inzerce, prodej, prodám, bazar

Zbožnost není zadarmo- Donald S. Whitney

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Zbožnost není zadarmo- Donald S. Whitney
Zbožnost není zadarmo- Donald S. Whitney
Podobné inzeráty
Výkladový lexikon pojmů tržní ekonomiky a Škola marketingu
Výkladový lexikon pojmů tržní ekonomiky Autor: Josef Vlček Základní přehledné vysvětlení významů pojmů užívaných ve světě financí a podnikání. Žánr: Literatura naučná, Ekonomie a obchod Vydáno: 1992, Victoria Publishing Vazba: vázaná, omyvatelná Počet stran: 215 s. : grafy, schémata ; 24 cm Stav: perfektní, pěkný Cena: 65,- Poštovné: doporučený dopis 65,-Kč Osobní převzetí: zdarma Podívejte se prosím také na mé další nabídky. Škola marketingu - Malcolm H.B.McDonald, Peter Moris Kniha autorské dvojice Donald-Morris je svým způsobem unikátní. Jde o ekonomický komiks, který názorně a srozumitelně vysvětluje všechny základní pilíře marketingově orientovaného podniku. To však nijak nesnižuje její odbornou hodnotu. Kniha může být dobrou učebnicí pro každého, kdo s marketingem teprve začíná, uvítá ji ale i zkušený manažer působící v oboru už roky. Název: Škola marketingu - ilustrovaný průvodce pro manažery Autor: Malcolm H. B. Mac Donald a Peter Morris Vydání: 1. Praha Nakladatel: J. Kanzelsberger Rok vydání: 1992 Počet stran: 103 s. Stav: dobrý, listy pevně drží Cena: 65,- Poštovné: obyčejný dopis 35,- Kč, doporučený dopis 69,-Kč (i zásilkovna) Osobní převzetí: zdarma Podívejte se prosím také na mé další nabídky. Při nákupu obou knih jedno poštovné (65,-Kč).
Jack Nicholson Donald Shepherd
Kniha vázaná. Dobrý stav. Cena 59 kč. Poštovné doporučeně. Na dobírku nezasílám.Osobní odběr není možný. 1
Dvě knihy DONALD J. TRUMP za celkem 99 Kč
Dvě knihy od DONALDA J. TRUMP - viz. fotky. Cena za obě dohromady 99 Kč. Při platbě předem mohu zaslat zasilkovnou nebo českou poštou.
Válečníci a války ve starověku a středověku
autor: Donald Featherstone Autor se nejdříve soustředil na obecný výklad dlouhého období vývoje válek, válečnictví a bitev od starověku, přibližně od r. 7000 př. Kr., až do konce středověku. Dále detailně popisuje jednotlivé bitvy, způsob vedení boje, druhy a kvalitu zbraní a celkové vybavení armád. Hodnotí také morálku a kvalitu velitelů i vojáků. U každé popisované bitvy je podrobný plánek se schematickým nákresem rozestavení vojenských sil před útokem a je také vyznačena členitost terénu.
The Journal of Navigation od Cambridge University Press
Predám sériu kníh The Journal of Navigation od Cambridge University Press kompletný ročník 1999 - Volume 52 - 3 vydania (January pp. 1 - 141, May pp. 149 - 301, September pp. 303 - 426) kompletný ročník 2000 - Volume 53 - 3 vydania (January pp. 1 - 191, May pp. 193 - 379, September pp. 381 - 561) Knihy predám len po kompletnom ročníku (3 knihy spolu) !!! Knihy sú v anglickom jazyku Cena: 355 Kč (15€) za celý kompletný ročník (3 knihy) + poštovné podľa slovenskej pošty (platba na účet lacnejšie) Pri odbere oboch ročníkov (6 kníh) poštovné zadarmo Telefón je vymyslený, písať na mail. literatúra, kniha, knihy, letecká literatúra, letectvo, navigácia
Jak hrají poker profesionálové Phil Hellmuth Richard Carrasc
Nová nepoužitá kniha: Dan Harrington, Phil Hellmuth, Gus Hansen - pochyťte něco od světových špiček!  Phil Hellmuth: Jak hrají poker profesionálové kompletně v Češtině!  Poker, naučte se, jak hrají poker profesionálové od jednoho z nich! Není to jen zábava, není to ani hazard, je to sport, či chcete-li hra, která má jasně definovaná pravidla a prosadit se není zase tak jednoduché. Není přece náhodou, že velké turnaje (EPT, WSOP, WSOPE, WPT aj.) vyhrávají prakticky stále titíž lidé (a Phil Hellmuth mezi ně patří). Kniha se zaměřuje na většinu masově hraných variant pokeru, tedy nejen na Holdem Poker, ale i Omahu, 7 card stud a razz. Autor, devítinásobný vítěz světové série v pokeru a vítěz dalších více než čtyřiceti turnajů, milionář, který celé své jmění získal v této hře, vysvětluje, jak hrát poker, a hlavně jak vyhrávat. A to dostatečně jasně i těm, kdo nikdy nedrželi v ruce balíček karet. Jeho mnoha turnaji ověřené strategie se soustřeďují na moderní pokerové hry: Texas Hold'em, Omaha, Seven-Card Stud a Razz. Kniha začíná popisem pravidel a rozdáním pro tyto varianty a poté rozvíjí snadno srozumitelným stylem jak základní, tak pokročilé strategie. Učí přesně, která rozdání hrát, kdy blufovat a kdy zvyšovat sázky, a kdy složit karty. Navíc poskytuje techniky umožňující odhadovat hru protivníků a zachovat chladnou hlavu pod tlakem hry. Speciální kapitola vysvětluje, jak hrát on-line partie, a další přináší zasvěcený pohled na turnajová klání. Kniha, která přinejmenším zpestří vaše chvilky odpočinku; avšak předtím, než vyrazí do kasina nebo na turnaj, by ji měl číst každý. Název: Jak hrají poker profesionálové Autor: Phil Hellmuth Překlad: Martin Koska a Dominika Špačková.  Kniha je vázána.  Jedná se o nové, opravené vydání této oblíbené knihy. Možný je osobní odběr, nebo zaslání poštou či Uloženkou: Při platbě předem : Doručení na libovolnou pobočku Zásilkovna nebo Wedo (dříve ): 70,- Kč Doručení k Vám domů (Wedo/InTime): 110,- Kč Posílám Wedo na pobočku i na adresu i na dobírku, k ceně dopravy: + 100,- Kč. (Zásilkovnu na dobírku neumím) Nabídka platí do smazání. Poslední update: 27.5.2022