inzerce, prodej, prodám, bazar

zestav doz na potraviny s pumpičkou

Kategorie: Ostatní

Prodám zestav doz na potraviny s pumpičkou na vysátí vzduchu, je nové nikdy nepoužité.  Výroba Finsko.  Po domluvě je možné předat v Praze, Kralupech nad Vltavou, Kladno.
zestav doz na potraviny s pumpičkou
Podobné inzeráty
Nová Termoska servírovací nerez s pumpičkou 3l
Nabízím novou nerez termokonvici s nákevkou/pumpou. Nevhodný dárek bohužel už nelze vyměnit. Původní cena 1100kč Moderní termoska s dvojitou stěnou z kvalitní nerezové oceli Nerozbitná a stoprocentně vodotěsná termoska Vyrobená z vysoce odolného materiálu Dvojitá stěna zajišťuje tepelnou izolaci na 5 až 10 hodin Vyniká snadným použitím - jednou rukou Vybavená pumpičkou pro pohodlné a přesné dávkování nápojů Termoska, kterou lze mýt v myčce na nádobí
Souprava dóz na potraviny - Tescoma
Prodám zánovní soupravu 3 dóz Tescoma s dřevěným uzávěrem v poličce v originálním obalu. Původní cena 713 Kč.
Zepter VacSy svarovacka
Zepter VacSy svarovacka je bez pumpy a součástí je role folie na svařování. Cena za svarovacku s folií je 3000 kc. Pumpu je možné snadno připojit ke svářečce, která je navržena tak, aby s použitím sací síly pumpy vytvořila ve speciálních sáčcích vakuum. Tento důmyslný systém vám umožňuje zvolit sáček libovolné velikosti a vakuově zabalit téměř vše, co vás jen napadne. Snadno vysaje vzduch a v průběhu téhož procesu sáček svaří. Je účinný, šetří místo i čas a je radost jej používat. Když jsou potraviny uloženy do sáčku, vydrží v ledničce déle. Máte chuť na zdravé potraviny? Pumpa, svářečka a těsnicí prvky systému VacSy vám napomáhají udržovat ve vaší ledničce zásobu zdravých a výživných potravin. Používáte-li VacSy svářečku sáčků, nemusíte si dělat starosti, aby vaše děti nesnědly zkažené potraviny a nepodráždily si žaludek. Vařené maso vydrží pětkrát déle než dříve. Sýr vydrží až 60 dní ať již v sáčku VacSy nebo ve VacSy nádobě. Ovoce a zelenina zůstane čerstvá a uchová si svou výživnou hodnotu až 21 dní, pokud byla řádně uskladněna pomocí Vascy sáčku. Potraviny vydrží déle čerstvé! Lednička zůstává čistá, bez zápachu a svěží déle, dokonce i když v ní máte uložené ryby! Ovoce a zelenina zůstávají čerstvé až 21 dní! Připravte velkou porci zdravého salátu a vychutnávejte jej týdny! Uchovejte nenahraditelnou chuť domácích jídel a vychutnejte si je v kanceláři, když na vaření není čas.
Plastové dózy na potraviny
Nabízím 17ks uzavíratelných dóz na potraviny objem 4 litry v dobrém stavu bez jakýchkoli prasklin. Cena v popisku plus poštovné
Dózy na potraviny
Prodám dózy na potraviny (1 l). Mám 8 nepoužitých a 11 použitých (mouka, čočka, atd.). Celkem tedy 19 dóz. Ideálně bych chtěla prodat všechny, ne po jednom kuse. Cena 100 Kč za nepoužité, 50 Kč za použité. Při odběru všech možná sleva.
Dekorativní dózy na potraviny
Prodám sadu dekorativních dóz na potraviny (8 ks) – černé, plechové, s bambusovým víkem. Nové, nepoužité (pro mne nevhodný dárek - nedostatek místa). Rozměry: malá – výška 15 cm, průměr 11 cm velká – výška 17 cm, průměr 13 cm Cena 950,- Kč. Osobní odběr v Praze 3.