inzerce, prodej, prodám, bazar

Zemina z výkopu

Kategorie: Stavební materiál

Daruji zeminu z výkopu za odvoz.
Skalice u F-M, Baška, Janovice, Pržno.
Zemina z výkopu
Podobné inzeráty
Tříděná zemina Říčany
Zemina je vhodná na úpravu zahrady dorovnání terénu a trávník. ZEMINA je prosátá, vhodná pro úpravu bez použití mechanizace. Dopravu zajišťujeme osmikola až 20 tun či avie 5 tun tun zeminy. Lokalita Kbely Zemina je prosátá tedy zbavena jakýchkoli příměsí kamínků větívek, vhodná na hrabičky. Cena za tunu. The soil is suitable for landscaping the garden and lawn We provide Tatra 13 tons of soil. Soil is screened so it is free from any admixtures of twigs, suitable for rakes.
Zemina z výkopu
Daruji zeminu z výkopu za odvoz. Jihlava. Při kompletním odvozu přispěji 10.000 kč.!!! Na dopravu.
Zemina z vykopu
Daruji zeminu z vykopu napriklad na dorovnani pozemku. Na doprave se domluvime- auta mam.
Zemina hlína
Zemina z výkopů základů pro dům, čistá - prakticky bez kamenů, hrubým odhadem 150 - 300 tun, zdarma. Naložení zdarma. Na dopravní náklady přispějeme nebo i zaplatíme v případě krátké vzdálenosti. Možno odvést jakékoliv množství. Lokalita Praha Radotín.
Kvalitní jílovito-kamitá zemina na hutnění a závoz terénu
Nabízím za odvoz jílovitou a kamenitou zeminu po výkopu při stavbě rodinného domu. Vzhledem k vysokému podílu kameniva je vhodná jako zavážka, či dorovnání terénu, ale také je hlavně vhodná k hutnění. Zeminu nabízím bezúplatně a v případě velkého odběru nad 25 tater, jsem ochoten jednat i částečném dělení nákladů na přepravu. Celkové množství zeminy je zhruba 800 m3. V případě potřeby zařídím bagr na nakládku, který bude v mé režii. Zemina se nachází v Rajnochovicích (okres Kroměříž). Můžete mě kontaktovat také na email: Valis007@
Zemina, hlína s kusy betonu
Nechám za odvoz zeminu s kusy betonu na vrchu je spíš beton, vespod téměř čistá zemina, bude to dohomady cca 12 m³ (3 m³ betonu a zbytek zemina)