inzerce, prodej, prodám, bazar

Závodní nerezová nádrž 11litrů

Kategorie: Tuning

Prodám závodní nerezovou nádrž 11 litrů s bezpečnostní pěnou. Rozměry viz foto. Přechod na ATL. Při solidní domluvě možná sleva
Závodní nerezová nádrž 11litrů
Podobné inzeráty
Prodám Subaru Impreza 390 HP
Prodam zavodni special otipovany na MMCR do skupiny D5. Po celkove repasy, pripraveny na zavody. Pravostrane rizeni, (V PŘÍPADĚ ZÁJMU LZE PŘEDĚLAT NA LEVOSTRANNÉ), novy komplet kovany motor, jehlickove turbo vf 36, vodní intercoler, závodní prevodovka 4 rychlosti hewland Samsonas, zavodni tlumice Protlum race 3, dvoulamelova spojka, samosvorne dify, kovane poloosy, zavodni laditelna jednotka s datalogrem. Všechny díly laminátové, včetně kopyt na výrobu. K tomu v pripade zajmu rozestavenou karoserii RA s ramem od Grabiece a spoustu nahradnich dilu. Cena dohodou.
Závodní nádrž ATL
Prodám novou závodní nádrž ATL 20l s expiraci 8-2023 moznost prodlouzit
Závodní palivová nádrž 40l
Prodám závodní palivovou nádrž 40l, navíc s kvalitním kovovým víčkem a custom podstavcem s gumou určenému k uložení v karoserii přes kurty dle pravidel (standartní uchycení pomocí šroubů je špatně). Pouze osobní odběr.
Elektronická klapka výfuku 2.5" 63mm u + dálkové ovládání
Elektronická klapka výfuku 2.5" 63mm u + bezdrátové dálkové ovládání 2,5palcový univerzální elektrický výfukový systém z nerezové oceli Ventil tlumiče do auta Výřez do hlavy Elektrický ventil na trubku 2,5" 63mm elektrický výfukový tlumič ventilu vypínací systém bezdrátového dálkového ovládání, zvyšte výkon a účinnost motoru. Specifikace: Vstupní/hlavní průměr potrubí: 2,5" (63 mm) Vhodné pro: Univerzální vůz podle velikosti Materiál: nerezová ocel Funkce: 100% zbrusu nové, nikdy nepoužité Nerezová ocel Premium T-304 s ohyby trnu Elektrická výřezová sada – vyrobená z lehké CNC obráběné eloxované slitiny leteckého hliníku T-6061 High Performance Racing Spec. Design Dyno prokazatelně okamžitě zvyšuje 10 -20 koňských sil Agresivní hluboký zvuk a zároveň zajišťuje hladký průtok výfukových plynů Elektricky ovládaný odtok výfukových ventilů; Jednoduše pomocí tlačítka na dálkovém ovladači TIG svařovaná příruba CNC stroje pro odolnost proti tlaku a korozi Profesionální instalace je vysoce doporučena (není součástí dodávky)   Balíček obsahuje: 2 x Těsnění příruby 1 x 12 stop kabelový svazek 1 x hliníková svorka V-Band 1 x 10" Y-trubka z nerezové oceli 1 x Bezdrátové dálkové ovládání 1 x Přírubový adaptér z nerezové oceli 1 x 45stupňová nerezová vypouštěcí trubka 1 x sada 1,50" šroubů s pojistnými podložkami a maticemi 1 x Elektrická sada pro vypínání výfuku s motorem poháněným převodovkou Jak ukazuje obrázekboží je nové a je možné ho zaslat Českou oštou.
Závodní Citroen C2 VTS Cup (Club racing) volant vpravo
Závodní Citroen C2 VTS Cup (Club racing) volant vpravo!!! Levné a provozně nenáročné závodní auto. rv.2007 Motor 1.6 (130 koní) Převodovka manuál Zrychlení z 0 na 100km/h za 7vteřin Rám v zadní části vozu (třída Standart 1600) Sedačka Sparco 4 bod pás GT2i Volant GT2i nába volantu Momo Demontovatelná přídavná LED rampa Přímé sání (původní airbox k vozu) Komplet nové brzy, čepy, uložení ramen Lazený výfuk "duplex" Laser Nový olej a kapaliny. Dvě sady kol. Odkaz na video ze závodů: Jeto Vrchy Hobby Cup ve třídě Standart 1600, po přidání výztuhy k rámu do dveří řidiče je možno jet Edda Cup (třída Saxo cup), Splňuje předpisy pro Komvet Rally, Rentor Rally, možno použít na autoslalom a jiné... Drift, Racing, Rallycross, Rallyecross, Autocross, Autokros, Slalom
závodní performance baterie
Prodám zavodní odlehčenou karbonovou baterii, puvodni cena 45.000,- vice info o baterii viz odkaz.