inzerce, prodej, prodám, bazar

zaznamnik

Kategorie: Ostatní

prodam zaznamnik
zaznamnik
Podobné inzeráty
Prodám starší telefonní záznamník
Prodám starší telefonní záznamník PANASONIC na pevnou linku, na dvě kazety, Záznamník z minulého století. Cena 100,- Kč
Telefonní záznamník GE model 2-9863
Prodám: - Telefonní záznamník GE model 2-9863 - český + anglický návod - napájecí adapter - mikrokazeta Olympus MC-30 Nálezový předmět při velkém úklidu půdy. Přehrává vzkazy a světýlka svítí Nemám kde otestovat plnou funkčnost (nemám telefonní linku). Nejedná se o nový a nepoužitý předmět. Prodávaný předmět je plně funkční. Před odesláním ještě jednou znovu ověřuju plnou funkčnost. Způsob předání nebo odeslání lze dohodnout. Při odesílání poštou se cena zvyšuje o poštovné. Na dobírku nezasílám. Pokud se nedohodneme jinak, odesílám jako cenný balíček Českou poštou. Možno zaslat i přes Zásilkovnu (i na Slovensko). Aktuální poštovné spočítám a předám. Na poštu předávám po připsání finanční částky na mém účtu. Na poštu předávám zpravidla následující pracovní den. E-mailem potvrzuji připsání peněžní částky na mém účtu. E-mailem odesílám sledovací číslo balíčku (pokud je k dispozici).
Telefonní záznamník Panasonic KX-T1430BS s odchozím záznamem
Prodám tento záznamník, do poslední chvíle funkční, nutno vyměnit koncovku, je zlomená (uštípnuto). Novou tel. koncovku přidám. Adaptér (transformátorek) 11V~ není součástí. Přidám 2x kazetu C90, smyčková kazeta (7s) pro odchozí záznam vzkazu není součástí. Pěkný stav, zachovalý. Vyčištěno.
Záznamník - telefon
Prodám telefon - záznamník, fax, kopírka v jednom Canon B120 nové nepoužívané
Odolný Ulefone Armor mini 2 SUPER OBCHOD
Prodám nový nevyužitý odolný Ulefone Armor mini 2. Stav dokonalý. Je opravdu vhodné pro všechny, kteří se věnují venkovním pracím, jako jsou zedníci, instalatéři a potřebují jednoduchý, ale odolný mobilní telefon. Má svítilna, rádio fm která funguje bez sluchátka, fotoaparát a záznamník hlasových poznámek, ve zaruce. Zasílám pouze přes zasilkovna nebo osobní vyzvednutý. Prosím zájemce, kontaktujte mě pouze na email nebo sms z důvodu práce. Popis produktu UleFone Mini 2 Originální kousek, který disponuje praktickými tlačítky, v kombinaci s TFT displejem, který Vám nabídne až 256 tisíc barev. Rozměr má měnších 2.4 palců, při zachování poměru k tělů 20.7%. Rozlišení je 240 x 320 pixelů, při poměru stran 4 : 3 a s jemností displeje 167ppi. Je vybaven sklem proti poškrábání. IP68/IP69K certifikace Telefon prošel laboratorními zkouškami na certifikace IP68 + IP69K. Je tak odolný vodě - až 1.5m/30min., je odolný proti pádu na beton - až z 1.2m, je odolný proti prachu a vodě, tlaku vody atd. Je ideální do náročného pracoviště a na outdoorové aktivity. Je vybaven také praktickou svítilnou. Fotoaparát Tento základní, avšak odolný model, Vám nabídne pouze hlavní kameru, a to v rozlišení 0.3 MPx, má funkci blesku a umožní Vám natáčet videa. Selfie kamera zde není přítomna, je tak ideální pro někoho, kdo nevyhledává tento moderní styl zábavy a pořizování fotografií. Procesor a paměť Hnacím motorem tohoto originální přístroje je čipová sada MediaTek MT6261D. Je vybaven vnitřím úložištěm 4MB a RAM také 4MB. Má však slot na paměťovou kartu Micro SDHC. Hravě si tak paměť můžete navýšit.
TELEFONNÍ ZÁZAMNÍK CASIO MODEL 9300
Prodám telefonní záznamník.