inzerce, prodej, prodám, bazar

Zemědělský stroj - sečka na řepu KLEINE

Kategorie: Ostatní

- 2 ks
- 18 řádku
- hydraulicky skládaná
- cena dohodou
- volat na:
Zemědělský stroj - sečka na řepu KLEINE
Podobné inzeráty
Sečka disková GRANO System TEMPESA 3.0
Sečka disková GRANO System TEMPESA 3.0 Prodám špičkové secí zařízení GRANO System Tempesa o záběru 3.0.Dvojdisková sečka Grano v konfiguraci nejvyšího vybavení, dvojdisk s pěchovacím kolečkem a čistícími prvky,nastavení přítlaku disků a hloubka výsevu,el. ovládání vypínání/zapínání kolejáků,hydraulické znamenáky,osvětlení,nástavba 275L(celkový objem 825L)regulace přítlaku zavlačovače,indikátor pro plnost sečky. Velmi vhodná s kombinací diskového poloneseného agregátu SHARK SHOP 3.0m Váha 670kg,počet disků /25/. Více info na tel.
Sečka disková SRT300
Sečka disková SRT300 - 13.6. - 10:14 Prodám novou diskovou sečku Euro Masz SRT300,záběr čka je v plné výbavě včetně hydraulických znamenáků a el.ovládaných kolejáků dle vašeho nastavení.Dvacetpět secích dvoudisků,násypka 550l,váha 640kg,výkon 2,7ha/h.Vhodná do secího kompaktoru AS300 nebo AT300 na posledním foto.Více infon na foto nnebo tel.
Prodám stroj na přišívání rámů a podešví Spang & Brands
Prodám průmyslový prošívací stroj podešví značky Spang & Brands. Stroj je na podstavci poháněném motorem na 400 V. Jedná se o velký průmyslový stroj, který zvládne opravy, malo- i velko-sériovou výrobu, šije dvouniťkovým vázaným stehem. Stroj je starší, ale kvality materiálů, ze kterých je vyroben je neuvěřitelná. Bylo by třeba stroj vyčistit a seřídit. Je kompletní a funkční. . Ke stroji dokumentace, náhradní jehly a šídla a nějaké náhradní díly. . Rozměry: 100 x 100 x 160 cm Váha cca 330 Kg . Cena: 25 000 Kč (nový stroj stojí aktuálně 350+ tisíc, repasovaný stroj Svit cca 100 tisíc) . Máte-li o stroj zájem, ale cena se vám zdá vysoká, napište mi prosím vaši představu o ceně. Když se stroj neprodá za stanovenou cenu, bude se cena revidovat. Potom vás mohu přednostně kontaktovat, než stroj koupí někdo jiný. . Fyzicky se nachází v Lovosicích, cca 60 km Prahy.
Koupelnová sada značky Kleine Wolke v červené barvě
Prodám moderní, keramickou koupelnovou sadu značky Kleine Wolke v červené barvě. Jedná se o dávkovač mýdla 300 ml, kelímek na kartáčky a stojan toaletní štětky.
Zemědělský objekt-statek, 6.666 m2, Lichov, Horní Benešov, o
Ev.č. 544AD175P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce zemědělský objekt – statek v obci Lichnov, Horní Benešov. Jedná se o sestavu 4 objektů, původně v průmyslovém areálu traktorové stanice střediska těžké mechanizace Lichnov 73. Vjezd do areálu je z místní asfaltové komunikace ve vlastnictví Moravskoslezského kraje, přes most přes říčku Čižinu. Most je celý v osobním vlastnictví a je součástí areálu Statku Těžká Lichnov. Elektronická aukce se bude konat dne: 28.03.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz V objektu č. 1 se nachází rodinný dům s bytem 3+kk, 1+kk, oba s vlastním příslušenstvím, prodejnou, kanceláří, půdou, z níž lze vytvořit dva další samostatné byty, a sklepními prostory s kotelnou na pevná paliva. Dům je vytápěn kotlem na dřevo a štěpku Atmos III, topení je rozvedeno po celém rodinném domě i do objektu č. 2 (dílna s kanálem, dvoudílna a rohový sklad). V objektu č. 3 se nachází velká dvoudílna s kolejnicí s kočkou na vyvěšování nákladních a traktorových motorů, a sousední další dvoudílna. Zde je vytápění řešeno samostatně radiátory s kotlem na peletky. V objektech č. 2 i č. 3 jsou dále k využití půdní prostory. Na objekt č. 3 navazuje v objektu č. 4 celkem 5 traktorových garáží. Zastavěná plocha a nádvoří je o výměře 2.009 m2. Dále do areálu patří zahrada o výměře 3.279 m2 využívána jako sklad dřeva (chystaný rozjezd dřevovýroby) a 1.378 m2 vedených jako trvalý travní porost (zpevněná plocha před domem a kolem domu). Dům má 3 zdroje vody. Kanalizace je svedena do dvou velkokapacitních jímek každá o objemu 50 q. Elektřina 230-400 V, jističe 80Ah (svařování). Podlahy v rodinném domě dlažba, dřevotříska nebo beton. Objekty č. 2, 3 a 4 mají betonové podlahy. Střechy – rodinný dům klasická sedlová střecha s plechovou krytinou, půdní prostory jsou díky své výšce využitelné k bydlení. Objekt č. 2 - klasická sedlová střecha s krytinou z pálené tašky. Objekt č. 3 - klasická sedlová střecha s plechovou krytinou. Objekt č. 4 - střecha z traverzových Íček, plochá, desková. Areál oplocen klasickým pletivem se sloupky, hlavní vjezdová brána je posuvná do boku po kolejnici. Hned za vjezdovou bránou jsou 4 parkovací místa. Proběhla rekonstrukce – nové rozvody topení a vody v objektu č. 3 včetně kotle na paletky. Kompletní vybavení pneuservisu. Rozvod teplé vody do obou bytů v rodinném domě. V rekonstrukci je prodejna a kancelář, v průběžné rekonstrukci i dílčích částí. Nové rozvody topení v objektu č. 2 se budou dělat v březnu tohoto roku, klasické radiátory místo litinových. Vhodné pro podnikání, rodinné bydlení nebo farmaření. V dosahu chůze najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Zemědělský objekt může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit sk
Sečka botková EuroMasz SR300
Sečka botková EuroMasz SR300 Prodám Secí stroj Euro-masz 300 EM Prodám novou botkovou sečku EURO-MASZ SR 300 o záběru 3m, krajní secí disky,hydraulické znamenáky,elektricky ovládaně vypínání kolejáku,obsah násypky 550L,kontrolní výsevek,dve rychlosti převodovky,váha 640kg,výsev veškerých plodin včetně jetele,řepky,máku,hořčice.Více info na Tel.