inzerce, prodej, prodám, bazar

Zemina hlína

Kategorie: Stavební materiál

Zemina z výkopů základů pro dům, čistá - prakticky bez kamenů, hrubým odhadem 150 - 300 tun, zdarma. Naložení zdarma. Na dopravní náklady přispějeme nebo i zaplatíme v případě krátké vzdálenosti. Možno odvést jakékoliv množství. Lokalita Praha Radotín.
Zemina hlína
Podobné inzeráty
hlína, zemina, na zatravnění, sháním ,poptávám zdarma
kdo by daroval, hlína, zemina, na zatravnění, sháním ,poptávám zdarma, na vyrovnání terénu
Daruji hlínu za odvoz 200m3 vhodná na zásyp - ÚL Všebořice
Čistá, natěžená hlína, zemina, né ornice. Jinak je velmi úrodná. Je to s málo kameny a to co vypadá jako kameny se rozpadá. Vhodná na dorovnání pozemku a zásyp větších nerovností a děr. Velmi dobře se hutní a utahuje. Hlína, zemina. Nutná vlastní doprava a nakládka. Je to čisté a ničím nekontaminované z úbočí Střížovického vrchu. Celkem úrodná, vyhovuje vinné révě. Přístup pro techniku a velká auta bez potíží. Leží v Ústí n/L - Všebořicích nad novým Kauflandem v ulici Lipová. Popř. mám kontakt na dopravce - bagřík a střední auto cca 10 tun. Ústí a okolí je cena cca za 10 tun dopravy 2.500,- Kč. Inzerát platný do smazání!!!
Hlína zemina
Zdarma za odvoz Hlína, zemina, vrchní skrývka asi 30cm
Zemina, hlína s kusy betonu
Nechám za odvoz zeminu s kusy betonu na vrchu je spíš beton, vespod téměř čistá zemina, bude to dohomady cca 12 m³ (3 m³ betonu a zbytek zemina)
Tříděná zemina Říčany
Zemina je vhodná na úpravu zahrady dorovnání terénu a trávník. ZEMINA je prosátá, vhodná pro úpravu bez použití mechanizace. Dopravu zajišťujeme osmikola až 20 tun či avie 5 tun tun zeminy. Lokalita Kbely Zemina je prosátá tedy zbavena jakýchkoli příměsí kamínků větívek, vhodná na hrabičky. Cena za tunu. The soil is suitable for landscaping the garden and lawn We provide Tatra 13 tons of soil. Soil is screened so it is free from any admixtures of twigs, suitable for rakes.
Daruji za odvoz hlína/zemina/ornice
Daruji velmi pěknou hlínu za odvoz. Možno odvážet i v malým množství. Pomůžu s naložením. Hlína je uložena v Bílovicích nad Svitavou.