inzerce, prodej, prodám, bazar

Závodní palivová nádrž 40l

Kategorie: Tuning

Prodám závodní palivovou nádrž 40l, navíc s kvalitním kovovým víčkem a custom podstavcem s gumou určenému k uložení v karoserii přes kurty dle pravidel (standartní uchycení pomocí šroubů je špatně). Pouze osobní odběr.
Závodní palivová nádrž 40l
Podobné inzeráty
Sportovní nádrž 40l
Prodám sportovní nádrž 40L – 42 x 42 x 27 cm Vstupy/výstupy: D10 (
Prodám Subaru Impreza 390 HP
Prodam zavodni special otipovany na MMCR do skupiny D5. Po celkove repasy, pripraveny na zavody. Pravostrane rizeni, (V PŘÍPADĚ ZÁJMU LZE PŘEDĚLAT NA LEVOSTRANNÉ), novy komplet kovany motor, jehlickove turbo vf 36, vodní intercoler, závodní prevodovka 4 rychlosti hewland Samsonas, zavodni tlumice Protlum race 3, dvoulamelova spojka, samosvorne dify, kovane poloosy, zavodni laditelna jednotka s datalogrem. Všechny díly laminátové, včetně kopyt na výrobu. K tomu v pripade zajmu rozestavenou karoserii RA s ramem od Grabiece a spoustu nahradnich dilu. Cena dohodou.
Sportovní palivová nádrž 80 L
Prodám tuto hliníkovou palivovou nádrž vhodnou zejména do sportovních, závodních vozů, ale i pro jiné účely. Nádrž má objem 80 L a je vybavena snímačem pro stav hladiny. 4 vývody na hadice, 2 vrchní, 2 spodní. Nádrž je nová, nikdy nepoužitá, má pouze drobné povrchové oděrky. Rozměry DxŠxV 51x61x25 cm.
Sportovní palivová nádrž ATL 20 l
Prodám závodní palivovou nádrž ATL, objem 20 litrů. Uvnitř bezpečnostní pěna. Bez jakéhokoliv poškození, plně funkční, vše viz foto. Ježděno amatér rally, vhodné i pro vrchy/kopce, slalom, rallykros/rallycross, autokros/autocross, atd. V případě zájmu mohu přidat držáky (opasky) nádrže. Cena 6.500,- Osobní převzetí Žďár nad Sázavou, Jihlava, nebo možnost odeslání poštou/zásilkovnou/DPD. Kontakt přes tel. nebo e-mail. Pokud nezvedám telefon, nebo je nedostupný, prosím napsat SMS - ozvu se zpět.
Závodní nerezová nádrž 11litrů
Prodám závodní nerezovou nádrž 11 litrů s bezpečnostní pěnou. Rozměry viz foto. Přechod na ATL. Při solidní domluvě možná sleva
Závodní nádrž ATL
Prodám novou závodní nádrž ATL 20l s expiraci 8-2023 moznost prodlouzit