inzerce, prodej, prodám, bazar

Zdravá výživa pro nejmenší

Kategorie: Ostatní

Prodám knihu... Zdravá výživa pro nejmenší. Vada na knize jen pouze na obalu.
Zdravá výživa pro nejmenší
Podobné inzeráty
Kojenecka výživa
Althera 2 Neutral je instantní kojenecká výživa určená pro řízenou dietní výživu při alergii na bílkovinu kravského mléka. Je to hypoalergenní extenzivně hydrolyzovaná kojenecká výživa prodej 3 ks cenu nabídnete
Hypoalergenní mléko Nutramigen 2 LGG
Prodám 12ks Nutramigen 2 LGG, nové, neotevřené, 5ks expirace 08/23 a 7ks expirace 01/24. Nutramigen 2 LGG je hypoalergenní výživa pro děti ve věku od 6 měsíců. Nutramigen 2 LGG se silně hydrolyzovaným kaseinovým proteinem je určený speciálně pro kojence s alergií na kravské mléko. Nutramigen také obsahuje Lactobacillus GG, kombinaci, díky které se lépe výživově zvládá alergie na kravské mléko a která pomáhá kojenci k rychlejšímu přechodu na normální stravu*. Silně hydrolyzovaná výživa má v porovnání s běžnou kojeneckou stravou odlišnou chuť a vůni. Nechte dítěti čas, aby si na ni zvyklo. Chuť výživy Nutramigen 2 LGG byla vyvinuta speciálně tak, aby chutnala kojencům starším 6 měsíců. Nutramigen 2 LGG dodává všechny živiny, které dítě potřebuje jako součást pestré stravy. Balení obsahuje 400g. Možno zaslat či předat v Praze.
zdravá láhev a krabička
nová Zdravá láhev s princeznami 170,- nová Zdravá láhev s dinosaury 170,- nový box od Zdravé láhve 200,-
Spiralizér DELIMANO BRAVA
Funkční, asi 2x použitý spiralizér na zeleninu a ovoce. Vhodný pro vegetariány, děti nebo rodiny, kde funguje zdravá výživa. Ovoce i zeleninu promění tento přístroj na spirálky, nudle nebo kolečka. Ozdobí talíře a studené mísy, vyrobí zeleninové špagety z mrkve nebo nudličky z cuket, to vše zábavně a s minimem pracnosti. Osobní odběr Praha 8 - Palmovka nebo Zásilkovna 79 Kč.
Zdravá výživa, chov zvěře, fotografie, byliny
Nabízím různé knihy vizte foto.
Pracovní sešity pro předškoláky od 3 let
3 nepoužité pracovní sešity pro předškoláky od 3 let: - Sčítání pro nejmenší; - Barvy a tvary pro nejmenší; - Čísla pro nejmenší - v tomto sešitě str. 2 omylem dítětem počmáraná (viz foto č. 6), jinak bez vad. Osobní odběr Dolní Benešov / Opava nebo poštovné. Další dětské materiály v mých dalších inzerátech.