inzerce, prodej, prodám, bazar

Zázraky otce Pia

Kategorie: Ostatní

Prodám: Zázraky otce Pia
kniha od: Renzo Allegri
Zázraky otce Pia
Podobné inzeráty
Den, kdy jsem zabil svého otce
Mario Sabino Předání Brno nebo pošta/zásilkovna Hrůzostrašný, okouzlující a neuvěřitelně podmanivý bestseler jednoho z nejlepších brazilských autorů současnosti. Už jste zabili svého otce? Na co čekáte? Úkolem každého z nás je zabít vlastního otce. Udělejte to jako protagonista románu Maria Sabina: zbavte se ho dvěma údery dřevěné hole do hlavy. Pokud možno zezadu. Zabít je jednoduché. Obtížné je zjistit, proč jsme zabili. Den, kdy jsem zabil svého otce patří k nejpřekládanějším románům současné brazilské literatury; doposud vyšel ve Francii, Itálii, Argentině, Portugalsku, Austrálii a Novém Zélandě, Holandsku, Jižní Koreji a Rumunsku. Žánr Literatura světová, Romány Orig. název O Dia em que matei meu pai, 2004 Počet stran 176 Jazyk vydání český Vazba knihy pevná / vázaná s přebalem
Ohrádka PIA do dveří, na schody, 71 cm x 75,6 - 110,4 cm
Ohrádka PIA do dveří, na schody, 71 cm x 75,6 - 110,4 cm Koupeno v hornbachu. Jeden pant opravovany - nova konzole na zed (cerna misto seda) jinak plne funkcne.
Hra Zázraky přírody
Prodám novou hru zázraky přírody. Pokud budete mít zájem, můžete mi napsat na e-mail nebo SMS.
Náboženství, křesťanská literatura
Predám lacno knihy: "K Bohu - průvodce duchovního života katolické inteligence", autor P.Dr Ján Ev.Urban "Pastýř a kormidelník - životopis sv.otce Jana XXIII", autor Alfred Kumpf. "Boží dílo s člověkem", autor Dimitrij Horkavčuk "Kázání na hoře", autor Ján Merell. "Křesťan a svět", autor Alfred Fuchs "Prostrěný stůl", autor Ladislav Pokorný "Láska je víc než přikázání", autor Bernhard Häring. "Život bez všedních dnů", autor Wilhelm Dusch. "Na každý den - pomůcka pro denní četbu Písma svatého", autor Dr.Adolf Novotný Ostatné knihy darujem k nákupu. "Požitek a prospěch pro zkoumatele bible" - úvahy a rady od D.L.Moodyho, evanjelisty. "Práce s písmem ve společenství" "Postní písně, pobožnost křížové cesty" "Křížová cesta", autor František Lazecký "Duch oživuje" "Církevní hodinky ke cti svatého Michaela Archanděla" "Encyklika Pia XI. - Quadragesimo Anno".
Znáš Boha Otce, Syna i Ducha svatého?
KOUPÍM knihu -- Znáš Boha Otce, Syna i Ducha svatého? -- Tomáš Špidlík , nabídněte, děkuji
Jiri "BJP" Prochazka naramek BJP bomby jak pia
Černý silikonový náramek BJP s logem značky. poslu nebo osobne Brno Bystrc