inzerce, prodej, prodám, bazar

Zepter tlakova poklice Nova c.1

Kategorie: Ostatní

Tlakova poklice Zepter průměr 20 cm je nová ještě zabalená.

BEZPEČNOSTNÍ PRVKY
Poklice Syncro-Clik® je opatřena uzamykacím mechanismem, který brání zvednutí poklice, dokud se nesníží vnitřní tlak v nádobě na bezpečnou úroveň. Vizuální indikátor tlaku na termokontrolu jasně ukazuje, kdy je nádoba pod tlakem. Také na něm můžete pozorovat pokles tlaku, když nádobu odstraníte ze zdroje tepla a nádoba se začne ochlazovat na normální teplotu. Dalším bezpečnostním prvkem je uvolňovací těsnící otvor, který uvolní páru v případě nadměrného nárůstu tlaku, nebo v případě ucpání hlavních tlakových ventilů.
NÁVOD NA POUŽITÍ
Jídlo budete mít hned hotové! Položte na nádobu poklici Syncro-Clik®, otočením termokontrolu ji zavřete, položte nádobu na zdroj tepla a máte revoluční profesionální systém tlakového vaření.
Červený knoflík: Jakmile se dosáhne potřebné hladiny tlaku v nádobě, červený knoflík se vysune nahoru. Nesnažte se v této chvíli poklici sundat!
Termokontrol: Když je šipka v zeleném poli, vypněte ohřev a odstraňte nádobu ze zdroje tepla. Stisknutím červeného knoflíku odemkněte poklici Syncro-Clik®, z nádoby se uvolní tlak a vyčkejte, dokud šipka termokontrolu nepřejde do žlutého pole.
Jednoduchá údržba a čištění: Po použití vyjměte gumové těsnění a spolu s nádobou ho umyjte. Doporučujeme vyšroubovat a umýt také bezpečnostní a pohonný ventil.
Materiály nejvyšší kvality: Ušlechtilá ocel 316L, použitá na výrobu nádob Zepter Masterpiece, se používá exkluzivně v oborech, kde jsou vysoké nároky na kvalitu: v medicíně na výrobu implantátů, protéz, chirurgických nástrojů; v odvětvích luxusního průmyslu na výrobu hodinek a luxusního zboží. Tento specifický typ oceli je neporézní, během vaření jídlo nepřipálí, neoxiduje, nezadržuje pachy jídel, nezpůsobuje alergie, snadno se čistí, a proto je vhodný na přípravu zdravých výživných jídel. Když přikryjete nádobu na vaření tlakovou poklicí Syncro-Clik®, získáte tlakový hrnec pro rychlé vaření. Dokonalé řešení rychlého vaření zdravých jídel v dnešní uspěchané době.

Zepter tlakova poklice Nova c.1
Podobné inzeráty
Zepter pánev průměr 20 cm
Prodám Zepter pánev pr. 20 cm (bez poklice) Ukázka vaření : ČÍM JSOU PÁNVE ZEPTER TAK VÝJIMEČNÉ? Pokroková technologie spolu s krásným designem značí, že každý detail pánví Zepter je důkladně promyšlený a vyrobený s vysokou precizností, aby vám umožnil jedinečný zážitek z vaření. Výsledkem jsou moderní a funkční nádoby pro zdravé vaření. Nádoby Zepter jsou lídrem na trhu díky těmto vlastnostem: OCHRANA ZDRAVÍ: Všechny nádoby Zepter zaručují nižší spotřebu tuků, kalorií a naopak vyšší příjem vitamínů, minerálů a bílkovin, při současném zachovaní výživných, biologických a organoleptických vlastností potravin. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, Zepter pánev pr. 20 cm je šikovným doplňkem pro každého milovníka Zepter nádobí a bestsellerem kolekce nádobí Zepter Masterpiece Cookware, a to díky své jedinečné a všestranné konstrukci a designu. Můžete ho používat na přípravu dušených či smažených jídel, ale také na vaření v páře. Neexistuje lepší způsob, jak přeměnit pár jednoduchých přísad na chutné a zdravé jídlo s minimálním obsahem tuku, s minimem stráveného času a s minimálními náklady na energie. Až vyzkoušíte Zepter pánev, pak si budete jisti, že s ní vždy připravíte rychlá, úsporná, a přitom zdravá jídla. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, kardiovaskulární onemocnění, cukrovka a rakovina). Nezdravá strava, připravená nesprávným způsobem a v nekvalitních nádobách, je hlavní příčinou srdečních chorob – zabijáka č. 1. Zeleninu vaříme zásadně ve vodě, jídlo smažíme při vysokých teplotách v nebezpečných přepálených tucích. Ve nádobí Zepter můžete smažit při nižších teplotách, než jak je zvykem v běžných pánvích, ve kterých se olej zahřívá na vysoké teploty. Tím, že se olej v Zepter pánvi nepřepálí, jsou jídla mnohem lehčeji stravitelná. Tak jako vždy, Zepter nabízí zdravější a především dlouhodobé řešení. Pánev je vyrobena z vysoce kvalitní Zepter oceli, která je odolná vůči oxidaci, korozi a popraskání. Díky kvalitní konstrukci si pánev udržuje stále stabilní strukturu a tvar, i když je vystavena silným fyzikálním a chemickým vlivům (vysokým teplotám). Je neporézní, nezpůsobuje alergie, a tudíž je zcela bezpečný pro vaření. Ergonomický a stylový design spolu s unikátní konstrukcí a lehkostí zajistí, že manipulace bude vždy bezpečná a snadná. VYROBENO: V Itálii KAPACITA: 1,5 l PRŮMĚR: 20 cm VHODNÉ PRO POUŽITÍ DO MYČKY: ANO Součástí je : - pánev Zepter pr. 20 cm - Čistidlo na nádobí - Gourmet kuchařka s recepty a návody pro zdravé vaření - Receptář s českými recepty Ukázka vaření : Původní cena : 6.690 Kč Pánev je použitá a jako nová - viz. foto ....
Velký oválný pekáč Zepter 8 l, pr. 38 cm
PRODÁM VELKÝ OVÁLNÝ ZEPTER PEKÁČ VČ. VLOŽKY PRO VAŘENÍ V PÁŘE. OBJEM 8 LITRŮ, PR. 38 CM Pro zdravé a chutné pečení a dušení potřebujete oválný pekáč z kolekce nádobí Zepter Masterpiece. Ukázka vaření : ČÍM JE NÁDOBÍ ZEPTER TAK VÝJIMEČNÉ? Pokroková technologie spolu s krásným designem značí, že každý detail nádobí Zepter je důkladně promyšlený a vyrobený s vysokou precizností, aby vám umožnil jedinečný zážitek z vaření. Výsledkem jsou moderní a funkční nádoby pro zdravé vaření. Nádoby Zepter jsou lídrem na trhu díky těmto vlastnostem: OCHRANA ZDRAVÍ: Všechny nádoby Zepter zaručují nižší spotřebu tuků, kalorií a naopak vyšší příjem vitamínů, minerálů a bílkovin, při současném zachovaní výživných, biologických a organoleptických vlastností potravin. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak) OVÁL je výjimečnou pánví z kolekce nádobí Zepter Masterpiece Cookware, a to díky své jedinečné konstrukci a designu. Můžete ho používat na přípravu dušených či smažených jídel, ale hlavně pro vaření a pečení velkých porcí jídel. Neexistuje lepší způsob, jak přeměnit pár jednoduchých přísad na chutné a zdravé jídlo s minimálním obsahem tuku, s minimem stráveného času a s minimálními náklady na energie. Až vyzkoušíte Zepter pekáč, pak si budete jisti, že s vždy připravíte rychlá, úsporná, a přitom zdravá jídla. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, kardiovaskulární onemocnění, cukrovka a rakovina). Nezdravá strava, připravená nesprávným způsobem a v nekvalitních nádobách, je hlavní příčinou srdečních chorob – zabijáka č. 1. Zeleninu vaříme zásadně ve vodě, jídlo smažíme při vysokých teplotách v nebezpečných přepálených tucích. Ve nádobí Zepter můžete smažit při nižších teplotách, než jak je zvykem v běžných pánvích, ve kterých se olej zahřívá na vysoké teploty. Tím, že se olej v Zepter pánvi nepřepálí, jsou jídla mnohem lehčeji stravitelná. Tak jako vždy, Zepter nabízí zdravější a především dlouhodobé řešení. Oválný pekáč Zepter je vyroben z vysoce kvalitní Zepter oceli. VYROBENO: V Itálii PRŮMĚR: 38 cm (delší strana) VHODNÉ PRO POUŽITÍ DO MYČKY: ANO Součástí je : - ZEPTER OVÁL 38 cm s poklicí + děrovaná vložka - Čistidlo na nádobí - Gourmet kuchařka s recepty a návody pro zdravé vaření - Receptář s českými recepty Ukázka vaření : Původní cena : 16.390 Kč Ovál je několikrát použitý, ale je jako nový - viz. foto ....
Velká Zepter pánev pr. 28 cm s vysokou poklicí
Prodám velkou Zepter pánev pr. 28 cm !!! Potěšte chuťové pohárky rizotem, dušeným masem či mořskými plody připravenými v druhé největší nádobě z kolekce Zepter Masterpiece Cookware s objemem 5 l a průměrem 28 cm Ukázka vaření : ČÍM JSOU PÁNVE ZEPTER TAK VÝJIMEČNÉ? Pokroková technologie spolu s krásným designem značí, že každý detail pánví Zepter je důkladně promyšlený a vyrobený s vysokou precizností, aby vám umožnil jedinečný zážitek z vaření. Výsledkem jsou moderní a funkční nádoby pro zdravé vaření. Nádoby Zepter jsou lídrem na trhu díky těmto 10 vlastnostem: OCHRANA ZDRAVÍ: Všechny nádoby Zepter zaručují nižší spotřebu tuků, kalorií a naopak vyšší příjem vitamínů, minerálů a bílkovin, při současném zachovaní výživných, biologických a organoleptických vlastností potravin. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, Zepter pánev pr. 28 cm je hvězdou kolekce nádobí Zepter Masterpiece Cookware, a to díky své jedinečné a všestranné konstrukci a designu. Můžete ho používat na přípravu dušených či smažených jídel, ale také na vaření v páře. Neexistuje lepší způsob, jak přeměnit pár jednoduchých přísad na chutné a zdravé jídlo s minimálním obsahem tuku, s minimem stráveného času a s minimálními náklady na energie. Až vyzkoušíte Zepter pánev, pak si budete jisti, že s ní vždy připravíte rychlá, úsporná, a přitom zdravá jídla. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, kardiovaskulární onemocnění, cukrovka a rakovina). Nezdravá strava, připravená nesprávným způsobem a v nekvalitních nádobách, je hlavní příčinou srdečních chorob – zabijáka č. 1. Zeleninu vaříme zásadně ve vodě, jídlo smažíme při vysokých teplotách v nebezpečných přepálených tucích. Ve nádobí Zepter můžete smažit při nižších teplotách, než jak je zvykem v běžných pánvích, ve kterých se olej zahřívá na vysoké teploty. Tím, že se olej v Zepter pánvi nepřepálí, jsou jídla mnohem lehčeji stravitelná. Tak jako vždy, Zepter nabízí zdravější a především dlouhodobé řešení. Pánev je vyrobena z vysoce kvalitní Zepter oceli, která je odolná vůči oxidaci, korozi a popraskání. Díky kvalitní konstrukci si pánev udržuje stále stabilní strukturu a tvar, i když je vystavena silným fyzikálním a chemickým vlivům (vysokým teplotám). Je neporézní, nezpůsobuje alergie, a tudíž je zcela bezpečný pro vaření. Ergonomický a stylový design spolu s unikátní konstrukcí a lehkostí zajistí, že manipulace bude vždy bezpečná a snadná. VYROBENO: V Itálii KAPACITA: 5 l PRŮMĚR: 28 cm VHODNÉ PRO POUŽITÍ DO MYČKY: ANO Součástí je : - Zepter pánev s vysokou poklicí - Čistidlo na nádobí - Gourmet kuchařka s recepty a návody pro zdravé vaření - Receptář s českými recepty Ukázka vaření :
Oválný griller Zepter pr. 38 cm
PRODÁM OVÁLNOU GRILOVACÍ ZEPTER PÁNEV PR. 38 CM Pro zdravé a chutné grilování potřebujete grilovací pánev z kolekce nádobí Zepter Masterpiece, která je vyrobena z vysoce kvalitní oceli. Můžete ji používat doma i venku a perfektně na ní ugrilujete: zeleninu, steaky, ryby i krevety. Jídlo není díky speciálním výčnělkům v kontaktu s tukem, který z něj vytéká. Navíc zanechají na povrchu grilovaných jídel velmi jemné proužky – na steacích, rybách, drůbežím mase nebo zelenině. Ukázka vaření : ČÍM JSOU PÁNVE ZEPTER TAK VÝJIMEČNÉ? Pokroková technologie spolu s krásným designem značí, že každý detail pánví Zepter je důkladně promyšlený a vyrobený s vysokou precizností, aby vám umožnil jedinečný zážitek z vaření. Výsledkem jsou moderní a funkční nádoby pro zdravé vaření. Nádoby Zepter jsou lídrem na trhu díky těmto vlastnostem: OCHRANA ZDRAVÍ: Všechny nádoby Zepter zaručují nižší spotřebu tuků, kalorií a naopak vyšší příjem vitamínů, minerálů a bílkovin, při současném zachovaní výživných, biologických a organoleptických vlastností potravin. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, GRILLER je výjimečnou pánví z kolekce nádobí Zepter Masterpiece Cookware, a to díky své jedinečné konstrukci a designu. Můžete ho používat na přípravu dušených či smažených jídel, ale hlavně pro grilování. Neexistuje lepší způsob, jak přeměnit pár jednoduchých přísad na chutné a zdravé jídlo s minimálním obsahem tuku, s minimem stráveného času a s minimálními náklady na energie. Až vyzkoušíte Zepter griler, pak si budete jisti, že s vždy připravíte rychlá, úsporná, a přitom zdravá jídla. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, kardiovaskulární onemocnění, cukrovka a rakovina). Nezdravá strava, připravená nesprávným způsobem a v nekvalitních nádobách, je hlavní příčinou srdečních chorob – zabijáka č. 1. Zeleninu vaříme zásadně ve vodě, jídlo smažíme při vysokých teplotách v nebezpečných přepálených tucích. Ve nádobí Zepter můžete smažit při nižších teplotách, než jak je zvykem v běžných pánvích, ve kterých se olej zahřívá na vysoké teploty. Tím, že se olej v Zepter pánvi nepřepálí, jsou jídla mnohem lehčeji stravitelná. Tak jako vždy, Zepter nabízí zdravější a především dlouhodobé řešení. Pánev je vyrobena z vysoce kvalitní Zepter oceli. VYROBENO: V Itálii PRŮMĚR: 38 cm (delší strana) VHODNÉ PRO POUŽITÍ DO MYČKY: ANO Součástí je : - ZEPTER GRILLER pánev 38 cm s poklicí - Čistidlo na nádobí - Gourmet kuchařka s recepty a návody pro zdravé vaření - Receptář s českými recepty Ukázka vaření : Původní cena : 15.390 Kč Pánev je několikrát použitá, je jako nová - viz. foto ....
Pánev ZEPTER pr. 24 cm
PRODÁM ZEPTER PÁNEV PR. 24 CM S POKLICÍ.... Ukázka vaření : ČÍM JSOU PÁNVE ZEPTER TAK VÝJIMEČNÉ? Pokroková technologie spolu s krásným designem značí, že každý detail pánví Zepter je důkladně promyšlený a vyrobený s vysokou precizností, aby vám umožnil jedinečný zážitek z vaření. Výsledkem jsou moderní a funkční nádoby pro zdravé vaření. Nádoby Zepter jsou lídrem na trhu díky těmto 10 vlastnostem: OCHRANA ZDRAVÍ: Všechny nádoby Zepter zaručují nižší spotřebu tuků, kalorií a naopak vyšší příjem vitamínů, minerálů a bílkovin, při současném zachovaní výživných, biologických a organoleptických vlastností potravin. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, Zepter pánev pr. 24 cm je bestsellerem kolekce nádobí Zepter Masterpiece Cookware, a to díky své jedinečné a všestranné konstrukci a designu. Můžete ho používat na přípravu dušených či smažených jídel, ale také na vaření v páře. Neexistuje lepší způsob, jak přeměnit pár jednoduchých přísad na chutné a zdravé jídlo s minimálním obsahem tuku, s minimem stráveného času a s minimálními náklady na energie. Až vyzkoušíte Zepter pánev, pak si budete jisti, že s ní vždy připravíte rychlá, úsporná, a přitom zdravá jídla. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, kardiovaskulární onemocnění, cukrovka a rakovina). Nezdravá strava, připravená nesprávným způsobem a v nekvalitních nádobách, je hlavní příčinou srdečních chorob – zabijáka č. 1. Zeleninu vaříme zásadně ve vodě, jídlo smažíme při vysokých teplotách v nebezpečných přepálených tucích. Ve nádobí Zepter můžete smažit při nižších teplotách, než jak je zvykem v běžných pánvích, ve kterých se olej zahřívá na vysoké teploty. Tím, že se olej v Zepter pánvi nepřepálí, jsou jídla mnohem lehčeji stravitelná. Tak jako vždy, Zepter nabízí zdravější a především dlouhodobé řešení. Pánev je vyrobena z vysoce kvalitní Zepter oceli, která je odolná vůči oxidaci, korozi a popraskání. Díky kvalitní konstrukci si pánev udržuje stále stabilní strukturu a tvar, i když je vystavena silným fyzikálním a chemickým vlivům (vysokým teplotám). Je neporézní, nezpůsobuje alergie, a tudíž je zcela bezpečný pro vaření. Ergonomický a stylový design spolu s unikátní konstrukcí a lehkostí zajistí, že manipulace bude vždy bezpečná a snadná. VYROBENO: V Itálii VÝŠKA PÁNVE : 7,5 cm KAPACITA: 2,7 l PRŮMĚR: 24 cm VHODNÉ PRO POUŽITÍ DO MYČKY: ANO Součástí je : - ZEPTER pánev pr. 24 cm s poklicí - Čistidlo na nádobí - Gourmet kuchařka s recepty a návody pro zdravé vaření - Receptář s českými recepty Ukázka vaření : Původní cena : 10.790 Kč Pánev je několikrát použitá, je jako nová - viz. foto ....
Set nádobí Zepter Masterpiece, Nové
ZEPTER MASTERPIECE, PÁNEV, PRŮMĚR 24 CM, 2,0 L ZEPTER MASTERPIECE, HRNEC, PRŮMĚR 20 CM, 4,2 L ZEPTER, tlaková poklice Syncro-Clik, průměr 20 cm ZEPTER MASTERPIECE, HRNEC, PRŮMĚR 16 CM, 2 L ZEPTER, URA servírovací miska hluboká, průměr 24 cm ZEPTER, URA servírovací miska, průměr 16 cm ZEPTER STRUHADLO ZEPTER OTVÍRÁK ZEPTER VAKUOVÁ RUČKA ZEPTER ČISTIDLO Vše oiriginálně zabaleno, nové nepoužité. Nevhodný dar. Cena Zepter 39.530,-