inzerce, prodej, prodám, bazar

Zelená rohová sedačka s křeslem z eko kůže

Kategorie: Sedací soupravy

Věnuji za odvoz zelenou rohovou sedačku s křeslem z eko kůže s úložným prostorem a rozložitelnou na dvojlůžko. Popraskaná opěrka křesla a na dvou místech na sedačce na sezení. Plně funkční. Rozměry: křeslo 90x90 cm, délka sedačky 250 cm, kratší část 180 cm.
Zelená rohová sedačka s křeslem z eko kůže
Podobné inzeráty
ROHOVÁ KOŽENÁ ROZKLÁDACÍ  SOUPRAVA  S KŘESLEM - TOP STAV.
ROHOVÁ KOŽENÁ ROZKLÁDACÍ SEDACÍ SOUPRAVA S KŘESLEM - TOP STAV. Celočalouněná rohová rozkládací sedací souprava s pohodlným křeslem a polohovacími hlavovými opěrkami od renomovaného německého výrobce Polstermöbel®. Sedačka je v TOP STAVU, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 180 x 215 cm, lůžko 155 x 125 cm, výška sedu 43, hloubka sedu 55, výška opěrky 82/98 cm. Materiál - kůže. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Sedací souprava rohová - eko kůže
Krásná moderní rohová sedačka vyrobená z EKO kůže. SEDAČKA JE V TOP STAVU. Levá strana 225 cm, pravá strana 280 cm. Hloubka sedu 53 cm. Hloubka sedačky 85 cm. Výška sedu 50 cm. Výška sedačky 97 cm. Barva hnědá. Materiál EKO kůže. Sedačky dovážíme z Německa. PODÍVEJTE SE NA MÉ DALŠÍ INZERCE. Možnost dopravy. EV4268
rohová sedací souprava s taburetem a křeslem
Rohová sedačka s taburetem a křeslem ve skandinávském stylu roku výroby 2021. Sedačka se hodí do menšího pokoje. Je vyrobena z kvalitní látky. Prodáváme ji z důvodu koupi větší sedačky.
Rohová sedačka s křeslem
Rohová sedací souprava s křeslem z broušené kůže. Nekuřáci. Běžně používaná.
LUXUSNÍ KOŽENÁ POLOHOVACÍ ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA zn. Xora
Z důvodu nedostatku místa v novém bytě prodávám moderní koženou rohovou sedací soupravu zn. Xora v jílové barvě. Koupená před 2 lety v XXX Lutz . Pořizovací cena je aktuálně 48.999 Kč. Sedáky a opěrky jsou z pravé buvolí kůže, boky a záda z EKO kůže. Kůže je kvalitní, odolá i drápkům domácích mazlíčků. Sedačka je extrémně pohodlná, navíc má vícestupňově nastavitelné područky i opěrky hlavy, napravo lenošku a nalevo díl s relaxační funkcí, také polohovatelný. Možnost rozložení na lůžko. Sedačka je ve velmi dobrém stavu, v dolní části pod sedákem je na jednom místě cca 10 cm lehce rozpraskaná EKO kůže (viz. foto), tzn. dá se bez problémů opravit, vizuálně je to nenápadné. Rozměry: Šířka: 275 cm / délka (lenošky) 167 cm, komplet rozměry viz. foto.
Rozkládací rohová sedací souprava
Prodám Rozkládací rohovú sedací soupravu TOKIO V Šedá/bílá eko-kůže, kupována 11.1.2022 (2r záruka) Rozkládací rohová sedací souprava TOKIO V. Pevná konstrukce ze dřeva a OSB desky. Potah z kvalitní eko-kůže a tkaniny v mnoha moderních barevných odstínech. Snadné rozkládání pohovky na lůžkovou podobu. Moderní design vhodný do všech současných interiérů. Sedací část je prošívaná. Výplň - kvalitní PUR pěna T28. Velmi pohodlná díky taštičkovému odpružení typu Bonell. Parametry: konstrukce: dřevo, osb deska pur pěna potah: hrubá tkanina , eko kůže výška sedu: 48 cm výška: 85 cm šířka: 233 cm hloubka: 190 cm prostor po rozložení: 140 cm x 200 cm