inzerce, prodej, prodám, bazar

Závitnice REMS Amigo set R s rychlovyměnitelnými závitořezný

Kategorie: Stavební stroje

Závitnice Amigo set R 1/2-3/4-1-1 1/4""
Nejmenší, nejlehčí, nejsilnější a nejrychlejší elektrický závitořez.
Elektrická závitnice s rychlovyměnitelnými závitořeznými hlavami.
Řezání závitů pro profesionální použití
Robustní kvalitní nástroje pro vysoké nároky a dlouhou životnost.
Výkonný, ruční elektrický nástroj pro řezání závitů s jedinečnou, patentovanou opěrnou vidlicí. Lze jej používat kdekoli, bez svěráku.
Ideální pro opravy, renovaci, stavby.
Určeno pro trubkové závity 1/8 ÷ 1 1/4"", 16 ÷ 50 mm, šroubové závity 6 ÷ 30 mm, 1/4 ÷ 1"". Pro pravé i levé závity.
Pouze jeden druh rychlovyměnitelných závitořezných hlav. Osvědčené vysokovýkonné závitořezné hlavy s kvalitními nerezovými závitořeznými čelistmi.
Stejné závitořezné hlavy lze používat pro elektrické ruční závitnice REMS Amigo, REMS Amigo 2, REMS Amigo 2 Compact a také pro ruční závitnice REMS eva.
Pohonná jednotka s převody nevyžadujícími údržbu.
Univerzální motor s vysokou tažnou silou 230 V, 50-60 Hz, 1200 W, bezpečnostní spínač, nárůst výkonu díky automatickému nastavování uhlíkových kartáčů při změně směru otáčení.
Špičkový příkon až 1800 W. Pravý a levý běh, ochrana proti přetížení.
Opěrná vidlice pro oba směry otáčení.
Rychlovyměnitelné závitořezné hlavy REMS eva pro kónické trubkové závity ISO 7-1 (DIN 2999, BSPT) R pravé pří závity pro elektroinstalační trubky DIN EN 60423 M případně pro trubkové kónické závity Taper Pipe Thread ASME B1.20.1 pravé.

Výhody:
Velký rozsah řezání. Až do 1 1/4"" pouze jeden druh malých, kompaktních závitořezných hlav pouze s jedním druhem závitořezných čelistí.
Hmotnost pohonné jednotky pouze 3,5 kg.
Rychlovyměnitelné, osvědčené, nezničitelné kvalitní závitořezné čelisti REMS s optimální geometrií břitu zaručující lehké nařezávání, snadné řezání závitů a čistý závit.
Jednoduchá a rychlá výměna hlav. Pouze jeden druh rychlovyměnitelných závitořezných hlav.
Sety pro levé a pro pravé a levé závity a pro NPT-závity lze dodat.

Příslušenství
Pohoná jednotka
Opěrná vidlice
Závitořezné hlavy R1/2"",3/4"",1"",11/4""
V pevném kufru z ocelového plechu
Závitnice REMS Amigo set R s rychlovyměnitelnými závitořezný
Podobné inzeráty
závitořez REMS Tornádo
Prodám závitořez REMS Tornádo se stojanem na trubky.
Stavební stroje
Rems 180SR drážkování
DCSK profi tech - Jansen MB-1500 komplet set.
DCSK profi tech - Jansen MB-1500 komplet set. Minibagr MB-1500 je kompaktní multifunkční stroj. Je malý, výkonný a všestranný. Je vybavený 13,5 HP benzínovým motorem Briggs & Stratton, který pohání vysoce výkonný hydraulický systém. Díky šířce 825 mm se s ním dostanete na těžko přístupná místa. Součástí stroje je elektrický startér. Kompletní sada : obsahuje 20cm, 30cm a 60cm lžíce, hák na rozrejvání a kleště na kameny a klády Možnost odpočtu daně tzn.u nás plátci ROVNOU bez DPH. Aktuální cena pro ČR 7 637, 50 EUR bez DPH, v CZK v aktuálním kurzu přibližně 182 799 Kč bez DPH - eurem ušetříte hodně. S dopravou si nemusíte dělat starosti. Zboží vám dovezeme. Samozřejmostí jsou také náhradní díly a servis, ☎ Pokud potřebujete poradit - PIŠTE, VOLEJTE !!! JSME TU PRO VÁS 777 - 807 - 406 ✅ V inzerci většinou Zákaznické fotografie nebo při předání, jedná se o nový stroj ❗️ Všechny stroje najdete na naší stránce, kterou pošlu, videa, katalogy, fota... Doporučuji klik na VŠECHNY MÉ INZERÁTY NEBO HLEDEJTE INFORMACE A VÝSLEDKY NA GOOGLE - /ZADÁNÍM TEXTU/ - DCSK profi tech - nebo - Facebook - DCSK ČR , Instagram - dcsksro_cz Cenu domluvíme, napište - jsme normální lidé Prezentace strojů doporučuji ověřit tel.
HIKOKI KC18DG4L.
Prodám nový nepoužitý aku set HIKOKI KC18DG4L. Set obsahuje:1xDS18DBSL/1xDH18DBL/1xWH18DBDL2/ 1xG18DBL/3xaku.5Ah/nabíječku/tašku. Záruka 24 měs.
Dvoudílný SET HIKOKI KC18DBDL.
Prodám nový nepoužitý dvoudílný SET HIKOKI KC18DBDL 18V bezuhlíkový: skládá se z 1x DS18DBSL+ 1x WH18DBDL2+ 2x Li-ion baterie BSL1850 5,0 Ah+ rychlonabíječka UC18YFSL+ Hitbox. Plná záruka 24 měsíců.
LiuGong 909ECR
Konfigurace stroje: motor Yanmar Stage V REXROTH hydraulika otoč výložníku radlice 3375mm výložník 2100mm rameno zádržné ventily výložníku zádržné ventily ramene okruh pro rotátor dvoucestný okruh s proporcionálním ovládáním na joysticku okruh pro rychloupínač vysokotlaký ovládání průtoku oleje do příslušenství 450mm pryžové pásy 2200mm podvozek ochranný set zadní kamera LED pracovní světla alarm otoče přídavné protizávaží varování proti přetížení vzduchem odpružené sedadlo vyhřívané monitor pro ovládání průtoku kapaliny tankovací pumpa