inzerce, prodej, prodám, bazar

ZDARMA prenecham zeminu

Kategorie: Stavební materiál

Zdarma za odvoz prenecham zasipovou zeminu vhodnou i na dorovnani terenu velice dobre hutnitelna jako bonus mohu ponechat kvalitni ornici odvoz mohu za dobrou cenu zajistit lokalita Praha jesenice vestec
ZDARMA prenecham zeminu
Podobné inzeráty
Přivezu zdarma výkopovou zeminu
Přivezu zdarma zeminy z výkopových prací k vám na pozemek, vhodné k zásypu, terénním úpravám atd. Při dohodě o větším množství zdarma rozprostřu a upravím dle vašeho přání strojem. Jedná se vždy jen o výkopovou zeminu bez příměsí sutí atd.
Zemina výkopová čístá
V průběhu léta budu provádět výkopové práce. Přivezu zdarma zeminu z výkopových prací k vám na pozemek, vhodné k zásypu, terénním úpravám, rovnání dolin atd. Jedná se vždy jen o výkopovou zeminu bez příměsí sutí atd.
Zemina hlina Kuřim s dovozem 10 km
Zdarma naložíme a dopravíme zeminu,hlínu do vzdálenosti 10km z Kuřimi. Jedná se o zeminu z vykopu základů RD. Vhodné pro srovnání pozemku, ale ne jako vrchnívrstva. Odvoz po předchozí domluvě. Volejte nebo pište sms na mobilu .
Daruji zeminu za odvoz
Nabízím zdarma hlínu (zeminu) převážně jílovitého charakteru. Jedná se o přebytky ze základů a terénních úprav kolem domu. Vhodná k zásypům a terénním úpravám. Bez kamenů. Bude jí určitě několik náklaďáků. Příjezd těžkou technikou možný. Techniku nemám k dispozici = naložení a odvoz si musí zajistit zájemce. Místo: Všechovice (okres Přerov).
Daruji zeminu
Daruji zeminu převážně jíl a kamení Nakládku mohu zařídit
Daruji zeminu - odvoz zajistím
Daruji výkopovou zeminu. Okolí Plzeň Valcha, Lhota, Litice - dovoz do 10 km zajistím.