inzerce, prodej, prodám, bazar

Zebřikove topeni

Kategorie: Ostatní

Prodam elektricke zebrikove topeni do koupelny, jak nove nepouzivane
Zebřikove topeni
Podobné inzeráty
Plynový topení žebříkové a závěsné topeni vse nové nerozbale
Prodávám z důvodu nevyužiti obou topeni jak žebříkové tak závěsné
příchytky sonap, sonapky, žebříkové příchytky, třmenové
příchytky sonap, sonapky, žebříkové příchytky, třmenové příchytky. K dispozici cca 500 kusu. Různé druhy. Cena 6-8 kč/kus podle velikosti. Vhodné pro: elektroinstalační materiál, kabely měděné, ciky, jističe, proudové chrániče, zásuvky, vypínače, rozvodny.
Háček - držák na ručník - žebříkový radiátor - topení
Háčky / držáky na ručníky pro žebříkové radiátory - topení. Jde prostrčit mezi trubkami (podle typu žebříku). Vyrobeno na 3D tiskárně. Materiál PETG. 1ks/30kč. Posílám zásilkovnou. Barvy: bílá, černá, modrá, oranžová, červená, hnědá, žlutá, šedá, zelená.
Žebříkový výtah LARZ 160
Lehké a rychlé zdvihadlo do 18m s kloubem na střechu 28-48 st. Všechny žebříkové díly z hliníku! Celkem žebříky 5x3m, 1x2m, 1x1m, kloub, vozík, držák kladky, vzpěra pro výšky nad 10m, plošina dolní, el. naviják 230V po elektro revizi vč. příslušenství. Plně funkční, v zachovalém stavu.
Přenosné nezávislé topení LF Bros V-plus 12V 5Kw
Přenosné nezávislé topení LF Bros - sestava V-plus Výrobce: LF Bros Provozní teplota: -40C až +40C Palivo: Nafta Certifikace: CE, EAC, E9 Rozměry balení: 425 x 420 x 155mm Váha balení: 9,8 kg Životnost: více než 4000h model: 5 kW napětí: 12 V výkon: 1,4 - 5 kW spotřeba: 0,18 - 0,53 l/hod otáčky ventilátoru: 1800 - 4400 ot./min příkon při startu: 80W, krátkodobé maximum 135W příkon min 1,4kW / max 5kW: 5W / 35W rozměry topného tělesa: 38 x 26 x 28cm váha topného tělesa: 8,4 kg Nezávislé topení ovládá procesorem řízená řídící jednotka, která zajišťuje množství dodávaného paliva a reguluje otáčky ventilátoru v rozmezí od 1800 ot/min do 4400 ot/min v závislosti na výkonu. Dodávané pulsní palivové čerpadlo (28ml/1000 pulsů) dopraví palivo do spalovacího prostoru. Spotřeba paliva je díky modernímu řízení spalování minimální a to v rozmezí 0,18l - 0,53l v závislosti na výkonu. O žhavení spalovacího prostoru se stará japonská žhavící svíčka Kyocera, která vyniká kvalitou a dlouhou životností. Nejvyšší nároky na spotřebu elektrické energie jsou jen krátkodobě při žhavení, kdy se příkon pohybuje v rozmezí 80W - 135W. Následně se již spotřeba stabilizuje mezi 5W - 35W. Vzhledem k energetické nenáročnosti tak můžete klidně topit celou noc. Teplota ohřátého vzduchu na výstupu je kolem 120 ̊C. T2 LCD ovladač podporuje dva režimy. Prvním režimem je regulovatelný výkon a druhým, pohodlnějším, je automatická regulace otáček a dodaného paliva v závislosti na okolní teplotě, kdy může být dočasně i čerpadlo odpojeno pro zajištění nastavené teploty - termostatický program. Topení bylo testováno v nadmořské výšce nad 5000 mnm, takže nebudete nijak omezeni na Vašich cestách a již ve standardu nabízí tzv. "výškový SET". Využití: Nezávislé teplovzdušné, přenosné topení určené do všech prostor, kde nechcete pevnou instalaci topení. Ideální využití pro: rybáře, cestovatele, stánkové prodejce, prodejní akce, stavební buňky, chaty, mobilheimy nebo i vysoušení prostor. Jediné, co potřebujete, je napětí 12V. Přiložené dálkové ovládání Vám zpříjemní celkový provoz. Obsah balení: Kompletní sestava připravená k okamžitému použití. Nově na dálkové ovládání a s digitálním ovladačem T2. Sestava obsahuje topný agregát, podávací čerpadlo, naftový filtr, sací a výfukové potrubí, palivovou nádrž 5l, výfukový tlumič, hadici a koncovka rozfuku.
Vevor 8kw naftový ohřívač
Když se ochladí, poskytneme vám teplo tento 8W dieselový ohřívač, který zahřeje celou zimu. Naftové topení se rychle zahřívá a rychle odstraňuje námrazu z oken. Díky nízké spotřebě paliva a energie je vhodný pro delší provozní dobu. Toto 12V dieselové parkovací topení můžete nainstalovat kdekoli ve svém vozidle a snadno jej ovládat pomocí tlačítkového spínače a dálkového ovládání. Náš naftový ohřívač je cenově dostupným ranním společníkem pro jakékoli dieselové vozidlo a je ideální pro vnitřní použití. Rychlé vytápění a nízká hlučnost - 12V 8kw dieselový ohřívač vzduchu dosahuje rychlého ohřevu i při -40 ° C a rychle eliminuje námrazu z oken. Hluk je také účinně snížen řízením otáček ventilátoru, tichým ventilátorem a olejovým čerpadlem. Energeticky účinné palivové čerpadlo -  Naše naftové topení je extrémně energeticky úsporné s nízkou spotřebou paliva 0,1-0,24 (l / h). Kromě toho je frekvence vstřikování palivového čerpadla a množství nasávaného vzduchu přesně řízeny ECU, aby se prodloužila životnost. Naftové topení typu "vše v jednom" Tlačítkový spínač a dálkové ovládání Profesionální vnitřní struktura Snadná instalace   SPECIFIKACE: Kód: WF5001 Výkon ohřívače: 8kw Palivo benzín: nafta Jmenovité napětí: 12V Přepínač: tlačítko Objem nádrže: 5L / 1,3 gal Typ klimatizace automobilu: topení Spotřeba paliva (l/h): 0.1 - 0.24 Pracovní teplota: -40 ~ ~ + 80 °C Hmotnost: cca 18,18 kg / 8,25 libry Velikost: 15.4x6x16.3 in/39x15.3x41.5 cm