inzerce, prodej, prodám, bazar

zdobička na cappuccino

Kategorie: Potraviny

Prodám novou zdobičku na cappuccino. Lze použít i na cukr na zdobení moučníků. Nerezová, 4 motivy. Osobní předání v Havlíčkově Brodě a Táboře a okolí, možnost zaslání.
zdobička na cappuccino
Podobné inzeráty
Zdobička Masterclass
Prodám novou nepoužívanou zdobičku na dorty a výrobu cukroví Masterclass icing a biscuit set. Zdobička je kompletní a nepoškozená. Jen vnitřní box je prasklý, ale na funkci nemá žádný vliv. Běžná cena od 1200 Kč, prodávám za 600 Kč. Osobně nebo na dobírku. Inzerát je PLATNÝ do smazání.
Zdobička na dorty, Vykrajovací forma, lis na citrusy
Zdobička Zenker na dorty, koblihy. Vykrajovací forma Tescoma na cukroví, sušenky. Lis na citrusy. Vše nové. Osobní předání nebo zaslání přes zásilkovnu, v tom případě platba předem na účet. Cena za vše 190 Kč.
Instantní ochucená kapučína a káva instantní a zrnková.
Prodám různé ochucené instantní směsi kávy (Kapučína), horkou čokoládu, smetanu ale i kávu zrnkovou a instantní. Instantní Horká Čokoláda 1kg Instantní Smetana 1kg Instantní Cappuccino Irská Káva 1kg Instantní Cappuccino Oříšek 1kg Instantní káva Express Mocca 500g Zrnková káva Espresso Monaco 1kg Zrnková káva Espresso Barista 1kg Zrnková káva Prodomo 500g Ceny na vyżádání. Preferuji komunikaci přes email, na telefon nemám čas reagovat. Není problém poslat přes zásilkovnu na dobírku za ceny postovneho zasilkovny.
Zdobička Tescoma Delicia
Úplně nová, ani jednou nepoužitá.
Sada na zdobení dortů, tescoma zdobička a výrobník dezertů
Prodám sadu různých věcí na pečení, které nevyužiju, zdobičku tescoma a forma na dezerty tescoma. Vše je nové a nepoužité (jen něco rozbalené). Přidám i kuchařku s recepty na hrníčkové rychlovky. Lze prodat i samostatně:) Prosím pište SMS nebo email.