inzerce, prodej, prodám, bazar

zdvojene pedaly autoskola

Kategorie: Příslušenství

zdvojene pedaly mercedes atego
zdvojene pedaly autoskola
Podobné inzeráty
Transparent Autoškola , magnetický , svítící , 12 V
Velké Transparenty AUTOŠKOLA, provedení Led diodové , 12 V, magnetické, svítící. Uvnitř Led pásek délka 20 cm, led diody, voděodolné. Super kvalitní zpracování, větší magnetická síla. Barva bílá. Rozměry transparentu 35 x 15 cm, výška 11 cm. Na vaše přání jsou nyní transparenty osazeny obdelníkovými magnety rozměru 7 x 10 cm, tloušťka 7 mm. Přes tyto magnety je natažen krycí gumový obal, který brání proti poškrábání střechy vozidla. Přívodní kabel je prodloužen na 2 metry, bez koncovek. Bez atestu 8 SD. Svítilna má na přední a zadní straně nápis „AUTOŠKOLA“ a na levé a pravé straně písmeno „L“. Jednotlivá písmena v nápisu „AUTOŠKOLA“ jsou mimo písmene „L“ modré barvy na bílém podkladu. Písmeno „L“ v nápisu „AUTOŠKOLA“ je bílé barvy na modrém podkladu. Písmena „L“ na levé a pravé straně svítilny jsou rovněž bílé barvy na modrém podkladu. Výška písmen je nejméně 70 mm a šířka čáry písma nejméně 12 mm. Písmena se vyrábějí z retroreflexního materiálu nejméně třídy 1 podle příslušné ČSN. Bez ATESTU 8SD. Info na webu transparentytaxi.
Sportovní pedály BMW řady 5 G30 / G31
Použité sportovní pedály na BMW řady 5, model G30 nebo G31. Možná pasují i na jiné, ale to nemám vyzkoušené. Komplet 3 ks - plynový pedál, brzdový pedál, opora pro levou nohu. e-shop info např. zde V autě vypadají velmi dobře, téměř k nerozeznání od pravých M-paket pedálů. Měl jsem na autě, které šlo na prodej v originál původním stavu, tedy i s obyč. černými pedály. Mají známky používání, drobné oděrky, nic co by bránilo dát do auta a dělat parádu. Mohu předat osobně v Jihlavě, Žďáru n. S. nebo poslat po předchozí úhradě Zásilkovnou, Poštou nebo DPD.
Autoškola pedály WEIGEL
NEJ Druhé ovládání pro vozy VW golf 7 a Octávia III Pedály jsou v TOP stavu kompletní včetně akcelerátoru. Odbornou montáž včetně zápisu do TP provede fa.: Jenčovský, Plzeň.
Sline naslapy pedaly AUDI A6 C6
Originál AUDI športové Sline pedaly operky Výmena kus za kus určené pre automatickú prevodovku Tiptronic. S-line pedále sú vhodne pre AUDI A6 C6 - pošlem aj poštou na dobierku / zasielkovňa
Prodám originál pedály na Octavia 3. Automat.
Prodám originál pedály na Octavia 3 / Octavia 3 facelift. (automat) Bez poškození. Sundáno ze zánovního vozu. Cena 100 Kč. Doprava Zásilkovna + 79 Kč. Tel.
Kryty na pedály, plameny, nové
Nabízím nové tuningové kryty na pedály.