inzerce, prodej, prodám, bazar

Závěsná kolébka

Kategorie: Ostatní

Krásná bílá závěsná kolébka. Dávala jsem do ní dcerku od miminka - úžasná na usínání. Kolébka je včetně molitanové "matrace", která se dá vytáhnout ???? Vpředu jsou dvě tkanice na zavazování tak, aby bylo miminko v bezpečí. Později poslouží jako houpačka pro děťátko????
Závěsná kolébka
Podobné inzeráty
Hacka PLUS- Závěsná textilní kolébka
Prodám hacku to po jednom dítěti, vše v pořádku,stav nové. Popis zde:
Závěsná houpačka/ kolébka (Hačka) pro dvojčata
Prodáme závěsnou houpačkua/kolébku pro dvojčata značky Tiki-Mechulka, viz fotky. Ide o tento model: Houpačka je v dobrém stavu, set obsahuje jednu karabinu, dva samostatné matrace. Houpačka je bez pružiny a nemá prostřední dělící "stuhu".
Postýlka / kolébka pro miminko s kolotočem
Kolébka je v dobrém stavu, vše funkční. Vše čisté vyprane, z nekuřácké domácnosti. Lze polohovat výšku kolébky. Jezdící kolečka s brzdou, která lze zacvaknou dovnitř a kolébka se normálně houpe. Matrace s pratelným potahem. Vibrace Melodie - dá se nastavit hlasitost Světýlko. Mohu dovést do Pelhřimova.
Kolébka malovaná
Krásná malovaná kolébka vhodná a používaná jako dekorace. Původní malba je na některých místech popraskaná. Celá kolébka je přelakovaná bezbarvým lakem a tak se neloupe. Všechny díly komplet pevně drží, není nijak spravovaná.
Houpačka - závěsná KAYA
Závěsná houpačka/kolébka pro miminka Kaya je určena pro ty nejmenší. Jištění miminka zabezpečuje 5-ti bodový pás na přezky. Houpačka je ze 100% bavlny. Nosnost do 15kg. Cena: 700,- (+ poštovné nebo osobní odběr).
2x ALFA 9192 ZÁVĚSNÁ LAMPA - NOVÉ, NEROZBALENÉ
Prodám 2 uplně nové, nerozbalené závěsné lampy. Nemám pro ně využití. cena na shopu 629 Kč za kus, prodám za 400 Kč za kus. ALFA 9192 ZÁVĚSNÁ LAMPA 1 PL ALBERT BÍLÁ 09192 Katalogové číslo: 9192 Výška: 100 cm Šířka: 30 cm Počet světelných zdrojů: 1 Typ světelného zdroje: E27 Maximální výkon: 60W Předání osobní, možno poslat na dobírku.