (oprýskaná ale funkční) a stoleček Ikea Lack. Prodám pouze dohromady, osobní převzetí Milovice nebo dovezu Lysá n.L.
ŽIDLIČKY IKEA a stoleček
Podobné inzeráty
Stolecek a zidlicky IKEA
Nabízím dětský stolecek ( jídelní) a dvě zidlicky IKEA. Praktické, v dobrém stavu. Pouze osobní odběr Olomouc. Cena celkem 499,- Židličky jsou samostatně NEPRODEJNE!!! Pouze vše dohromady. Prosím nekontaktujte mne ohledně možnosti prodeje samostatných židlicek. Děkuji.
Stoleček a židličky
Prodám dřevěný stoleček a 2 bytelné židličky z IKEA po jednom dítěti. Stoleček je lehce pokreslený. Dřevo nemá povrchovou úpravu, lze ho nalakovat. Jen osobní předání v Plzni a okolí.
Detska zidlicka Moon 2G chrom/pruhledna 3v1
Zcela nove popruhy a sedaci kozenkova podlozka! Skvely stav. Pouze osobni odvoz. (Nebo dle domluvy) Pouzivane komponenty se daji koupit nove. PC- 10990,- Stylová židlička Mima Moon je to pravé pro milovníky soudobého špičkového designu. Svým řešením 3v1 umožní dítěti být již od narození až do školního věku součástí rodinného stolování. Díky různým možnostem náklonu a volitelnému vkládacímu polstrování je vhodná pro miminka od narození. S odnímatelným pultem je použitelná jako židlička na krmení pro batolata od 6 měsíců. Vyjmutím vnitřního sedáku židličku snadno přeměníte v židli pro větší děti, které ji mohou používat samostatně u stolu. Židlička je velmi jednoduše výškově nastavitelná a ve své maximální výšce se hodí i ke kuchyňským barovým pultům. Pevná a stabilní konstrukce je zárukou bezpečí pro dítě. K židličce je možné dokoupit vložku pro miminko s opěrkou hlavy, sedací podložku s pásy pro batolata, sadu sedacích polštářků pro větší děti a podsedák pro malé děti. Opěrka nohou je součástí židličky. Rozměry a hmotnost: Hmotnost židličky: 10,8 kg Nosnost židličky: 45 kg Základna: 55 × 61,5 cm Max. výška k hornímu okraji židličky: 119,5 cm Výška pultu: od 71 do 89 cm
IKEA stolek a dvě zidlicky
Plastový IKEA stoleček a dvě židle. Stolek je pomalovaný fixami. Nevím zda půjde vydrhnou. Židličky jsou taky pomalované, ale tužkou (to by mělo jít). Židličky mají každá jiný odstín červené.
Dětský stoleček se 2 židlemi růžový
Dětský stoleček se 2 židlemi růžový, vše v dobrém stavu. Stoleček má rozměry: 63,5 cm x 63,5 cm, výška 48,3 cm Židlička má rozměry: v. 49,5 cm x š. 34,9 cm x h. 34,9 cm, výška sedáku u židličky je 26,4 cm a nosnost 34 kg. Židličky mají pro větší stabilitu nohy do "x". - kvalitní a odolný materiál - určeno na vnitřní i venkovní použití - nemá ostré hrany Pouze osobní odběr.
Mima Židlička Moon 2G + opěrka nohou
Stylová židlička Mima Moon je to pravé pro milovníky soudobého špičkového designu. Svým řešením 3v1 umožní dítěti být již od narození až do školního věku součástí rodinného stolování. Díky různým možnostem náklonu a volitelnému vkládacímu polstrování je vhodná pro miminka od narození. S odnímatelným pultem je použitelná jako židlička na krmení pro batolata od 6 měsíců. Vyjmutím vnitřního sedáku židličku snadno přeměníte v židli pro větší děti, které ji mohou používat samostatně u stolu. Židlička je velmi jednoduše výškově nastavitelná a ve své maximální výšce se hodí i ke kuchyňským barovým pultům. Pevná a stabilní konstrukce je zárukou bezpečí pro dítě. K židličce je možné dokoupit vložku pro miminko s opěrkou hlavy, sedací podložku s pásy pro batolata, sadu sedacích polštářků pro větší děti a podsedák pro malé děti. Opěrka nohou je součástí židličky. Rozměry a hmotnost: Hmotnost židličky: 10,8 kg Nosnost židličky: 45 kg Základna: 55 × 61,5 cm Max. výška k hornímu okraji židličky: 119,5 cm Výška pultu: od 71 do 89 cm